kızlar çok heycanlıyım napcamı bilemiyorum kanda kesinleştimi tadından yenmez kocamda yanımda adm inanmadıı arkadaşlarına sor diyooo
bnmde ayaklar hiç ısınmaz artık yapısal sanırım geçmiş olsun buarada
demiştiik sana HAmİLESİN diyeeee
ÇOOK SEVİNDİİM CANIM BENİM
Allah tamamına erdirsin,kucağında da görmeyi nasip etsin inşalllaaaaahhhhh :))
güzelim hadi gözün aydın..çift çizgiyi gördün sonunda, Allah tamamına erdirsin.yarın ilk iş kan vermek tamam:)
bu arada batımız aynıdıydı ben oldum dün
İnan enişte inannn...Baba oluyorsunnn Allah'ın izniyle...Bu duyguyu bende sevdiceğime yaşatmak isterdim bugün...Kısmet değilmiş...30 gün sonra inşallah
sunballllll tebrikler canım benimmmmmm
kızlar test yaptım net çift çizgi
sağolun kızlar ağlamaktan canım çıktı yaa kocamda diyo ağlama bebiş düşecek diyooo adam şoka girdi pcnin tuşları göz yası oldu korkuyorum
Sagol canim
ama yuhhh yani hala buz gibi battanyeyi kat kat yapip ayaklarimi iyice icine sarmama ragmen
piskolojim gitmis yaaaa diyorum keske hamilelik belirtisi olsa
Sunbalcim cok sevindim , sen geç yumurtlamissin bence o yüzden açık cizgi .. Süper yaa hadi gözün Aydın.. Sağ sağlıklı kucağına alırsın ins :)
Ağlama kııızz...Rabbim dualarımızı kabul etti işte...Kızın geliyor
Dua et bizlere de.Ve sabahı bekleme hemen kana git bu akşam.Al sonucu eline rahatla iyice.Eşin de rahatlasın..Bayram yeridir senin ev şimdi.Rabbim bizlere de nasip etsin
sağolun kızlar ağlamaktan canım çıktı yaa kocamda diyo ağlama bebiş düşecek diyooo adam şoka girdi pcnin tuşları göz yası oldu korkuyorum
cnm seni ümitlendirmek istemem ama bak ben eylülde hamile kaldım en büyük belirtim biri sık idrara çıkmak bride üşüme idi ayaklarım beton gibiydi eşimin bacaklarının arasına koyuodum peteğe dayıodum petek yakıp yine ısınamıodum ay inş bndeki bu belirti snnde belirtindir inş hamişsindir :)
Canim bilmiyorum bugün henüz siklüsün 18. günü ve bugün geldi sümüksü akintim birde losyon seklinde beyaz akinti beraberinde....ya yok pek ümütlenmek degilde ama insan bu kadar ayaklari sarar sarmalarda hala buz gibi olurlar mi?
birde basin kasiniyo ya iki gündür....yara gibi oldu kasimaktansanki böyle sivilce varda o kasiniyo
kızlar ben kan vermeye gidiyorum duaedin :26::18::18::18::18::18::18::18::18:
kızlar ben kan vermeye gidiyorum duaedin :26::18::18::18::18::18::18::18::18:
Canim bilmiyorum bugün henüz siklüsün 18. günü ve bugün geldi sümüksü akintim birde losyon seklinde beyaz akinti beraberinde....ya yok pek ümütlenmek degilde ama insan bu kadar ayaklari sarar sarmalarda hala buz gibi olurlar mi?
birde basin kasiniyo ya iki gündür....yara gibi oldu kasimaktansanki böyle sivilce varda o kasiniyo
kızlar test yaptım net çift çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?