Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Benimle 2013'e uçan adayları ve hamişleri 2013'te BOL BEBİŞ TOPİĞİ ne bekliyorum ona göre.Yapayalnız bi başıma bırakmayın beni oralarda.Heba olurum sonra ağlamaktan

selam canlarım bensiz halaymı çekiyorsunuz ayşecim rabbim sana tez vakitte üçüzlerini sağlıcakla verir inşallah amin

[sıze=3]benimle 2013'e uçan adayları ve hamişleri 2013'te bol bebiş topiği ne bekliyorum ona göre.yapayalnız bi başıma bırakmayın beni oralarda.heba olurum sonra ağlamaktan[/sıze]

inşallah hepimiz eğlence için birlikte olmak için orda oluruz

hamileliğimizi anlatırız:)

allahım duy bizi :)))))))))))))))))))))))))))

heheheh tamam canım bende tek onu yaparım
napalım yarın dr dan 'HERŞEY NORMAL PROBLEM YOK' cümlesini duyana kadar istirahate devam.

tamam işime gelir
sende hamiş ol da sende otur accık emii
Beeeen oturacamm.Senin aklın alıyormu bu cümleyi kııızzz2013 tatil planım bile belli...Bekle beni YEDİ TEPE.....
selam canlarım bensiz halaymı çekiyorsunuz ayşecim rabbim sana tez vakitte üçüzlerini sağlıcakla verir inşallah amin
OOOOOHHH İkizler üçüz oldu. Sensiz halay olmaz da alkışla sen sadece sallama fazla çocuğu
inşallah hepimiz eğlence için birlikte olmak için orda oluruz

hamileliğimizi anlatırız:)

allahım duy bizi :)))))))))))))))))))))))))))
Duyuyor duyuyor merak etme sen...

heheheh tamam canım bende tek onu yaparım
napalım yarın dr dan 'HERŞEY NORMAL PROBLEM YOK' cümlesini duyana kadar istirahate devam.

tamam işime gelir
sende hamiş ol da sende otur accık emii

ohhh böleiyi bebişin rahat rahat uyusun orda hiç rahatsız olmnasın

Çık güzelim çık ortaya çık
Aşktan saklanmak ne demek
Mutluluğun formulü çok açık
Bir sen bir ben üç de bebek

Çık güzelim çık ortaya çık
Aşktan saklanmak ne demek
Mutluluğun formulü çok açık
Bir sen bir ben üç de bebek
Tabi bu formülü şöyle değiştirebiliriz.
Mutluluk=Bol ağlama+Bol çamaşır+Bol bebek eşyası+Emilmekten inek memesi gibi olmuş memeler+Bol tebrik+Paha biçilmez bi duygu+Boool bool masraf

kızlar bata 2 gun var bugun istifra başladı bende acaba üşüttüm mu yoksa hamılemıyım bu neyın nesidir acaba bu bı belırtı olabılırmı?

arkadaşlar bugün temizlik yaptım birde baktım ki ümitler ocak ayına kalmış ama üzülmek yok..c.tesi dr a gideceğm..klomenle beraber btç kürünün zararı olur mu?

arkadaşlar bugün temizlik yaptım birde baktım ki ümitler ocak ayına kalmış ama üzülmek yok..c.tesi dr a gideceğm..klomenle beraber btç kürünün zararı olur mu?
Hmmmmm:44::44::44::44: Bilmemki....Kimyasalla etkileşime girermi acep...
20 sinde bat olan arkadaşlar varmııı bende karın agrıları başladı gelio kırmızılarrr

Sus kız.Döverim valla.Bak bana.2 saat önce adet oldum.Ağrımı çektim.Ağrı kesicimi yuttum.Planımı yaptım hazırım 2013'e.Ağlamak yok ağlamak yok.Bomba gibi geleceğiz 2013'e

aaa yok kızzz ayşem ben adet olucam bu ay biliorum canımı sıkmıom bile vallaha bidahaki ay sogan kürü kocişe çakşır tamamdır bu iş

sen bizi güldürdün ya rabbim senin yüzünü güldürsün canım hemde üçüzhaberiyle insanın hayatında olmazsa olmaz bir yerin var herkes senin gibi neşeli olsa böyle

geçmiş olsun canım ben gibisin daha önce klomen kullandın mı?
bende dün dr gittim klomen verdi ayrıca btç kürünede başladım umarım sorun olmaz
araştırdığım kadarıyla bir sorun olmuyr

maşallah kızlar, bu ne keyif böyle.. Allah neşenizi bozmasın. Ayşe kopmuş geliyor. Sunbal harbiden hamile misin yoksa ya :)))) Hadi innnnşallah....

püfffff ayaklarim yine buz ya resmen...yine corap,patik,terlik ücü bir arada ise yaramadi...simdi battanyeye sardim iyice,bakalim isinacak mi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…