Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
günü gelenler ve yaklasan arkadaslar ne oldu merak ettim hamile olan varmi icinizde:26::26::26::26::26::26::26::26:

günü gelenler ve yaklasan arkadaslar ne oldu merak ettim hamile olan varmi icinizde:26::26::26::26::26::26::26::26:

ben cok umitliyim bu aydan son 3 gun insallah ben haber vericem size ama hala goguslerim hassaslasmadi biraz bu durum tedirgin ediyo yinede umutluyum hayirlisi insallah:)

Selam kızlar bu ay bende sıkı hazırlanıcam bebek çalışmalarına inşallah bu ay hayırlısıyla olur..
ben 5 aydır deniyorum malesef olmuyor kistten dolayı
ilaçlarımı kullandım bitti
kist kayboldu mu bilmiyorum

Forumlarda dolaşıyorum.Yorumları okuyorum.Önceden "5 aydır bekliyorum gelsin artık,1 yıldır tedavi görüyorum olmayacak sanırım benim bebeğim" diyenlerde hep hamilelik takvimleri eklenmiş.Ümitsizliğe kapılmışlar,üzülmüşler,ağlamışlar,yeniden ümitlenmiş yeniden yıkılmışlar ama kavuşmuşlar bebeklerine.En kısa zamanda onlardan olmak dileğiyle...

ben cok umitliyim bu aydan son 3 gun insallah ben haber vericem size ama hala goguslerim hassaslasmadi biraz bu durum tedirgin ediyo yinede umutluyum hayirlisi insallah:)

insaallah iyi haberlerini aliriz...

doru söylüyosun..rabbim zamani gelince veriyo iste

Belirtiler geç başlarmış.O yüzden ümitsizliğe düşme kardeşim..

kızlar merhaba... Benim beklenen adet tarihim 1.11.2012 idi. dün adet olmadım bugün sabah hamilelik testi yaptım 2 çizgi çıktı. Sonra hemen hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım kan değerim 76 çıktı doktora gösteremedim acaba hamilemiyim =)

Tebrik ederim, evet kuzum hamilesin, yaşasın!

Haber vermez olurmuyum canım ilk siz duyacaksızın dua edin benim için kan testimde pozitif çıkar inş...

nezaman yaptırcaksın testi sana takip programı önermiştim sanırım doğru günleri biliyo inşallah hamileysen burdaki arkadaşlarlada paylaşım proğramı arkadaşlarda kullansın :)

bebişim bendede aynı belirtiler vardı belim kopucakmış gibi ağrıyodu bat 1 gün geçti bugün idrar test yaptım çizft çizgi çıktı hemen kan testi yaptırdım ondada 76 çıktı inşallah sende hamişsindir ... =)

hayirli olsunrabbim olmayanlarada nasip eder insaallah..

Son düzenleme:
merhaba kızlar..
bu aya hazırlık soğan kürü uyguladım...
incir kürü uyguladım..
ve bal çörekotu tarçın üçlüsünü kullandım..
yetmedi bide klomen kullandım..
şimdi çalışma aşamasındayım..ne olucak bilmiyorum..
ama olmicak gibi geliyo bana..
sanki bu iş rahim filmiyle başlıcak, ameliyat, aşılamalar, çatlatma iğneleri
vs vs vs... uzun süre devam edicek ve canıma okucak gibi geliyo.

Sakin ol... Dün doktorum dediği şeyi sürekli düşünüyorum ben.%99 stresten olmaz ilk gebelikler...Adet tarihini gün gün sayarsınız sizler dedi.Dünya durmuş da hiçbir olay yokmuş gibi sadece gebelik düşünürsünüz bebek de stresli insana gelmez dedi.Yaptıklarınla sen sebebini işlemişsin biraz tevekkül et artık..O'nun herşeye gücü yeter.Uygun zaman geldiğinde olacaktır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…