canım tahlillerini ne zaman yaptın bilmyrm ama adetin 2. ve 3. günlerinde
10 değerin altında çıkması normal kabul edilir diğer zamanlarda tahlilde yaptıysan yüksek çıkabilir
sendeki tahlil kağıdında referans aralığına bak zaten orda vardır
benm ilk tahlilde 10 ikinci tahlilde 15 çıktı
yaşda ilerledikçe yumurtalık rzervi azaldığı için fsh yükselir.
anlayacağın fsh ne kadar yüksekse gebelik o derece zorlaşır.
klomene başladın mı?
ya canım valla ne kadrdır ugrasıosun bılmıyorum ama bazende duusnuyorumm acelemı edıyoruz acba dıeeee ılac kullnamk ıcıın flannnn valla sunu cok ıyı bılıyorumkııı bır suruu korundugu halde hamıle kalan arkadasım varr yanıı bı zmanı var anladınmı bız bosu bosuna kendımzıı yıprtaıyoruz he ben doktora gıtme demıyorum sakın yanlıs anlama tabıkı gdıcez sorun varmı dıe kontrol ettırcez ama bırazcıkta sabırlı olmamnız lazım ben 7 ayımda gıtıık dokotora bna dedıkıı hormon testlerını cıın rahtlaycaksa yapalımm ama sperm testı ve rahım fılmı için erken bana sorarsan yaptırma rahmın cok ıyı durumda olmaması ıcın bı neden goukmuyo dedı ama kesınlıkla stres yapmıycaksın dedııı bıraz kendı halına bırak herseyı dedı ve yumurtlama zmanında gun aşırı ılışkı baska da bısey yok ılav faln vermoıycem dedı yolladıııı bendeee bu ayyy rahatım oyuzdennn takmıyorum herseyı kafama hayırlısı olsunn
Geçen ay klomen kullandım bu ay kullanmadım şimdi adet olmayı bekliyorum 5. günü bşlıycam klomen kullanmaya.
Selam kızlar
bat dündü hala birşey yok
göğüslerim acıyo baloncuklar devam
akıntım var
kasıklarıma ara ara bi ağrı saplanıyor
o kadar mide bulantısı çok yeme gibi şeyler yok
1 hafta daha bekliycem
sizce nasıl:)
bide seyide-cim i merak ediyorum onunda bat dündü acaba hala olmadımı
inşallah olmamıştır
ilaç sonrası doktor iğne verdimi?
Doktor adetin 5. günü başla 5 gün kullan 13. günü kontrole gel diyo eğer kist varsa iğne vermiyor
ama yumurta oluşurda kist olmazsa iğne verecek yani kontrolden sonra karar veriyor buna
test yapmadın mı? Inşallah gebesindir..
yok canım yapmadım
acayip heyecan var içimde bu hoşuma gidiyor:)
beklesemmi diyorum bi kaç gün daha?
inşallah kist olmaz canım bende dün doktora gittim 2 tane yumurta oluşmuş
iğne verdi dün gece yaptım bakalım artık hayırlısı
senin adet döngün kaç ben dün yani adetimin 10 günü gittim
acaba 13. güne kadar yumurta büyür mü?
İnşallah bu ay hamile kalırsın canım
Benim düşük yaptıktan sonra adet düzenim bozuldu normalde 29 gündü şimdi 32 gün falan
13. günü belli oluyor dedi benim doktorum ama ben de tam bilmiyorum
Bu arada topicteki herkese çok teşekkür ederim diğer topiclerde kimse cvp bile vermiyor bu topiği çok sevdim ve iki günde aklıma takılanları öğrendim :)
selam kızlar bnde 4. gün geckme teest bende yappmadım beklemedeyim:18:
ben adet günü evde test yapdım negatifdipazartesini bekliorum cnm kan testi içi n ne olur ne olmaz :26:
İnşALLAH cnm isteyen herkesehayırlısı canım inşallah hayırlı güzel haberlerini alırız..
İnşALLAH cnm isteyen herkeseRabbim nasip etsin bnm daha önceden de geckme oldu yaklaşık 9 ay önce sağlık kabinnnde idrar testi yapdırdım hamile olduğum sölediler bende böle hemen o duygulara kapıldım 2 gün sonra kırmızılar geldi düşükmü diyerekten doktora gttim orda hamile olmadığımı öğrndm
bu yüzden temkinliyim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?