roter idrar tstine çok güvenme bana kalırsa
kan testi daha kesin sonuç verir
hem daha 7 gün var
Rabbim isterse son günde olsa çıkar
oglumda bi hafta vardı çıktı idrarda yani benim hormonlar tavan yapio varsa bişey olmadına göre yoktur kesin
bat aynı gün ikimizinde varmı bir şikayetin
belirti yada
sabah sabah ne güzel bi dilek sağolasın canım
hayır 10 gün öncesinden başlamazdı hiç benim bu ağrılarım ondan en çok şüpheleniyorum
roter aynı gün canım bizim bende 20 :13:bu sabah test yaptım sendemi yaptın bende çıkmadı
bat aynı gün ikimizinde varmı bir şikayetin
belirti yada
belirtinin kralı var bendekasık batması pıtlaması baş agrısı halsizlik hafifteen grip idrarda tortu başka belirti varmıydı yaaa bende hepppsssiii var
herhangi bir ilaç kullandınmı acaba
yan etkisi olabilir belkide bebeğin sendedir bunu düşün ona göre
kendini strese sokma Rabbim yardımcn olsun..
Arkadaslar oglum 72 saati atlatti.bu sabah uyutma ilaclarini yariya indirdiler.simdi artik uyanmasini ve insallah uyandiginda basincin yukselmemesini bekliyoruz.yetiskin biri 3_4 gunde uyaniyormus cocuk oldugu icin 1_2 gunde uyanir dediler.ah aysecigim oyle kotu bir durum ki bu yogun bakim bile degil daha ustu REANIMASYON odasinda.Rabbim yardimcimiz olsun uyaninca basinc yukselirse yeniden uyutacaklar ,insallah yukselmez.
belirtinin kralı var bendekasık batması pıtlaması baş agrısı halsizlik hafifteen grip idrarda tortu başka belirti varmıydı yaaa bende hepppsssiii var
benimde belim kasıklarım göğüslerim ağırıyo
baloncuk yani senin pıtpıtlar bugün durdu 4 gündür bomba gibiydi
şu an sanki her an hasta olacakmış hissi var içimde
şu 20 si bi gelseydi hayırlısıyla
bende rahat etseydim
geri sayım devam etsin :)
diz kapaklarım çok ağrıyo bu hamilelik belirtisimi doğum yapan hanımlar?
benimde belim kasıklarım göğüslerim ağırıyo
baloncuk yani senin pıtpıtlar bugün durdu 4 gündür bomba gibiydi
şu an sanki her an hasta olacakmış hissi var içimde
şu 20 si bi gelseydi hayırlısıyla
bende rahat etseydim
geri sayım devam etsin :)
vallaha bu sabahki testten sonra bende bitti umutlar bekliyorum artık kırmıızları
Yükselmeyecek merak etme.Yarın uyanacak oğlun.Belki de bu gece.Dualarım hep seninle.Etrafımdaki herkeze söyledim küçük bir arkadaşımız için dua edin yoğun bakımda diye.Herşey daha güzel olacak Feyza.Sen kendine ve içindeki cana dikkat et nolur.Arkadaslar oglum 72 saati atlatti.bu sabah uyutma ilaclarini yariya indirdiler.simdi artik uyanmasini ve insallah uyandiginda basincin yukselmemesini bekliyoruz.yetiskin biri 3_4 gunde uyaniyormus cocuk oldugu icin 1_2 gunde uyanir dediler.ah aysecigim oyle kotu bir durum ki bu yogun bakim bile degil daha ustu REANIMASYON odasinda.Rabbim yardimcimiz olsun uyaninca basinc yukselirse yeniden uyutacaklar ,insallah yukselmez.
ayşeeemm naptın kız taş üstünde mi yattın gece ne o ateşin o kadar düşük
üzülme canım benm yeni yıla bomba gibi hazırlanıcazz :))
Yükselmeyecek merak etme.Yarın uyanacak oğlun.Belki de bu gece.Dualarım hep seninle.Etrafımdaki herkeze söyledim küçük bir arkadaşımız için dua edin yoğun bakımda diye.Herşey daha güzel olacak Feyza.Sen kendine ve içindeki cana dikkat et nolur.
Ammaaan ne biliyim cimcikne.Belim kopacak bugün.BTÇ kürümü hazırlarım yarın ben.Hayırlısı herşeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?