son 6 gün :) 20 sinde olması lazım
Ayy çok sevindim hap almana.İnşallah bir daha olmaz bulantın falan.Bu sabah senin küre başladım bende.Kramplarla geçirmeye çalışıyorum günü..Ovulasyon testi de alacam bugün..Hayırlısı ile bi hamile kalıp doğuraydım şu ikizleri.Amma sorun çıkardılar daha gelmeden.selam kızlarrrrrr biz geldikkk
yarın 10.haftamıza giriyormuşuzzzz
ayy zaman nasıl geçiyor yaaa
hamd olsun herşey çok güzelmiş.
2.22 cm olmuş miniğim
bulantı için çok etkili bir hap yazdı doktorum.
şu an için iyiyim bakalım.
etki etmezse serum baglanıcak.
sizler nasılsınnız bakalım??
dün akşam belimin ağrısından öldüm
kıvrandım durdum bu ne ağrısı anlamadımki
ben hiç bi adet öncesi yaşamadım bu tip ağrıları
göğüsler aynı sızlıyo
arada bir sanki tansiyonum düşmüş gibi oluyorum
allahım hayır et güldür yüzümü
İnşallah hamilesindircanım.BAT kaç?
Ayyyy hadi inşallah hamilesindir.Eski kadınlar biliyor bu tahmin işini.Kramplar var haliyle adet yüzünden.Kürlere başladım.Umutla adetin bitmesini bekliyorum işte.Misafir,gezmeler derken akşamları da boş geçirmemeye çalışıyorum artık.Yorgunluktan bitiyorum ama iyi oluyor düşünmemek.Zor bir ay olsun istiyorum.Koşturmacası bol demek istedimbat 20
anlayamıyorum ayşe ya sanki içimde bişey var hissediyorum bi heyecan kalkıyor içimden
dün kayınvalideme gittik oda sende bi değişiklik var diyor
asla konusunu bile açmaz çok saygılıdır
dedim üşüttüm hrhalde belim ağırıyor
hep acaba diye diye geziyorum
inşallah bakalım 20 sinde belli olacak herşey
sen iyimisin:)
Canım benim hoşgeldin.Ateş ölçmeyi bıraktım o yüzden de girmiyorum artık oraya.Zaten yenilerle pek ilgilenilmiyor.Baksana niye gittin diyen bile olmadıseni burda buldum nerelerdesin bak cuma vakti hayırlı cumalar duamdasın
Canım benim hoşgeldin.Ateş ölçmeyi bıraktım o yüzden de girmiyorum artık oraya.Zaten yenilerle pek ilgilenilmiyor.Baksana niye gittin diyen bile olmadıHayırlı cumalar canım.Ben adet oldum dün. O yüzden namaz-dua kalmadı.Yüreğimden dua ediyorum bende hepimize.Hayırlı hamilelikler diliyorum...Sen nasılsın taze hamiş?
hiç öle düşünme canım yenilerle ilgilenilmiyor diye herkes birbirine yardımcı olmaya çalışır topicte ateş ölçmek istemiyorsan kimse sana ölç demezki ayşecim bak bende ölçmediğim ay hamile kaldım ki kimse bana aa nie ölçmüosun lillum demedi yinede hayırlısı olsun inşallah sende ateş ölçmediğin bu ay da hamile kalırsın çoookkkkkkkkkkkkkkk dua ediyorum inan hep aklıma geliyosun o ısrarın o yorumların vesile oldu biçok şeye Rabbim inşallah tez vakiite gönlüne göre verir ben iyiyim hamdolsun haftaya inşallah keseyi görcez sende dualarını eksik etme olurmu
Ayy çok sevindim hap almana.İnşallah bir daha olmaz bulantın falan.Bu sabah senin küre başladım bende.Kramplarla geçirmeye çalışıyorum günü..Ovulasyon testi de alacam bugün..Hayırlısı ile bi hamile kalıp doğuraydım şu ikizleri.Amma sorun çıkardılar daha gelmeden.
perimmm nabersin kuzuuuummm
AmiiiinnnnnALLAH RAZI OLSUN KUZUMMMMM
inşallah gelmez geri bulantılarım :26:
küre başladın ha?
hadi bakalım bol bebişli bir ay diliyorum sana
iyiyim tatlım sağol tubiloşum sen nasılsın
AmiiiinnnnnYeni topiğimizin adı "bol bebiş topiği".Biliyormuuydun? Dün kızı ikiz doğurmuş bi kadınla sohbet etmek nasip oldu.Çok zor şeyler anlattı.8 sene beklemişler kendiliğinden olmuş ikizler.Tedavilerle olmamış.9 ay çok sıkıntı çekti diyor.6.ayda altına leğen koyduk o kadar çok olduki kanaması kesin düştüler dedik diyor.Şükür ikisine de bişey olmamış.Kanamanın nedenini de anlayamamış doktorlar.7 yaşına girmişler bu yıl.Şimdi 3.yü düşünemiyorlarmış yine ikiz olursa diye.Çünkü yattığı yerden sağa sola bile dönemiyordu dedi.Doğduktan sonra daha zor oldu dedi.Bi kız bi erkekmiş.Ne biliyim.Saatlerce dinledim sıkıntıları ama yinede vazgeçemedim duamdan Delimiyim neyim ben.
Başladım kııızzz...Amiiinnn güzel dualarınıza....Allah da sizden razı olsun bu candan dualarınız için...Başladık Allah'ın izniyle...Eşim de çakşır otu yiyor sabah akşam.Ev kavanoz kavanoz bal oldu.Saklıyorum köşe bucak.Görmesin kimse ayıp olur diyesen nasılsın canım küre başlamışsın rabbim cuma gününün yüzü suyu hürmetine bu ay bebişlerini verir inşallah amin.
Ayyyyy valla heyecan basıyor şimdiden.Sakin olmam lazım sakin olmam lazım sakin olmam lazım.Ben biraz klasik müzik dinleyim.Gıy gıy gıy bayıyor fazlası ama iyi geliyor ruhumaaaaahamd olsun iyiyim canım..
bugünki iyi haberlerden sonra bomba gibiyimmm
bebişimi gördüm ya ohh içim rahat.
artık birdahaki randevum 1-1,5 ay sonra.
sabırla beklemeye devam...
oooyyyy çok zor yaa.
evet bende duyyorum bazen.çok kanaması olup da düşük yapmayanlar çok.
aman Rabbim sağlıklı ve kolay hamilelikler versin inşallah.
güzl haberler alıcaz senden inşallah bu ayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?