Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
anlatın bakim kardeşinize bu btç kürü nasıl yapılıo 3 aydır bişey yapmadım yapçam artık aaaaa

adetin 2. günü basliyon 10 gün yapiyorsun...

sabah aksam ben taze hazirladim,cörekotu nu dislerimle cignedim..

1 yemek kasigi bala 1 tatli kasigi cörekotu attim ve bir cay kasigi tarcin

geçmiş olsun canım ben gibisin daha önce klomen kullandın mı?
bende dün dr gittim klomen verdi ayrıca btç kürünede başladım umarım sorun olmaz
araştırdığım kadarıyla bir sorun olmuyr

sağol canım..bende ekim ayında klomen kullandım dr çatlama iğnesi vermedi..1 ay bayramdan dolayı ara verdim..allah nasip ederse c.tesi günü tekrar gidecez dr.a bende küre başlayayım diyorum..kaçıncı gün başladınız..

aaa yok kızzz ayşem ben adet olucam bu ay biliorum canımı sıkmıom bile vallaha bidahaki ay sogan kürü kocişe çakşır tamamdır bu iş
Afferim sana....
sen bizi güldürdün ya rabbim senin yüzünü güldürsün canım hemde üçüzhaberiyle insanın hayatında olmazsa olmaz bir yerin var herkes senin gibi neşeli olsa böyle

Olmak zorundayım.Ben çok yaşlandım peri.İçimdeki çocuğu öldürmek için çok uğraştılar.Bi köşeye çekilip çok ağladı o çocuk.Ama hep gülmeyi bildi.Düşmedi ittikleri uçurumdan.Kırgınlıklarım,hayalkırıklıklarım var benim.Hemde çok derin yaraların içinde...Herşeye rağmen seviyorum insanları,sohbet etmeyi,bildiğimi paylaşmayı,bana yararı olmasa da tanımasam da başkalarına dua etmeyi,sıkıntılarına yardımcı olmayı...Sevdiklerimin mutluluğu benim mutluluğumdan daha önce geldi hep.Onları mutlu ederek toparladım belki de kendimi...Bi iyilik,bi güzellik yaparken hep ALLAH RIZASI yatar bende..O yüzdendir insanların haksızca canımı acıtmalarına içerlemem.Allahım herkezin kalbine göre versin...Benimde..

mevanurr acaba sana ne için verdi?
klomeni yarın kullanmaya başlıyıcam adetin 4. günü kullanıcam günde 2 tane 5 gün boyunca
sonra adetin 10 günü kontrole gidicem çatlatma iğnesi içinde birşey konuşmadık
kürede adetin 2. günü başladım

maşallah kızlar, bu ne keyif böyle.. Allah neşenizi bozmasın. Ayşe kopmuş geliyor. Sunbal harbiden hamile misin yoksa ya :)))) Hadi innnnşallah....
He ya koptuk,durulduk...
püfffff ayaklarim yine buz ya resmen...yine corap,patik,terlik ücü bir arada ise yaramadi...simdi battanyeye sardim iyice,bakalim isinacak mi:26:
Ben de ayak ısıtıcı alacam.Hiç ısınmaz ayaklarım valla.
anlatın bakim kardeşinize bu btç kürü nasıl yapılıo 3 aydır bişey yapmadım yapçam artık aaaaa
Aktardan 30 gr.çekilmiş çörekotu+10 çay kaşığı tarçın+10 yemek kaşığı bal.Adetin 2.günü sabahları aç karnına,akşamları yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yiyorsun.10 gün boyunca.Afiyet bal şeker olsun.Bir sürü yumurtacık olsun inşallahh

Eki Görüntüle 576001 ayşeee bak yüzün gülsün azcık bu benim canavarım annesinin ç... t.... lısı

Ayyyyyy yerim ben onu yerim yerimmmm...Allahım hiç ağlatmasın inşallah bu yakışıklıyı.Bana da versin 2 tane :))

benim hormonlarda filan birşey çıkmadı sorun yok ama gebeliği hızlandırmak için dr klomen verdi..yumurtaların gelişmesi için ama ben 5. gün günde 1 er tane aldım..bu ay dozu arttırıp çatlatma iğneside yapılacak..

kaç mg lik kullandın?
bnmde yumurta gelişimi için buarada fsh 15 yüksek yani kaçtı senin fsh?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…