• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
bugünde yumoşlarda bir kıpırdama yok yarinki ovü testi ne gösterecek geç yumurtluyorum galiba bugün 14.günüm:26:

eve gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm hemennn :16:

valla bendce eve gıtmek ıstıyorummmmmmmm bugun cumaa bıtsın artık haftanın son iş gunuuuuuuuuuuuu:) testimizide yapalım zatenn tutyorum kac saattir teste saklıyorum patlmak uzereyımm :) su içmiyorumm yanlıs cıkmasın dıeee :) ah ahh o bebek olsun bı dogsun hayrılısıyla posuna posuna vurucammm nler yaptım onun için sagan kürü yaptım bu ay tam anlamıyla yapamadım ama bayramdan dolayı flann yaptım yınede sogan suyu bıle içitim bebk için dayagıu haketmıyomu ama:1::1:

Tahlil Adı Sonuç Birim Min - Max
----- HORMON (2) ------------- -------------------- ----------------- --------------------
B-HCG <1,00 mIU/ml Erkek < 2.50 mIU/mlKadın premenapozal,hamile olmayan < 5.00 mIU/mlgray zone 5.00 - 30.00 mIU/mlPozitif > 30.00
kızlar bu ne demek?

Sonuç hangisi anlamadım?:50:

valla çok heycanlı oluyo zaten ben eşim işten gelmden yaptımm testte banyodaydıı esimnm gelince görmüş banyodaaa dioki o ne testı dogru sole ne kadr belırgın çizgi kıp krımızı ollmusssss :) hamılelık testı zannetti :) ama hep dua edıyorumm inş bhgc teslerımde böleee çifter çifter çizgilerlee dolarr:)

benim eşimde görmüştü hamilesin hamilesin diyerek yanıma gelmişti :)

Herkese selamlar bende hamilelik fikri aklıma girdiğinde biriaz araştırma yapayım derken burda buldum kendimi. Bir süredir sessizce takip edenlerdenim yani bende :) geçen ay ilk denememizdi ama sanrım biraz bilgisizlikten birazda üstüne çok düşmemekten dolayı olmadı. Son zamanlarda düzenliydi adetlerim ama geçen ay tamda deneme yaptığımızda 12günüm gecikince tamamdır dedim oldu bu iş:1: eşime bişey söylemedim ama içten içe hamile olduğumu nasıl söylesem dye planlar filan bile yapmaya başladım :1: kasıklarda batmalar, akıntılar , bide gecikme.. Çok bi belirti yoktu ama normalde bunlarıda hissetmezdim adet döenmimde. Neyse ben sonradan anladım ki hamile olduğumu düşündüğüm o günlerde eşimi yanıma yaklaştırmamıştım ama meğerse yumurtlamam geç olmuş benim yahu :9: çok uzattım biliyorum ama benim düştüğüm hataya düşmesin istedim kimse sonra yok ben duymamıştım yok ben bilmiyodum demeyin benim gibi :27:

sevdam senle bat günlerimiz aynı sen kaç günde bir hasta oluyon canım bide yumoşların çatladımı senin:21:

napsınlarr işte bi umutttttt :)) zaten en cok merak ettıgım syelrden bıatnesı ilk duydugunda ne tepkı verecek nasıl soylıycem bunların hayali bıle gulumsetıyo ınsanııı gercekten yasayınca nolur bılemıyorum:)

valla bendce eve gıtmek ıstıyorummmmmmmm bugun cumaa bıtsın artık haftanın son iş gunuuuuuuuuuuuu:) testimizide yapalım zatenn tutyorum kac saattir teste saklıyorum patlmak uzereyımm :) su içmiyorumm yanlıs cıkmasın dıeee :) ah ahh o bebek olsun bı dogsun hayrılısıyla posuna posuna vurucammm nler yaptım onun için sagan kürü yaptım bu ay tam anlamıyla yapamadım ama bayramdan dolayı flann yaptım yınede sogan suyu bıle içitim bebk için dayagıu haketmıyomu ama:1::1:

:emir_bebek: baksana şuna eşeksıpası :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Benimkine ben gösterdim gözlerinin içi gülüyordu ovulasyon testi olduğunu bildiği halde.Birgün bizde göreceğiz bu çizgiyi dedi sarılarak.

napsınlarr işte bi umutttttt :)) zaten en cok merak ettıgım syelrden bıatnesı ilk duydugunda ne tepkı verecek nasıl soylıycem bunların hayali bıle gulumsetıyo ınsanııı gercekten yasayınca nolur bılemıyorum:)

Benimki kesin ağlar.Zaten romantik kesin ağlar :54:

:emir_bebek: baksana şuna eşeksıpası :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Benimkine ben gösterdim gözlerinin içi gülüyordu ovulasyon testi olduğunu bildiği halde.Birgün bizde göreceğiz bu çizgiyi dedi sarılarak.

Benimki kesin ağlar.Zaten romantik kesin ağlar :54:

benimkideee pek duygusall ağlar heraldeee odaaaaa :)) rabbim gösteririse o günleri tabi:)

benimkideee pek duygusall ağlar heraldeee odaaaaa :)) rabbim gösteririse o günleri tabi:)

Kız niye göstermesin.Şu ezanlar yüzü sühürmetine gösterecektir eminim ben.En uygun zamanda gelecek başımızın tatlı belaları eminim ben :13:

Kız niye göstermesin.Şu ezanlar yüzü sühürmetine gösterecektir eminim ben.En uygun zamanda gelecek başımızın tatlı belaları eminim ben :13:

inşş canım inşşş allh herkesin gönlüne göre versinn bandaa şöleeee dünyalar güzeli şarışın masmavi gözlüü bı kız coocgu nasıp eder inş..

kızlar arı poleni aktarlarda bulunuyor mu??? nasıl kullanıyorsunuz neye katıp yeniliyor..

valla canım ben kullanmadım hiç bilmiyorumm nasıl yenılıyoo nerde satılıyoo ama buyuk bı ıhtımal vardır aktrlardaaa

iyi akşamlar kızlar annemler yemeğe gelecek kuru fasülye yanında pirinç pilav yaptım yanına salata ara ara uğrarım görüşürüz.:54:

bende 2. çocuğumu istiyorum hakkımızda hayırlısı ablamın oğlu 9 yaşında epey ara verdi şimdi 1 senedir istiyorlar olmuyor doktora gidecek hayırlı haberler çıkar inşallah.:16:

----- HORMON (2) ------------- -------------------- ----------------- --------------------
B-HCG <1,00 mIU/ml Erkek < 2.50 mIU/mlKadın premenapozal,hamile olmayan < 5.00 mIU/mlgray zone 5.00 - 30.00 mIU/mlPozitif > 30.00

bu tahlil sonucunu bana yorumlar mısınız? :37:

Back