yok ben umutlanmıyorum bu ay inş bidahaki aya kısmetler adet agrılarım başladı ben biliorum kendimi ama genede inş:)
hakkında hayırlısı olsun yinede ümidini yitirme canm
Bende hep yıllardır bekleyenlere dilerim öncelikli olarak.Çok zor beklemek.Canavarını sana bağışlasın Rabbimm.Bana da versin 2 tane canavarcanım benim bu mübaret günde bak öle içiten söledimki inan benim bi canavarım var allah kokusuna hasret bırakmasın inş önce sennn
günaydın canım iyiyim sen nasılsın
QUOTE=aysedurmaz;27771284]Günaydın tatlımmm.Kramplı az ağrılı bir güne başladım ben?Sen?
Yediklerin,içtiklerin,giydiklerin,stresin bile etkiliyormuş ateşi sen üzme tatlı canını.Günaşırı devamm...
yarın yada pazar sabahki ateşime göre gün aşırı yerine 3 gün hergün mü denesem mesela bu akşam ödevim var, yarın öğleden sonra işten gelince,bide pazar sabahtan :))
Düşüş olursa yap o dediğini.Düşüş yumurtladığını gösterir.Çatlayınca ateş fırlıyor.
günaydınlar hayırlı cumalar kızlar ebsondan haberiniz varmı nerde bu kız
Tüylerim diken diken oldu sunballl.....Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
KİM BİR ANNEDEN DAHA ŞEREFLİ DAHA ŞANSLI OLABİLİR Kİ ?
'' kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibi
dir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla..
Tüylerim diken diken oldu sunballl.....
Feyzaaa...Ömer daha iyi değil mi? Ne zaman yazacaksın bize? Bugün normale dönecek Ömer Faruk.Hz.Ömer (ra) adıyla dua ediyorum ben ona.Dün hac ziyaretine gittim.Oraya da söyledim dua ettiler.Herkeze söylüyorum merak etme.Toparlanacak Ömercik..
yawrumm hayırlı olsunnn
şimdi tablolara bakıyodumm senin kan testini pozitif görünce ağzım kulaklarıma vardıı
cok gusel Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin arkadaşım
Bekliyoruz Aysecigim uyansin diye dun gece dr kolunu sikmis o da kolunu oynatmis sabah beri gozlerini kirpistiriyormus bekliyoruz canim bir uyansa cuma gunu hurmetine...bir sarilsam,opup koklasam doya doya,ANNEM dese ......sela vakti dua edin nolurrr.
Bekliyoruz Aysecigim uyansin diye dun gece dr kolunu sikmis o da kolunu oynatmis sabah beri gozlerini kirpistiriyormus bekliyoruz canim bir uyansa cuma gunu hurmetine...bir sarilsam,opup koklasam doya doya,ANNEM dese ......sela vakti dua edin nolurrr.
Amiiinnnn canım benim...rabbim sanada nasip etsin canım sende bu kervanda ol günahsız ol inş
Diyecek bugün merak etme.Ben bütün kalbimle inanıyorum bugün uyanacak Ömer Faruk.Korktuklarımız olmayacak.Hiç unuturmuyum hep ediyorum.Sen kendine dikkat et nolur.Bekliyoruz Aysecigim uyansin diye dun gece dr kolunu sikmis o da kolunu oynatmis sabah beri gozlerini kirpistiriyormus bekliyoruz canim bir uyansa cuma gunu hurmetine...bir sarilsam,opup koklasam doya doya,ANNEM dese ......sela vakti dua edin nolurrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?