Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

Geçen ay klomen kullandım bu ay kullanmadım şimdi adet olmayı bekliyorum 5. günü bşlıycam klomen kullanmaya.

Selam kızlar

bat dündü hala birşey yok

göğüslerim acıyo baloncuklar devam

akıntım var

kasıklarıma ara ara bi ağrı saplanıyor

o kadar mide bulantısı çok yeme gibi şeyler yok

1 hafta daha bekliycem

sizce nasıl:)

bide seyide-cim i merak ediyorum onunda bat dündü acaba hala olmadımı

inşallah olmamıştır

Kaç kişi uyardı beni bir bilsen kafaya takınca hamile kalmak daha zor oluyormuş kafana takma diye ama olmuyor illaki kafama takılıyor.
Ben 9 ay önce bir düşük yaşadım birgün önce test yapmıştım erkesi günü kalktığımda kanamam oldu onun psikolojisini hala atamadım üstümden 2 yıldır bekliyoruz meleğimizi.
Eşim benden daha çok istiyo ve üzülüyo o üzüldükçe bende üzülüyorum onun için hastaneye gitmek zorunda gibi hissediyorum kendimi

test yapmadın mı? inşallah gebesindir..

ilaç sonrası doktor iğne verdimi?

Doktor adetin 5. günü başla 5 gün kullan 13. günü kontrole gel diyo eğer kist varsa iğne vermiyor
ama yumurta oluşurda kist olmazsa iğne verecek yani kontrolden sonra karar veriyor buna

Doktor adetin 5. günü başla 5 gün kullan 13. günü kontrole gel diyo eğer kist varsa iğne vermiyor
ama yumurta oluşurda kist olmazsa iğne verecek yani kontrolden sonra karar veriyor buna

inşallah kist olmaz canım bende dün doktora gittim 2 tane yumurta oluşmuş
iğne verdi dün gece yaptım bakalım artık hayırlısı
senin adet döngün kaç ben dün yani adetimin 10 günü gittim
acaba 13. güne kadar yumurta büyür mü?

yok canım yapmadım

acayip heyecan var içimde bu hoşuma gidiyor:)

beklesemmi diyorum bi kaç gün daha?

heyecanı bile güzel inşallah bu cuma günü hürmetine dualarımız kabul olur gebe kalırız hepimiz
sende inşallah gebesindir bana kalırsa bekleme idrar testi yap varsa hemen kan testi yaptır
gebelik varsa artık ona göre önlemini alırsın
kendine daha çok dikkat etmen gerecek hadi inşallah gebesin canım..

İnşallah bu ay hamile kalırsın canım
Benim düşük yaptıktan sonra adet düzenim bozuldu normalde 29 gündü şimdi 32 gün falan
13. günü belli oluyor dedi benim doktorum ama ben de tam bilmiyorum

Bu arada topicteki herkese çok teşekkür ederim diğer topiclerde kimse cvp bile vermiyor bu topiği çok sevdim ve iki günde aklıma takılanları öğrendim :)

batı gelenler neden test yapmıo kii, batınız gelmiş kırmızı kart yokken yapın bizde sevinelim accık

birbirimize danışarak çoğu şeyleri öğreniyoruz
ben 27 günde bir adeet oluyrm muhtemelen 12 veya 13 günü yumurtlarım
10 günü çağırmasının nedeni de o olsa gerek
canım kendine dikkat et inşallah hepimiz gebe kalırız duanı eksik etme
buarada bal tarçın çörek otu kürüde ben kullandım
sende kullan istersen inşallah faydası olur

ben adet günü evde test yapdım negatifdi pazartesini bekliorum cnm kan testi içi n ne olur ne olmaz :26:

hayırlısı canım inşallah hayırlı güzel haberlerini alırız..
İnşALLAH cnm isteyen herkese Rabbim nasip etsin bnm daha önceden de geckme oldu yaklaşık 9 ay önce sağlık kabinnnde idrar testi yapdırdım hamile olduğum sölediler bende böle hemen o duygulara kapıldım 2 gün sonra kırmızılar geldi düşükmü diyerekten doktora gttim orda hamile olmadığımı öğrndm
bu yüzden temkinliyim kızlar

inşallah bu defa öyle birşey yaşamazsın
Rabbim yardımcın olsun
bol bol dua et inşallah bu defa gebesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…