Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
güzelim hadi gözün aydın..çift çizgiyi gördün sonunda, Allah tamamına erdirsin. yarın ilk iş kan vermek tamam:)
bu arada batımız aynıdıydı ben oldum dün

demiştiik sana HAmİLESİN diyeeee

ÇOOK SEVİNDİİM CANIM BENİM

Allah tamamına erdirsin,kucağında da görmeyi nasip etsin inşalllaaaaahhhhh :))

kızlar çok heycanlıyım napcamı bilemiyorum kanda kesinleştimi tadından yenmez kocamda yanımda adm inanmadıı arkadaşlarına sor diyooo

:) bnm kide inanmıodu ufacık bi test kitine mi inancam diodu kan verdik rahat etti erkekler brz geç alışıo bu düşünceye kana gidin hemen enişte beyide tbr ediorum baba oluo :)

canım buraya her ne kadar yazmasam da inan yazdıklarını okudukça heepp dua ettim. ömer faruka şifa ver Allahım, annesine babasına güç kuvvet ver, yardım et diye canım..
çok geçmiş olsun, neler atlattın öyle, bununla geçmiş olsun. İnşallah Ömer Faruk da en kısa zamanda kendine gelir canım, dualarımız seninle

demiştiik sana HAmİLESİN diyeeee

ÇOOK SEVİNDİİM CANIM BENİM

Allah tamamına erdirsin,kucağında da görmeyi nasip etsin inşalllaaaaahhhhh :))

güzelim hadi gözün aydın..çift çizgiyi gördün sonunda, Allah tamamına erdirsin. yarın ilk iş kan vermek tamam:)
bu arada batımız aynıdıydı ben oldum dün

İnan enişte inannn...Baba oluyorsunnn Allah'ın izniyle...Bu duyguyu bende sevdiceğime yaşatmak isterdim bugün...Kısmet değilmiş... 30 gün sonra inşallah

sunballllll tebrikler canım benimmmmmm

sağolun kızlar ağlamaktan canım çıktı yaa kocamda diyo ağlama bebiş düşecek diyooo adam şoka girdi pcnin tuşları göz yası oldu korkuyorum

sağolun kızlar ağlamaktan canım çıktı yaa kocamda diyo ağlama bebiş düşecek diyooo adam şoka girdi pcnin tuşları göz yası oldu korkuyorum

Ağlama kııızz...Rabbim dualarımızı kabul etti işte...Kızın geliyor
Dua et bizlere de.Ve sabahı bekleme hemen kana git bu akşam.Al sonucu eline rahatla iyice.Eşin de rahatlasın..Bayram yeridir senin ev şimdi.Rabbim bizlere de nasip etsin

DARISI BAŞIMIZA İNŞ:) benimde karınımın altına bi sancı girip çıkıyorya inş hemilelik belirtisidir zaten gögüslerimde ağrıyo

Sagol canim

ama yuhhh yani hala buz gibi battanyeyi kat kat yapip ayaklarimi iyice icine sarmama ragmen

piskolojim gitmis yaaaa diyorum keske hamilelik belirtisi olsa

cnm seni ümitlendirmek istemem ama bak ben eylülde hamile kaldım en büyük belirtim biri sık idrara çıkmak bride üşüme idi ayaklarım beton gibiydi eşimin bacaklarının arasına koyuodum peteğe dayıodum petek yakıp yine ısınamıodum ay inş bndeki bu belirti snnde belirtindir inş hamişsindir :)

Sunbalcim cok sevindim , sen geç yumurtlamissin bence o yüzden açık cizgi .. Süper yaa hadi gözün Aydın.. Sağ sağlıklı kucağına alırsın ins :)

şuan ikimizde sustuk şoktayızzz

kızlar ben kan vermeye gidiyorum duaedin :26::18::18::18::18::18::18::18::18:

sakın ağlama sakın yapma

insan şok oluo kafası gidio durduramıo ama, ağlamayı bırak kan testine git, doktordan randevu al, folikaside başla,gerekiyorsa erkenden progestan versin

Canim bilmiyorum bugün henüz siklüsün 18. günü ve bugün geldi sümüksü akintim birde losyon seklinde beyaz akinti beraberinde....ya yok pek ümütlenmek degilde ama insan bu kadar ayaklari sarar sarmalarda hala buz gibi olurlar mi?

birde basin kasiniyo ya iki gündür....yara gibi oldu kasimaktansanki böyle sivilce varda o kasiniyo

ee ozaman yumurtluosun sen :S

bende geçen ay 18. günü yumurtladım

kızlar ben kan vermeye gidiyorum duaedin :26::18::18::18::18::18::18::18::18:

hadi iyi haberlerle gel beklioruz :) dualarımız seninle tatlım

hayırlısı olsun tatlım daha zamanın varmış ama hamilelik sonradan olmuo biliosun adet öncesi vücut hazırlıo aslında ona kendini belirtilere takılmayalım sen güzel beslen sadece ha bak bide şu oldu bnde daha yumurtlama döneminden yeni çıkmışken ben normalde yoğurdu böle kaseye koyup yemem sevmem o şekilde ancak cacıkla yada ayran olarak tüketicem kase kase yemiştim protein istemişti cnm hep :) kendinide dnle arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…