- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
kimse yok o topikte yorum yapacak
hepsi almışlar bebişlerini göbüşlerine fosur fosur uyuyoolar
tok açın halinden ne anlar :)))
Bence adet gelmeden ümidini kesme bedesten.Bende ocak ayına kaldım nasipse.Üzülme beraber doğururuz bizde
yınede umidi kesmemek lazım 2-3 de adetımı bekleyelım .sen ne zmandır beklıosun hamıle kalmayı benım 6 ay oldu daha tııhh yok maalesef
3 oldu benim.Bu 4.ayım.Bu aya sıkı hazırlanıyorum ümidim var şimdiden
aynen bu ay fire vermek yok çalışınca oluyor :) koca vardiyalı ben işe gıdıyorum :) ıkı ara bı dere sıkıştırdım sıkıştırddım :) inşallah bu ay hamiş kalırıs :)
Canım benim gel sen yuvana.Uyuyanları beklemen lazım çünkü tecrübeli olan onlar.Yorum yazdıysan mutlaka cevap gelir merak etme canım.
kızlar ben geldim pazartesi gününden beri görüşemiyoruz ya ayşecim ne yaptın seni çok merak ettim bugün bat günündü
iyiyim canım sizleri çok özledim ya ayşem içinde hayırlısı olsungeldim cnmbizi bizden başka yok anlayan şu ayı bitirelim de yeni topiğimizde miisssler gibi hayaller kuralım
hoşgeldin cnm, ayşenin beklenmeyen misafirleri geldi ne yazıkki, oda yeni aya bomba gibi hazırlanıoo :))
sen nasılsın canım keyfin nasıl?
Kuzuuummmm Ebbruuuummmm...Ben 2 gün önce adet oldum şekerim.Üzüldüm ama yeni aya bomba gibi geliyorumkızlar ben geldim pazartesi gününden beri görüşemiyoruz ya ayşecim ne yaptın seni çok merak ettim bugün bat günündü
merhaba kızlar bugün itibariyle regl oldum,yeni bat 15 Ocak.eee nerdeyiz Ocakta???
Kür falan var mı uyguladığın?
merhaba kızlar bugün itibariyle regl oldum,yeni bat 15 Ocak.eee nerdeyiz Ocakta???
Ben bal-tarçın-çörek otu kürü yapıyorum kendime.Yumoşlarım için.Eşime de çakşır otu kürü yaptım spoşlar için.Ovulasyon testi de aldım.Hayırlısı inşallah 2013e hamile gireriz...yok henuz uygulamadım hep aklımda ama nasip olmadı bu akşam eve gıderken 1 lt süt ve maydonoz alıp kaynatıp başında durcam ıyı gelıomuş inş.unutmam sen uyguluyormusun her hangi kür
Ben bal-tarçın-çörek otu kürü yapıyorum kendime.Yumoşlarım için.Eşime de çakşır otu kürü yaptım spoşlar için.Ovulasyon testi de aldım.Hayırlısı inşallah 2013e hamile gireriz...
3 oldu benim.Bu 4.ayım.Bu aya sıkı hazırlanıyorum ümidim var şimdiden
yınede umidi kesmemek lazım 2-3 de adetımı bekleyelım .sen ne zmandır beklıosun hamıle kalmayı benım 6 ay oldu daha tııhh yok maalesef
bende 11 ay bekledim inş siz benim kadar beklemeden kavusuesunuz bebişlerinize
inş canım tedavin hayırlı olsun rabbim senide kavuştursun inş allahım keremi boldur rahimdir inş olucak
oldu bu iş bu ay kürler testler süpersin canım
saolun kızlar ebbicim sıra sende artık bekliorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?