İNŞALLLAh cnminşallah bu defa öyle birşey yaşamazsın
Rabbim yardımcın olsun
bol bol dua et inşallah bu defa gebesindir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İNŞALLLAh cnminşallah bu defa öyle birşey yaşamazsın
Rabbim yardımcın olsun
bol bol dua et inşallah bu defa gebesindir
İnşALLAH cnm isteyen herkese Rabbim nasip etsin bnm daha önceden de geckme oldu yaklaşık 9 ay önce sağlık kabinnnde idrar testi yapdırdım hamile olduğum sölediler bende böle hemen o duygulara kapıldım 2 gün sonra kırmızılar geldi düşükmü diyerekten doktora gttim orda hamile olmadığımı öğrndm
bu yüzden temkinliyim kızlar
Kızlar merhaba...bu ay ilk defa çatlatma iğnesi vurdurdum 7 Aralık'ta...Son bat 25 Kasım...İnternet hesplarına göre bu gün regl günüm...iğne adeti geciktirir mi bilmiyorum...sabah çok karnım ağrıdı...1-2 damlalık açık pembe ile kahve karşımı leke geldi..başka da bir şey yok şuana kadar...Şuan sökülemiyor mu yoksa lekelenme mi anlayamadım...ilk defa böyle birşey başıma geldi..Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi...
klomen mi kullandın canım buarada kaç tane yumurtan oluşmuş
inşallah gebesindir eğer adet olmazsa yarın bir test yaptır
buarada iğne vurdurduktan sonra ağrıların oldumu?
evet canım ilk defa bu ay klomen kullandım....5 yumurta vardı...en büyüğü 27.24mm olmuştu en son...ovitrelli iğne vurdu doktor..36 saat sonra ilişki dedi...sadece 1 defa ilişki oldu çünkü bu iğne sayesinde sürekli uyudum...içinde beta hcg varmış...yani tek 1 ilişki olduğu için bu ay pek umudum yok...o nedenle şuan reglimin az gelmesi şaşırttı...ayrıca çatlamayan yumurtam da yoktu...
Benimde öyleydi. Hergün biraz daha ağrısı artıyorsa olabilir takip et.. Daha şimdi şimdi üstüne yatamıorum. İnşallah olucak cnm takıntılı olma yeter.. Allah'ı da unutma...
Canım idrarda çift çizgiyi görmeden kan testine gitmicem .. Sınırda çıkınca çok üzülüyorum sonra ..
selam kızlar bnde 4. gün geckme teest bende yappmadım beklemedeyim:18:
iyi güzel yumurtan oluşmuş bende dün ovitrelle iğnesini vurdurdum bakalım bu akşamdan itibaren çalışmalara başlıyacağız
ama bu ilacın yan etkisi çok yok uyku yapma gibi birşey duymamıştım
canım belli olmaz inşallah gebelik vardır
ama sen kanda bak idrar tsti yanıltabilir çünkü bu iğne yalancı pozitif gebelik çıkmasına neden olabiliyor
hakkında hayırlısı canım..
Kızlar güzel akşamlar herkese. Benim bat 9 ocak ve ben doktora görünmeye karar verdim. bu konuda tecrübesiz olduğum için adet olduğum zaman mı randevu alayım yoksa adet olmadan önce mi hiç bir bilgim yok. Tecrübeli arkadaşlar bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Keşke bir mucize olsa da hamile kalsam bu işlerden kurtulsam:) Bir de alttan muayene hangi durumlarda oluyor?
kızlaaar ıyı aksamlaaarç.. nasılsınız canlaarr..
ii canım sen nasılsın ne var ne yok yarın son gün
ıyı canım nasıl olsunç..beklıyorum ıste evet yarın bat günüm...bakalım neler olacak sen nasılsın canıkom
iiyim canmı napim bol bol uyuyorummmm test ne zaman yapacaksın
şimdilik yok canım ama iştahımda çok değil zorla yemek yiyorum ama süt su meyve ceviz hergün düzenliii hadi inş bebişin seninledirrrpazardan önce yapmam heralde...kız bu ay bende tuhaflık var gercekten..sımdı belırtı arıyo gıbı olacak ama hıc belırtım yok sayılır..ne kasıklarım agrıyo ne gögüsüm agrıyo..gögüslerım sıs..akıntım var ara ara...ıstahım hem acık hem yıyemıyorum bazen..basım dönüyor ve cok uyuyorum ama bı tuhaflık var bu ay bende sankı..yarın adet olcakmıs gıbı degıl..uyu uyu canıkom..en güzel zamanların sımcık..mıde bulantıların varmı
şimdilik yok canım ama iştahımda çok değil zorla yemek yiyorum ama süt su meyve ceviz hergün düzenliii hadi inş bebişin seninledirrr