• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
roter idrar tstine çok güvenme bana kalırsa
kan testi daha kesin sonuç verir
hem daha 7 gün var
Rabbim isterse son günde olsa çıkar

sabah sabah ne güzel bi dilek sağolasın canım

hayır 10 gün öncesinden başlamazdı hiç benim bu ağrılarım ondan en çok şüpheleniyorum

sabah sabah ne güzel bi dilek sağolasın canım

hayır 10 gün öncesinden başlamazdı hiç benim bu ağrılarım ondan en çok şüpheleniyorum

herhangi bir ilaç kullandınmı acaba
yan etkisi olabilir belkide bebeğin sendedir bunu düşün ona göre
kendini strese sokma Rabbim yardımcn olsun..

Arkadaslar oglum 72 saati atlatti.bu sabah uyutma ilaclarini yariya indirdiler.simdi artik uyanmasini ve insallah uyandiginda basincin yukselmemesini bekliyoruz.yetiskin biri 3_4 gunde uyaniyormus cocuk oldugu icin 1_2 gunde uyanir dediler.ah aysecigim oyle kotu bir durum ki bu yogun bakim bile degil daha ustu REANIMASYON odasinda.Rabbim yardimcimiz olsun uyaninca basinc yukselirse yeniden uyutacaklar ,insallah yukselmez.

günaydın kızlarr

nasılsınız?

öncelikle phia aramıza dönmüş kendini toparlamana çok sevindim

bizi ihmal ettiğin için kırgınız sana

çok özlettin kendini :)

fmfm oğluşunla ilgili çook güzel gelişmeler olmuş, çook seviniyoruumm Allahım tez zamanda ayağa kaldırıcak sağsalim

yeni annişleri tebrik ederim Allahım kucağınızıda görmeyi de nasip etsiin

Arkadaslar oglum 72 saati atlatti.bu sabah uyutma ilaclarini yariya indirdiler.simdi artik uyanmasini ve insallah uyandiginda basincin yukselmemesini bekliyoruz.yetiskin biri 3_4 gunde uyaniyormus cocuk oldugu icin 1_2 gunde uyanir dediler.ah aysecigim oyle kotu bir durum ki bu yogun bakim bile degil daha ustu REANIMASYON odasinda.Rabbim yardimcimiz olsun uyaninca basinc yukselirse yeniden uyutacaklar ,insallah yukselmez.

canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur
aklıma gldikçe dua ediyrm elbet Rabbim dualarımızı kabul eder
büyük geçmiş olsun

belirtinin kralı var bende :1: kasık batması pıtlaması baş agrısı halsizlik hafifteen grip idrarda tortu başka belirti varmıydı yaaa bende hepppsssiii var :1:

benimde belim kasıklarım göğüslerim ağırıyo

baloncuk yani senin pıtpıtlar bugün durdu 4 gündür bomba gibiydi

şu an sanki her an hasta olacakmış hissi var içimde

şu 20 si bi gelseydi hayırlısıyla

bende rahat etseydim

geri sayım devam etsin :)

ayşeeemm naptın kız taş üstünde mi yattın gece ne o ateşin o kadar düşük

üzülme canım benm yeni yıla bomba gibi hazırlanıcazz :))

diz kapaklarım çok ağrıyo bu hamilelik belirtisimi doğum yapan hanımlar?

vallahi herşey olabilir ben inanıyorum artık tüm şikayetlere herkeste farklı olabilirmiş bu bizimkiler genel belirtiler belki farketmediğimiz neler var

her an herşey olur verecekse kimseye hissettirmeden de verir

benimde belim kasıklarım göğüslerim ağırıyo

baloncuk yani senin pıtpıtlar bugün durdu 4 gündür bomba gibiydi

şu an sanki her an hasta olacakmış hissi var içimde

şu 20 si bi gelseydi hayırlısıyla

bende rahat etseydim

geri sayım devam etsin :)

vallaha bu sabahki testten sonra bende bitti umutlar bekliyorum artık kırmıızları:ssz:

Yükselmeyecek merak etme.Yarın uyanacak oğlun.Belki de bu gece.Dualarım hep seninle.Etrafımdaki herkeze söyledim küçük bir arkadaşımız için dua edin yoğun bakımda diye.Herşey daha güzel olacak Feyza.Sen kendine ve içindeki cana dikkat et nolur.

ayşeeemm naptın kız taş üstünde mi yattın gece ne o ateşin o kadar düşük

üzülme canım benm yeni yıla bomba gibi hazırlanıcazz :))

Ammaaan ne biliyim cimcikne.Belim kopacak bugün.BTÇ kürümü hazırlarım yarın ben.Hayırlısı herşeyin...

benm sabah uyandığımda ağzımda ekşimsi bir tat oluyor hep sık wc ye çıkyorum gögüslerim çok sancıyor bugnde hafiften başım ağrıyo adetime 5 gün var dün test yaptm negatifti bakalım ne olcak

Yükselmeyecek merak etme.Yarın uyanacak oğlun.Belki de bu gece.Dualarım hep seninle.Etrafımdaki herkeze söyledim küçük bir arkadaşımız için dua edin yoğun bakımda diye.Herşey daha güzel olacak Feyza.Sen kendine ve içindeki cana dikkat et nolur.

Ammaaan ne biliyim cimcikne.Belim kopacak bugün.BTÇ kürümü hazırlarım yarın ben.Hayırlısı herşeyin...

hayırlısı tabii kide canım benm

bekle kırmızılar bi gelsiin hazırlarsın nolucaak

enerjini düşük gördüm, sarkıttın mı o dudağı aşşa doğru :(

Son düzenleme:
Back