ahhhh canımm ahhhh. olacazzz inanıyorummmm. bugün 2.ci günün geçiyorsaa senden çok ümitliyim. Hadi hayırlısı. Negatifi pozitif olarak bi görsekkkk
inşallah canım inşallah :) senin negatif çıkması çok doğal daha bat gelmedi sen hiç canını sıkma o yüzden ..Bakalım battan sonra inşallah pozitifi görüceksin .. Bende idrar testinde çıkmamış ama hamileymişim diye bağırıcam burdannnn :):)
hemde avaz avaz bağırrrbugün eşimin akrabalarından bi bebiş vardı. hatta dogumuna ben gitmiştim. Pamuk gibi ya.Mis gibi süt kokuyo daha.Minnacık elleri var. eşim de öyle bir sevdiki bizimde olsun dercesine hep bakıştık güldük. Çok tatlıydııı. Allah ım bizlerede nasip edecek inşallah.
ikiniyi ara vermeden yapacağım kesin
ikiniyi ara vermeden yapacağım kesin
beklemek çok zor...adet olcaksam hemen olayım tedaviye başlayayım istiyorum((
en zoru beklemek canım. Hepimiz o süreci yaşıyoruz. Olacak umudumuzu hiç kaybetmiyecez. Aklına kötü şeyler getirme.
çatlatma iğnesi kullandınız mı?
beni hamışlık listesindeyapın yerleşme kanaması filan değil bildiğin adet oluyorummmmm ve de acayip panik durumdayımmmm kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama olmuyor ayrıca dün acayip sancım vardı midem bulandı çok kötüydüm çok kasılmalar vardı bu ayda böyle oldu bakıcaz artıkınnn ne yapsam suan bilemiyorum :43
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?