Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Geldim canım, geldim, hoşgeldim, çok özledim sizleri, aklım hep sizdeydi inan

canımmm hergün ateş tablonu takip ettim ve düşüşü görüp m harfini görünce neden gelmediğini anladım rabbim hepimize bebişlerimizi vericek inş umutluyum benimde durumum karışık dün iki farklı marka test yaptım silik çizgi vardı bugün fortel ile yaptım negatif gelen yok şimdilik bekliorum

benim bat ta 8 aralıkta 10 unda test yaptım çıkmadı..şimdi kist olabilir mi diye korkuyorum..arkadaşlar sizce neden hala adet olmadım

Ayy, hadi bakalım canım, inşallah pozitif olur o, dur ben ateş tablona da bakayım bi

benim bat ta 8 aralıkta 10 unda test yaptım çıkmadı..şimdi kist olabilir mi diye korkuyorum..arkadaşlar sizce neden hala adet olmadım

Canım, direk kist diye düşünme, belki yumurtan geç çatlamıştır ve gebelik oluşuyordur, inşallah da öyledir

geç döllenme olabilir yarın tekrar idrar testi yaptır yada direkt kanda baktır canım

13 aydır hep hayal kırıklığı olduğundan artık bebeğe yoramıyorum gecikmeleri..birkaç gün daha bekleyeyim olmazsa kan testi yaptırırım..inşallah dediğiniz gibidir yaa..

Canım, sanki DPO 10'da yerleşme olmuş olabilir gibi görünüyor, bakalım yarınki ateşin 0,2 derceden fazla düşmez ise gebelik varlığından bahsedebiliriz. Eğer öyle olursa da yerleşmeden 4 gün sonra falan testte görebiliriz

bende hsg den sonra olduğu için bu aydan daha umutluyum ne bilim iştee bahaneler çok inş canım desteğine ihtiyacımız var sensiz olmazzzzz

Meleğimmmm, canımmmm, ne güzel bir haber buuu
Bak ben sana ne demiştim, sakın üzülme durumun için, sen bizden bile önce hamile kalacaksın dedim, bak işte olduuuuuuuu :13:
İnan çok sevindim canım yaaa, anlatamam kelimelerle
Allah'ım sağlıkla sıhhatle kucağına almanızı nasip etsin inşallah, sağlıklıı ve uzun ömürler varsin inşallaahhhh

Bebeğin sağ salim doğsun canım sonrasında sen de operasyonla sağlığına kavuşacaksın inşallah canım, ben inanıyorum, herşey güzel olacak tatlım sen de inan

Offff, canım yaaa, korktuğum şey başa geldi, ama ne yalan söyleyeyim anlamıştım ya ben ta o zaman, ama üzerinde fazla durmayayım dedim seni daha fazla üzmemek adına. Çok üzüldüm canım inan ban. Ama unutma ki Allah bunu hayırlı görmüş hakkınızda. Çünkü bizlerin ŞER olarak gördüğünü Allah daha kötüsü olmasın diye HAYRA dönüştürüyor, buna inanın lütfen....

İnşallah kuzum yaaa, bebişlerimiz olunca göreceğiz inşallah

kızlar ne haber nasılsnz bugun doktora gittim klomen verdi aranzda kullanan varmı

Canım, ben ilk kez Kasım ayında kullandım.
Reglimin 5. günü başladım, günde 1 kez ve 5 gün içtim.
Sonra da 12. günümde Ovitrelle çatlatma iğnesi oldum.
Ama gebelik olmadı.
Bu ay tekrar aynı takip yapılacak, bakalım hayırlısı...

Arkadaslar cok kotuyum dun bir trafi kazasi gecirdik buyuk oglum yogun bakimda beyin kanamasi ve cigerlerinde odem var uyutuluyor su an. Duaya ihtiyacim var kimin duasi kabul olur belli olmaz lutfen. Hepiniz cok dua edin

Ben de bebek de diger kucuk oglum da iyiyiz ama omer farugum kotu yogun bakim kapisinda bekliyoruz ismiyle dua edin nolur daha 7 yasinda cok kucuk nolur dua edin

Fmfm, neler olmuş yaaaaaaaaaa, canım arkadaşım benimmmm
Offff Allah'ım yaaa, okuduklarıma inanamıyorum
Rabbim bir an önce şifa versin Ömer Faruk yavruna, size de sabırlar versin canım yaa, ne söyleyeceğimi bilemiyorum inan ki yaaa
Sana olan dualarıma yavrunu da ekleyeceğim bundan sonra, çok zor bir imtihandan geçiyorsunuz, ama bunların hepsi iyi sonuçlanacak inşallah, feraha ereceksiniz inşallah canım benim...

Cok kotu bu beklemek bu hic acilmayan kspiya bakarak beklemek saniyelerin saat gibi gecmesi herkesin sana bu o cocugun annesi diye bakmalari ve yarin ne olacagini bilmeden beklemek .
Canim arkadasim cok dua et nolur,yavrumu tekrar bana kavustursun mevlam.

Canım benim, eşime de söyledim, dua ediyoruz sizin için.
Rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmayacaktır inşallah.
Canım, çok zordur beklemek eminim.
İnşallah ki iyi haberlerini alacağız yavrunun.
Hatırlatmak istemem ama canım nerede oldu, nasıl oldu bu kaza canım ya?
Siz şimdi hastanede misiniz?

Evet canim goztepe egitim arastirma dayiz.umraniye kavacik yolunda oldu kaza babam beni ve iki oglumu eve birakiyordu zincirleme 3 araba birbirine girdi en agir yarali yavrum.digerlerimizde hicbirsey yok.kader diyecek bir soz yok,ama cok aci bir imtihan yuregime bir ates koydular yandikca yaniyor.sabahi bekliyoruz.hersey normal giderse 72 saat dolmus oluyor.uyandirmaya basliyacaklar,duanizi eksik etmeyin canim..

Yarın güzel haberinizi alacağız inşallah dualarımızla canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…