• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Geldim canım, geldim, hoşgeldim, çok özledim sizleri, aklım hep sizdeydi inan :16::16:

canımmm hergün ateş tablonu takip ettim ve düşüşü görüp m harfini görünce neden gelmediğini anladım rabbim hepimize bebişlerimizi vericek inş umutluyum benimde durumum karışık dün iki farklı marka test yaptım silik çizgi vardı bugün fortel ile yaptım negatif gelen yok şimdilik bekliorum

benim bat ta 8 aralıkta 10 unda test yaptım çıkmadı..şimdi kist olabilir mi diye korkuyorum..arkadaşlar sizce neden hala adet olmadım :(

canımmm hergün ateş tablonu takip ettim ve düşüşü görüp m harfini görünce neden gelmediğini anladım rabbim hepimize bebişlerimizi vericek inş umutluyum benimde durumum karışık dün iki farklı marka test yaptım silik çizgi vardı bugün fortel ile yaptım negatif gelen yok şimdilik bekliorum

Ayy, hadi bakalım canım, inşallah pozitif olur o, dur ben ateş tablona da bakayım bi :34:

benim bat ta 8 aralıkta 10 unda test yaptım çıkmadı..şimdi kist olabilir mi diye korkuyorum..arkadaşlar sizce neden hala adet olmadım :(

Canım, direk kist diye düşünme, belki yumurtan geç çatlamıştır ve gebelik oluşuyordur, inşallah da öyledir :34:

13 aydır hep hayal kırıklığı olduğundan artık bebeğe yoramıyorum gecikmeleri..birkaç gün daha bekleyeyim olmazsa kan testi yaptırırım..inşallah dediğiniz gibidir yaa..

Canım, sanki DPO 10'da yerleşme olmuş olabilir gibi görünüyor, bakalım yarınki ateşin 0,2 derceden fazla düşmez ise gebelik varlığından bahsedebiliriz. Eğer öyle olursa da yerleşmeden 4 gün sonra falan testte görebiliriz :16:

Canım, sanki DPO 10'da yerleşme olmuş olabilir gibi görünüyor, bakalım yarınki ateşin 0,2 derceden fazla düşmez ise gebelik varlığından bahsedebiliriz. Eğer öyle olursa da yerleşmeden 4 gün sonra falan testte görebiliriz :16:

bende hsg den sonra olduğu için bu aydan daha umutluyum ne bilim iştee bahaneler çok inş canım desteğine ihtiyacımız var sensiz olmazzzzz:40:

kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm değerimm 76,82 çıktııııı:49::49::49: allahıma bınlerce şükür darısı tummm isteyenlerın başınaaaaaaaaaaaaa...geç yazabıldım kızlarrr dışardaydımmm..............

canlarr phia nerede ???
bu arada kızlar kan degerlerım
:nazar::nazar::nazar:
1,değerim 74,86
2,değerim 166,06

kızlarrrr nasıl suan??kızlae su ıkı ayda o kadar cok sey yasadım kı eskı kızoşlarbılır umıdınızı hıc yıtırmeyınnnnnn canlarımm:16::16::16:

Meleğimmmm, canımmmm, ne güzel bir haber buuu :52::52:
Bak ben sana ne demiştim, sakın üzülme durumun için, sen bizden bile önce hamile kalacaksın dedim, bak işte olduuuuuuuu :13:
İnan çok sevindim canım yaaa, anlatamam kelimelerle :16::16::16:
Allah'ım sağlıkla sıhhatle kucağına almanızı nasip etsin inşallah, sağlıklıı ve uzun ömürler varsin inşallaahhhh :16::16:

arkadaşlar şimdi dr dan geldim bir iyi bir kötüye yakın haber verdi dr.bebeğimin kalp atışlarını duyduk Allah'a şükür.biyopsi sonucu biraz kötü çıktı.cin2 çıktı tabi tedavi için doğumu bekliyecekler,doğumdan sonra rahimin ya bir kısmını yada tamamını alıcaklar.bakalım hayırlısı.şimdilik sadece hamileliğe konsantre oldum hiç o durumu düşünmemeye çalışıyorum.bol bol dua edin inşallah.neyseki bebeğim iyiymiş.

Bebeğin sağ salim doğsun canım sonrasında sen de operasyonla sağlığına kavuşacaksın inşallah canım, ben inanıyorum, herşey güzel olacak tatlım sen de inan :16:

kizlar selam size kotu haberlerle geri geldim cuma gunu beta hcg icin hastaneye gittigimde cok asiri kanamam basladi ve dusuk kurtaj oldum:( allah kimseye bunu yasatmasin benim ilk bebegim olacakti ama nasip olmadi gecmisi okuyamadim kusura bakmayin hic halim yok saadece sizi bilgilendirmek istedim allaha emanetolun cokuzgunum

Offff, canım yaaa, korktuğum şey başa geldi, ama ne yalan söyleyeyim anlamıştım ya ben ta o zaman, ama üzerinde fazla durmayayım dedim seni daha fazla üzmemek adına. Çok üzüldüm canım inan ban. Ama unutma ki Allah bunu hayırlı görmüş hakkınızda. Çünkü bizlerin ŞER olarak gördüğünü Allah daha kötüsü olmasın diye HAYRA dönüştürüyor, buna inanın lütfen....

keske gelseniz tanışırız daha güzel olur phia bana yakın o hamiş kalsın bebişini görmeye gidicem inş ozamana kadar hala istanbulda olursa tabii

aysem sende gel kuzum bırak kocayı takıl ban ahyatını yasa ii dur bioyna iki gül bi konuş bende hahahahahahah:9:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

İnşallah kuzum yaaa, bebişlerimiz olunca göreceğiz inşallah :16::16:

kızlar ne haber nasılsnz bugun doktora gittim klomen verdi aranzda kullanan varmı

Canım, ben ilk kez Kasım ayında kullandım.
Reglimin 5. günü başladım, günde 1 kez ve 5 gün içtim.
Sonra da 12. günümde Ovitrelle çatlatma iğnesi oldum.
Ama gebelik olmadı.
Bu ay tekrar aynı takip yapılacak, bakalım hayırlısı...

Arkadaslar cok kotuyum dun bir trafi kazasi gecirdik buyuk oglum yogun bakimda beyin kanamasi ve cigerlerinde odem var uyutuluyor su an. Duaya ihtiyacim var kimin duasi kabul olur belli olmaz lutfen. Hepiniz cok dua edin

Ben de bebek de diger kucuk oglum da iyiyiz ama omer farugum kotu yogun bakim kapisinda bekliyoruz ismiyle dua edin nolur daha 7 yasinda cok kucuk nolur dua edin

Allah razi olsun arkadaslar hala bekliyoruz en azindan durumu kotuye gitmiyor yavrumun.dun yanin girdim her yanina hortumlar baglamislar oyle buz gibi yatiyor yavrum cok dua edin nolur.72 saat kritik atlatmasi lazim dediler persembe uyandiracaklar ve tedaviye basliyacaklar

Simdi yavrumu gordum canim oyle yatiyor gozleri capaklanmis uyumaktan ...dr bugun tomografi ve ciger filmi cekmis tekrar cigerde ufakda olsa hasarli yerde duzelme olusmus ama beyin basinci sabitlenmiyormus sabitlenince uyandiracaklar uyandiginda basinc sabit kalmazsa yeniden uyutacaklar Mevlam yardimcim olsun

Arkadaslar oglumun aksamdan beri beyin basinci sabit duruyor bu onun icin iyi bir durum ama 5-6 gun daha uyutacaklar cok dua edin nolur .
Bittim ben dostlar yavrumu o halde gormek cigerimi yakiyor en cok korktugu sey dr du yavrum nerelerde yatiyor simdi yiyemiyorum uyuyamiyorum hayat durdu sanki o ayaga kalkip ANNEM demeden benim icin hayat baslamayacak cok zor Allahim kimselere evlat acisi vermesin benim de yavrumu sag salim ayaga kaldirsin.onu hergun soran Abim kalkmadimi cok uyudu ben uyandirayim diyen kardesine,kokusunu ozleyen anne ve babasina kavustursun Rabbim...

Arkadaslar az da olsa iyi haberler var sizinlede paylasmak istedim.oglumun beynindeki odem ve kanama dagilmaya baslamis dun geceden beri kafa basinci sabit bu geceyi de atlatirsa yarin uyandirmaya basliyacaklar insallah 1-2 gun surermis uyanmasi dua edin insallah

Fmfm, neler olmuş yaaaaaaaaaa, canım arkadaşım benimmmm :14::14:
Offff Allah'ım yaaa, okuduklarıma inanamıyorum :43::43::43:
Rabbim bir an önce şifa versin Ömer Faruk yavruna, size de sabırlar versin canım yaa, ne söyleyeceğimi bilemiyorum inan ki yaaa :43::43:
Sana olan dualarıma yavrunu da ekleyeceğim bundan sonra, çok zor bir imtihandan geçiyorsunuz, ama bunların hepsi iyi sonuçlanacak inşallah, feraha ereceksiniz inşallah canım benim...

Fmfm, neler olmuş yaaaaaaaaaa, canım arkadaşım benimmmm :14::14:
Offff Allah'ım yaaa, okuduklarıma inanamıyorum :43::43::43:
Rabbim bir an önce şifa versin Ömer Faruk yavruna, size de sabırlar versin canım yaa, ne söyleyeceğimi bilemiyorum inan ki yaaa :43::43:
Sana olan dualarıma yavrunu da ekleyeceğim bundan sonra, çok zor bir imtihandan geçiyorsunuz, ama bunların hepsi iyi sonuçlanacak inşallah, feraha ereceksiniz inşallah canım benim...

Cok kotu bu beklemek bu hic acilmayan kspiya bakarak beklemek saniyelerin saat gibi gecmesi herkesin sana bu o cocugun annesi diye bakmalari ve yarin ne olacagini bilmeden beklemek .
Canim arkadasim cok dua et nolur,yavrumu tekrar bana kavustursun mevlam.

Cok kotu bu beklemek bu hic acilmayan kspiya bakarak beklemek saniyelerin saat gibi gecmesi herkesin sana bu o cocugun annesi diye bakmalari ve yarin ne olacagini bilmeden beklemek .
Canim arkadasim cok dua et nolur,yavrumu tekrar bana kavustursun mevlam.

Canım benim, eşime de söyledim, dua ediyoruz sizin için.
Rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmayacaktır inşallah.
Canım, çok zordur beklemek eminim.
İnşallah ki iyi haberlerini alacağız yavrunun.
Hatırlatmak istemem ama canım nerede oldu, nasıl oldu bu kaza canım ya?
Siz şimdi hastanede misiniz?

Canım benim, eşime de söyledim, dua ediyoruz sizin için.
Rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmayacaktır inşallah.
Canım, çok zordur beklemek eminim.
İnşallah ki iyi haberlerini alacağız yavrunun.
Hatırlatmak istemem ama canım nerede oldu, nasıl oldu bu kaza canım ya?
Siz şimdi hastanede misiniz?

Evet canim goztepe egitim arastirma dayiz.umraniye kavacik yolunda oldu kaza babam beni ve iki oglumu eve birakiyordu zincirleme 3 araba birbirine girdi en agir yarali yavrum.digerlerimizde hicbirsey yok.kader diyecek bir soz yok,ama cok aci bir imtihan yuregime bir ates koydular yandikca yaniyor.sabahi bekliyoruz.hersey normal giderse 72 saat dolmus oluyor.uyandirmaya basliyacaklar,duanizi eksik etmeyin canim..

Evet canim goztepe egitim arastirma dayiz.umraniye kavacik yolunda oldu kaza babam beni ve iki oglumu eve birakiyordu zincirleme 3 araba birbirine girdi en agir yarali yavrum.digerlerimizde hicbirsey yok.kader diyecek bir soz yok,ama cok aci bir imtihan yuregime bir ates koydular yandikca yaniyor.sabahi bekliyoruz.hersey normal giderse 72 saat dolmus oluyor.uyandirmaya basliyacaklar,duanizi eksik etmeyin canim..

Yarın güzel haberinizi alacağız inşallah dualarımızla canım...

Back