anlatın bakim kardeşinize bu btç kürü nasıl yapılıo 3 aydır bişey yapmadım yapçam artık aaaaa
geçmiş olsun canım ben gibisin daha önce klomen kullandın mı?
bende dün dr gittim klomen verdi ayrıca btç kürünede başladım umarım sorun olmaz
araştırdığım kadarıyla bir sorun olmuyr
adetin 2. günü basliyon 10 gün yapiyorsun...
sabah aksam ben taze hazirladim,cörekotu nu dislerimle cignedim..
1 yemek kasigi bala 1 tatli kasigi cörekotu attim ve bir cay kasigi tarcin
Afferim sana....aaa yok kızzz ayşem ben adet olucam bu ay biliorum canımı sıkmıom bile vallaha bidahaki ay sogan kürü kocişe çakşır tamamdır bu iş
sen bizi güldürdün ya rabbim senin yüzünü güldürsün canım hemde üçüzhaberiyle insanın hayatında olmazsa olmaz bir yerin var herkes senin gibi neşeli olsa böyle
Eki Görüntüle 576001 ayşeee bak yüzün gülsün azcık bu benim canavarım annesinin ç... t.... lısı
sağol canım..bende ekim ayında klomen kullandım dr çatlama iğnesi vermedi..1 ay bayramdan dolayı ara verdim..allah nasip ederse c.tesi günü tekrar gidecez dr.a bende küre başlayayım diyorum..kaçıncı gün başladınız..
saol canım benimm
Allah bagislasin cok tatli....
kac yasinda?
anam sen ne kürü yapiyon yav,cocugun var ya,hem ikinciyi kac aydir deniyonnnnnnnnn
He ya koptuk,durulduk...maşallah kızlar, bu ne keyif böyle.. Allah neşenizi bozmasın. Ayşe kopmuş geliyor. Sunbal harbiden hamile misin yoksa ya :)))) Hadi innnnşallah....
Ben de ayak ısıtıcı alacam.Hiç ısınmaz ayaklarım valla.püfffff ayaklarim yine buz ya resmen...yine corap,patik,terlik ücü bir arada ise yaramadi...simdi battanyeye sardim iyice,bakalim isinacak mi:26:
Aktardan 30 gr.çekilmiş çörekotu+10 çay kaşığı tarçın+10 yemek kaşığı bal.Adetin 2.günü sabahları aç karnına,akşamları yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yiyorsun.10 gün boyunca.Afiyet bal şeker olsun.Bir sürü yumurtacık olsun inşallahhanlatın bakim kardeşinize bu btç kürü nasıl yapılıo 3 aydır bişey yapmadım yapçam artık aaaaa
Eki Görüntüle 576001 ayşeee bak yüzün gülsün azcık bu benim canavarım annesinin ç... t.... lısı
mevanurr acaba sana ne için verdi?
klomeni yarın kullanmaya başlıyıcam adetin 4. günü kullanıcam günde 2 tane 5 gün boyunca
sonra adetin 10 günü kontrole gidicem çatlatma iğnesi içinde birşey konuşmadık
kürede adetin 2. günü başladım
benim hormonlarda filan birşey çıkmadı sorun yok ama gebeliği hızlandırmak için dr klomen verdi..yumurtaların gelişmesi için ama ben 5. gün günde 1 er tane aldım..bu ay dozu arttırıp çatlatma iğneside yapılacak..
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:kızlar test yaptım net çift çizgi
kızlar test yaptım net çift çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?