çok sevindim canım bende 4 ocakta gitcem zaman nasıl geçecek bilmiyorum bulantılarında geçer inşallah çok şükür bende yok oğluşumda da olmamıştı
geçio kuzu zaman yaa.
ben inanamadım dr 10 haftalık deyince.
hamd olsun rabbime yaa...
2 haftam kaldı sonra riskli zaman bitiyor inşallahhhhhh
bana dr Zofer 8 mg. yazdı. hemen faydası oldu çok şükür.
şu an için iyiyim :)
senin oğlundaki usg resmiyle bununkini karşılaştırabiliomusun?
ikisi de kesede aynı tarafta mı duruyolardı
Selam kizlarrrr...naber...var mi yeni güzel haberler?
ya bisey soracagim,lütfen cevap versin bilen biri
canım şimdi baktım ikiside sol tarafta duruyor da niçin sordun ki ne oluyormuş böyle olunca
Nerdeler dersin millet?
hadi benim keyfim yok, işim çook bugün
siz de çok durgunsunuz
geçen sene arlık ayında adetim gecikmişti ama ozaman bebek düşünmüyordum testler yapıldı kaç kez negatif geldi bebk düşünmeyen ben okadar üzüldümkü o zaman dedim bebek istiyorum ben eşim zaten ilk günden beri istiyordu ocakta hastalandım ve çok fazla ilaç kullandım şubattan bu yana bekliyorum her ay yeni umutkarı ektim ve sonunda hep boynum büküldü okadar çok alışmıştımki negatiflere son aylarda hiç umursamz oldum ama içim yanıyordu her kırmızıda beni sıkan soran geren kimse olmadı ama ben çok korkuyordum olmucakmı acaba diye sanmıştım hemen gebe kalabilirim ama olmadığını rabbim nasip ederse olucanı anladım ve şimdi yine aralık ayı ve ben bu kez hamileyim ağlaya ğalaya geldim yollarda halada ağlıyorum rabbim meleğimi bana bağışla o sana emanet onu sen koru amin
Kramplarla uğraşıyorum bende.Çok halsizim.Evde işim çok.Yarın misafirim var.Pasta yapacağım.Pazara plan yapmadım daha.Puzzle bakıyorum arada internetten.Bebek odası içinBir de 500 parçalık bi puzzle istiyorum.Tahta tepsi yaptıracağım.Çok güzel görünüyor.
Hoşgeldin canımmmm
Satınalma işini beceremem.Kararsızımdır.Pazarlık yapamam.Alışverişi de sevmem.Kalite benim işim.Olmuş bil onu.İşgüvenliği de ok.Diğerlerinden sıkılırım şekerimuyy kuzum yaa
gel bana yardıma
satınalma var,kalite var, çevre, işgüvenliği, bilgisayarlar,kamerlar, gidenler gelenler bir ikisine hee hee desen işim kolaylaşır belkiii
hihhhhhh cevap virennnn yoooooooooooooook
Bol kramplııııııı..Sen nasılsın?hosbulduk sekerımmm nabersın bakaamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?