Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
ahhhh canımm ahhhh. olacazzz inanıyorummmm. bugün 2.ci günün geçiyorsaa senden çok ümitliyim. Hadi hayırlısı. Negatifi pozitif olarak bi görsekkkk

inşallah canım inşallah :) senin negatif çıkması çok doğal daha bat gelmedi sen hiç canını sıkma o yüzden ..Bakalım battan sonra inşallah pozitifi görüceksin .. Bende idrar testinde çıkmamış ama hamileymişim diye bağırıcam burdannnn :):)

hemde avaz avaz bağırrr bugün eşimin akrabalarından bi bebiş vardı. hatta dogumuna ben gitmiştim. Pamuk gibi ya.Mis gibi süt kokuyo daha.Minnacık elleri var. eşim de öyle bir sevdiki bizimde olsun dercesine hep bakıştık güldük. Çok tatlıydııı. Allah ım bizlerede nasip edecek inşallah.

İnşallah bizimde süt kokulu meleklerimiz olucak :) tek derdimiz uykusuzluk olacak , ikinciyi ne zaman düşünsek olacak :)

inşallah çifter çifter olur.. bu ay olması lazım inşallah..yoksa tırsıyorum..

birincileri tutturunca kincileri kaçırmadan yakalayalım.belkide 2.ler çok kolay olacak..imtihanımızda bu yaa..rabbimden istemek..zamanı gelince hepimizin kucağı dolacak..evde bebek ağlamaları,yavrularımızı sevmek için eşimizle kapışmalarımız,kokularını içimizeçekmek küçücük kıyafetlerini sevmek, aff afff..sen kısa zamanda hepimize nasip et rabbim..

beklemek çok zor...adet olcaksam hemen olayım tedaviye başlayayım istiyorum((

Bizi yoktan var eden,
varligindan haberdar eden,
yaratp imtihan eden,
imtihan edip sabir veren ALLAH'in müminlerini bagislamasi dileğiyle
cumanız mübarek olsun .

Canımmm Üzülme tatlım..Yeni aya hep beraber hamile kalacağız inşallah.Adetin ortalarında yumoşlar hazırlanmaya başlıyor o yüzden sıkıntı yapma kendini.Kocaman kocaman büyüsün yumoşların hemen döllensin inşallah gelecek aya.Bizimle beklemek sıkıcı olmaz gel hadi yanımıza

bembeyaz bir sabahtan herkese bol bol öpücüklü günaydınlar gönderiyorum

çook özledim sizi ama artık gelemiyorum çok daha doğrusu gelememek için tutuyorum kendimi

bata 9 gün kaldı

eğer bişiiler olduysa bugün yada yarın yerleşmesi gerekiyor

bu da ateş tablom

40ec93 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Günaydın kızlar :) okullar tatil bu saatte uyanmak harika :) hala kirmizilar gelmedi :) göğüslerim hassas ama akıntı filan yok .. Nolcak sizce bat 18 Aralık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…