Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
çok sevindim canım bende 4 ocakta gitcem zaman nasıl geçecek bilmiyorum bulantılarında geçer inşallah çok şükür bende yok oğluşumda da olmamıştı

çok sevindim canım bende 4 ocakta gitcem zaman nasıl geçecek bilmiyorum bulantılarında geçer inşallah çok şükür bende yok oğluşumda da olmamıştı

geçio kuzu zaman yaa.
ben inanamadım dr 10 haftalık deyince.
hamd olsun rabbime yaa...
2 haftam kaldı sonra riskli zaman bitiyor inşallahhhhhh

bana dr Zofer 8 mg. yazdı. hemen faydası oldu çok şükür.
şu an için iyiyim :)

senin oğlundaki usg resmiyle bununkini karşılaştırabiliomusun?
ikisi de kesede aynı tarafta mı duruyolardı

bakmadım tatlım şimdi bakayım

canım şimdi baktım ikiside sol tarafta duruyor da niçin sordun ki ne oluyormuş böyle olunca

Selam kizlarrrr...naber...var mi yeni güzel haberler?

ya bisey soracagim,lütfen cevap versin bilen biri

bende dün geldi bu yumurtlamada olan yumurta aki gibi akinti ve bugünde geliyor baya cok hemde,losyon gibi akintiyla birlikte,peki ben nerden bileyim ki bu yumurta catladi mi veya yeterince büyük mü??

püfffffffff keske kadin doktoru olan bi kankam olsa yawwwwww

Son düzenleme:
canım şimdi baktım ikiside sol tarafta duruyor da niçin sordun ki ne oluyormuş böyle olunca

bebişin kesedeki konumuna göre cinsiyet tahmini yapılıyormuş da.. bir topicte okumuştum.
usg kagıdında bebiş soldaysa erkek sağdaysa kız demekmiş.
ama benim oğlum sağ tarafa daha yakındı.ama 8.haftada tam ortadaydı.
önemli olan 7-8-9 haftalardaki usg resimleriymiş.
şu an benimki tamamen sağa yapışık..
hayırlısı bakalım ya...
doğruluk payı varmı merak ettim de :44:

hadi benim keyfim yok, işim çook bugün

siz de çok durgunsunuz

Kramplarla uğraşıyorum bende.Çok halsizim.Evde işim çok.Yarın misafirim var.Pasta yapacağım.Pazara plan yapmadım daha.Puzzle bakıyorum arada internetten.Bebek odası için Bir de 500 parçalık bi puzzle istiyorum.Tahta tepsi yaptıracağım.Çok güzel görünüyor.

sunbalım tebrik ederım canıkom..cok cok sevındım adına..allah saglıklı sekılde kucagına almayı nasıp etsın ınsallah..kız senın bat tarıhınden önce ögrenmıs oldun degılmı cok cok coooookk sevındım canım

uyy kuzum yaa

gel bana yardıma

satınalma var,kalite var, çevre, işgüvenliği, bilgisayarlar,kamerlar, gidenler gelenler bir ikisine hee hee desen işim kolaylaşır belkiii

uyy kuzum yaa

gel bana yardıma

satınalma var,kalite var, çevre, işgüvenliği, bilgisayarlar,kamerlar, gidenler gelenler bir ikisine hee hee desen işim kolaylaşır belkiii
Satınalma işini beceremem.Kararsızımdır.Pazarlık yapamam.Alışverişi de sevmem.Kalite benim işim.Olmuş bil onu.İşgüvenliği de ok.Diğerlerinden sıkılırım şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…