Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

phia canım teşekkür ederim buarada hoşgeldin
moralin moralimiz bozuk ama ne yapalım demek hayırlısı böyleymiş
inşallah ocak da yeni yılda hepimiz gebe kalırız
buarada doktorum bana 4. gün başla dedi günde 2 tane
sonra tekrar kontrole gidicem
hayırlısı bakalım aynı ilacı tekrar kullanacakmısın?

aynen yaaa

phia şu listede ben de olaydım iyiydiii bat 17 aralık

dün akşam dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı

bat a son 7 gün

akasık ağrılarım göğüs ağrılarım devam ediyor

allahım sen duy sesimi:)

Azmııııııııııııııııı?Sen yoğun bakımdaki bi hasta için söylediklerinin az mı olduğunu düşünüyorsun..Dualarımızla ayağa kaldıracağız Ömer Faruk'u canım benim.Sen hiç merak etme.Allah-u Teala duyar sesimizi ve ayağa kaldırır sağsalim oğlunu...Herşey çok daha güzel olacak.Nolur sen kendine iyi bak.Ömer kadar karnındakini de düşün...O daha minicik.Ve hepsinin sana ihtiyacı var.
merhaba canım daha önceden de yazdım görmedim sanırım 6 haftalık hamileyim oradaki bu işareti değiştirip bu işareti koymanı rica ediyorum canım
Phia gelince düzenler listeyi (nitekim gelmiş de dün akşam)
kızlar merhaba

bata 2 gün kala b-hcg 35,81 çıktı.Hamileyim mevlam nasip ederse
Tebrikler tatlıımmmmmm..Benim de bata 2 gün kaldı ama ateş diplerde....Benimde bata 2 gün kaldı ama ateş diplerde.Test yapmak bile gelmiyor içimden
selam kızlarrr napionuzz
Canımcımmmm...BATa 2 gün kaldı Tubiii....Ateş diplerde..Bu durumda bile acaba mı diyorum
:118:Phiaaa gelmiiiiiiiişşşşşşşş......Hoşgelmişsiiiiiiinnnnn...Çok özledik biz seniBi daha bizi sensiz bırakma olurmu:26:Fmfmin oğlu Ömer Faruk için dualar ediyoruz.Okumuşsun sende.Hamişlerimiz çoğaldı Allahımıza bin şükür.Benim BATa 2 gün kaldı.Ateşim diplerdehttp://www.fertilityfriend.com/home/408838 Bu halde bile umut ediyorum.Belki yerleşmedir ne dersin

dün akşam dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı

bat a son 7 gün

akasık ağrılarım göğüs ağrılarım devam ediyor

allahım sen duy sesimi:)

roter idrar tstine çok güvenme bana kalırsa
kan testi daha kesin sonuç verir
hem daha 7 gün var
Rabbim isterse son günde olsa çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…