allah razı olsun arkadaşım rabbim sanada nasip etsin inşallah.. Dualarımın içinde hep olacaksın..
Saol arkadaşım amin allah razı olsun sende başından beri beni dinleyenlerdensin :) rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin sizin için dua etmekten hiç vazgeçmicm. Bat dündü.. Ya ben çok düzenli adet oluyorum 30 günde bir adeti bekliodum dün ağrılarım başladı dolandı baya eyvah dedim ama gelmedi zaten hafifti ağrı sonra ıslandım geldi dedim ama su gibi akıntı geldi daha öncede olmuştu gece uyuyamadım sabaha kadar baktım yine yok burada da arkadaşlar test al deyince gittim yyaptım net çift çizgi yarın da kan testine gidicem eşimle inşallah..
benim bat 8 aralıktı ayın 10 unda idrar testi yaptım çıkmadı..hala da adet olmadım 17 sine kadra beklicem olmazsa kana giderim..çok ümitlenmek istemiyorum..
Ne demek canım benim boynumun borcu bu anlatıcam tabi mecburum burada ki herkes istedi sırayla Allah'ım hepimize vericek ben hepinize de dua etmeye devam edicem sizde benim için devam edin. Herşey bitmiş değil...şimdi kafanda rahat
ne olur 10 gün öncesinden bize ne belirtilerinin olduğunu anlat
belki bizimde öyledir
lütfen lütfen lütfen
benim belim ağırdı 2 gün öncesine kadar baloncuklar zaten favori biliyosun
bide hala kasıklarım ağırıyor sanki hasta olucam
dün doktor ultrasonla baktı hasta olursun dedi
göğüslerim acıyo
başka bişey yok
bat:20.12.2012
lütfen lütfen
çift çizgiyi net gördün bence sevinebilirsin ben 13 aylık evliyim..ilk günden beri istiyoruz..silik çizgiyede razıyım ama göremedim henüz :)
Canım bana ablam boşuna yapma adetin 10 gün geçsin adet olmadıysan aparsın demişti onun öle çıkmış. Sonuçta adet olmadığımız sürece Allah'tan ümiit kesilmez. Rabbim hayırlısını versin o ne isterse olur. Zamanın var diyorsa mutlaka bizim için en iyisini düşünüyordur. Bende Mayıs 2012 den beri uğraşıyorum şimdi ise adet olmadım çift çizgi ama kanda da görmek lazım sevinmek için erken mi ne bilmiyorum..
ne demek canım benim boynumun borcu bu anlatıcam tabi mecburum burada ki herkes istedi sırayla allah'ım hepimize vericek ben hepinize de dua etmeye devam edicem sizde benim için devam edin. Herşey bitmiş değil...
10 gün önce neler oldu..
Kelebek çırpınması gibi duyguyu hissettim. Bak daha önce hissettiğimde çok zayıf bir kalp atması gibiydi ama bu defa çok güçlü ve seriydi..
En büyük belirtim göğüslerimdi. Göğüslerim hep şişerdi ama koltuk altımdan sonra geçerdi. şimdi geçmedi göğüs arası ucu acıdı büyüdü acayip eşim bile çok fark ediyo dedi :) ucunda tomurcuk hep vardı ama bu defa çok kalabalıktı göğüs ağrılarım da 15gün öncesinden günden güne artan acılar vardı
acayip yemek yemeye başladım resmen önüne geçemedim 10 gün önce dediğin gibi.
Vajinda ara ara kasılmalar oldu.
Hiç akıntım olmazdı 2 defa felan oldu ama daha sonra ıslanma oldu hergün akıntım olmadı.
10 güncesi bu dün ise göğüslerime baktığımda bu benim değil lan ne bu dedim değişik :)
ne kokulara hassasiyet ne baş dönmesi ne iğrenme ne de mide bulantısı olmadı yokta..
Haa 10 gün öncesinden bende şöyle bişi oldu kağıt peçete polar battaniye yün orap gibi şeylere elleyemedim gıcık oldum kağıt peçeteye elleyice sırtımdaki tüylerin bile kaltığını hissetim kedi gibi bu tiksinmemi ne 5 duyudan dokunma duygusu değişti yani. :)
Arkadaslar oglumun aksamdan beri beyin basinci sabit duruyor bu onun icin iyi bir durum ama 5-6 gun daha uyutacaklar cok dua edin nolur .
Bittim ben dostlar yavrumu o halde gormek cigerimi yakiyor en cok korktugu sey dr du yavrum nerelerde yatiyor simdi yiyemiyorum uyuyamiyorum hayat durdu sanki o ayaga kalkip ANNEM demeden benim icin hayat baslamayacak cok zor Allahim kimselere evlat acisi vermesin benim de yavrumu sag salim ayaga kaldirsin.onu hergun soran Abim kalkmadimi cok uyudu ben uyandirayim diyen kardesine,kokusunu ozleyen anne ve babasina kavustursun Rabbim...
canım benim içinde dua edermısınBende mayıs ayından berıı ugrasıyorum ve dun aksam yaptıgım testte saaatlerr sonraa cok sılık ama bellı belırısızzzz varla yok arası bıseyy var gıbııı bata 2-3 gun varken yaptımmm inşş hayırlısıyla benım bebgeımde gelmıstırrrr annesinee
Allah razı olsun canım valla rahatlattım inşallahhh rabbim sana kıpkırızı iki çizgiyi göstersin ve sonu güzellikle sonuçlansın.. Gönülden istedimmm Amin...
hadi inşallah sıradan gideriz
Oooooofffffff............
Oooooofffffff............
Kızlar eczaneye gittim test aldım yaptım net 2 çizgiiiiiiiiiiiiiiiii galiba hamileyim dimi :)) inanamıyorum biri beni döwsün Allah'ım çok büyük inşallah hepinize de nasip etsin benimde kucağıma almayı nasip etsin.. :) Erken mi sevindim yaa 2 tane net kıpkırmızı
ne oldu ayşe içten off çekmişsin..
Gelse şu adet diye dua ediyorum artık.....
bende aynı durumdayım bebek varsa çift çizgiyi yoksada biran evvel kırmızıları görüp dr a gitmek istiyorum..ama çıktığımız bu yol sabır gerektiriyor..sabrettikten sonra imtihanı kazanıp tatlı meyvelerimizi yiyeceğiz..sen adet olmak için değil bebiş gelsin diye dua et..her şey allahın ol demesine baağlı..ol dedikten sonra hiç belirti yokkende veriyor yüce rabbim...
Allah razı olsun arkadaşım Rabbim sanada nasip etsin inşallah.. Dualarımın içinde hep olacaksın..
Saol arkadaşım Amin Allah razı olsun sende başından beri beni dinleyenlerdensin :) Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin sizin için dua etmekten hiç vazgeçmicm. Bat dündü.. Ya ben çok düzenli adet oluyorum 30 günde bir adeti bekliodum dün ağrılarım başladı dolandı baya eyvah dedim ama gelmedi zaten hafifti ağrı sonra ıslandım geldi dedim ama su gibi akıntı geldi daha öncede olmuştu Gece uyuyamadım sabaha kadar baktım yine yok burada da arkadaşlar test al deyince gittim yyaptım net çift çizgi yarın da kan testine gidicem eşimle inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?