Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Canım allah tamamını erdirsin

sağlıkla huzurla bir avazda al bebeğini kucağına inşallah

çok sevindim

bende geliyorum 20 sinde bekleyin:)

cnm cooookkk sevindimmmmmmmmmmm tebrik ederim senideeee bebegın sneınle hıc merakk etme kuzummm...

oooyyyy ben bgn ne kdr sevindim bu topikte yaa :) cnm snde hamile kalmışsın tbrk ederim seni ayrıca hatta azminden dolayı maşallh size cnm

Canlarim omerin sabahtan beri uyutan ilaclari kestiler ve bekliyoruz her an uyanabilir diye zaten bugun yanina girdigimde titriyordu derin derin nefes aliyordu uyaniyor dedi dr yavas yavas tabi iki onemli durum var uyaniginda basincin artmamaai,ikincisi uyandiginda hafiza veya suur kaybi yasamamasi,dualarinizi birakmayin arkadaslar Bu dualarla bukadaryol katettik cok sagolun...

nasılsınız bakalım? yeni hamişlere hayırlı olsun bi kaç gündür bakamadım. aşerme de iğrençleşmiş durumdayım. bir elimde çilek reçeli kavanozu diğerinde limon. beraber yiyorum dayanamazsam karıştırıp yiyeceğim. ( normalde ikisini de sevmem) :S

Ben kaçıyorum kızlar.Hastamız var yaşlı.Ameliyat olacak büyük ihtimal bikaç güne.Dua edin çabuk iyileşsin.Yormasın ailesini...Öpüyorum hepinizii..Kapışın bakıyım öpücüklerimiiii

ee ozaman yumurtluosun sen :S

bende geçen ay 18. günü yumurtladım

galiba canim ya ne bileyim iste benim umutlarim diyo belki erken yumurtladin vs....anliyacagin bennnnnnnnnnnn

Canim hayirlisiyla gelsinler yaaaa,oyyyy yüregim aciyor Allahim bir yavrum olsun

gördükce cocuklari diyorum bende yavrumu bagrima bassam öpüp koklasam

Dualarım hep seninle ve Ömerle canım.Yarına sapasağlam uyanacak oğluşun.Gör bak sen.Herşey bi anda normale dönecek.Kabuslar bitiyor senin için....Sende kendini topla olurmu?Karnındakini üzme artık...İyileşiyor abisi...

Canim Allah yar ve yardimciniz olsun.Yavrun biran önce iyilesip yuvasina dönsün.

cnm cooookkk sevindimmmmmmmmmmm tebrik ederim senideeee bebegın sneınle hıc merakk etme kuzummm...

mmlk canım sen ne zaman hamile kaldın çoook şaşırdım en son üzgündün çoooookkkkkk sevindim canım hayırlı olsun bugün güzel haberler aldım valla:))))

Son düzenleme:
canm nasılsın:)
nasıl gidiyo hamilelik?

kuzum henuz bısey anlamıyorum jel fln kullanıyorum ılaçlar devam 29unda allah ızınverırse ılk dr muaynem var inş hersy yolundaysa gerck anlamda ınanıcam hamiş olduguma allahın ıznıyle sımdılık bı belırtım yok kasılma dısında .cok hareket iş fln yapmıyorum yasak devamlı dınlenıyorum .. sen nasılsın cnm?
oooyyyy ben bgn ne kdr sevindim bu topikte yaa :) cnm snde hamile kalmışsın tbrk ederim seni ayrıca hatta azminden dolayı maşallh size cnm

evet gvn' cim tüp bebekle hamile kaldım allaha bın sukur fazla bekletmedı rabbım, çok zorlu bır sureçmış amaa değdi melekler için herşey değer çok savaş verdım herkesletüpe erken dendi neler neler cok aglatılar benı bu sureçte ailem ... ama allahım yuzume baktııı...şimdi meleğime hamileyim inşallah hersy yolunda gıderde bu cektıklerıme deger kuzum tek dılegım hepımız sağ sağlım evlatlaırmızı kucagıma alalaım bekleyenlerıde rabbım cok bekletmeden versınnnnnn inşallahhhhhhh

mmlk canım sen ne zaman hamile kaldın çoook şaşırdım en son üzgündün çoooookkkkkk sevindim canım hayırlı olsun bugün güzel haberler aldım valla:))))

kızlar nasıl duymadınızzz hamileyim bendeee alalhıma sukrur bak gvnye yazdım cnm naısl oldugunuuu ...tesekkur ederrım cnmmmmmmm allhın ıznıyle sag saglım alırım yavrumu kucagımaaa tek dılegım bu suan...

ayyy iyice bitmişti umutlarım ama ablamda yuh 7 dün varken çıkmaz testte dedi yemen yeşeriverdim :)

idrar testini bırak ki ben dün yaptım negatif çıktı
kandada çıkmaz bugün labaratuvarı aradım 1 hafta daha bekleyin dedi şimdi belli olmaz

yani bu ağrılar belki adet ağrıları değil:)

20 sinin sabahı erkenden yaz bakalım ne değişiklik var inşallah olmayız:)

Yarın sabahtan itibaren ateş ölçmeye başlasam belli olurmu acaba

belki yükseldikçe yükselir anlarım bende:)

bir cevap lütfen

zaten ben olcaksam mutlaka bir kaç gün önce az biraz gelir peçeteye azcık bakalım bekleyip görcez

canım çok iyi etmişsin, çok da şanslısın ki allah ilk denemende sana bebişini nasip etmiş aman diyim dikkat et inşallah sağlıkla kucağına alacaksın canımmm

hoş geldin canım aramıza gözümüz yollarda kalmıştı valla.canım bende de eşimde de problem olmasına rağmen hala ümitliyim olucak,zamanı vardır,Allah hayırlı zaman da sağlıklı yavrular nasip edecektir inanıyorum.Allah ın vardır bir bildiği diye düşünüyorum.

gvn nasılsın canım nasıl gidiyo hamileliksen al diyordun ovu testimi aldım bakalım bu ay günleri tutturmayı becerebilecek miyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…