- 24 Haziran 2011
- 1.483
- 1.040
- 133
merhaba hoşgeldin iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın?birtane gebiş haberi var bugün.
aa öyle mi kimin? Çok sevindim. Sağlıklı olsun bütün isteyenlerede nasip olsun inşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba hoşgeldin iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın?birtane gebiş haberi var bugün.
aa öyle mi kimin? Çok sevindim. Sağlıklı olsun bütün isteyenlerede nasip olsun inşallah..
helena83. kendim görmüş gibi sevindim o çift çizgiyi :)
helena83. kendim görmüş gibi sevindim o çift çizgiyi :)
Benim de bugün stajerim kan testi yaptı 3 haftalık hamile çıktı. Bende çok sevdindim. Sen ne kadar bir zamandır istiyorsun canım?
daha yeni ya 2-3 ay filan oldu.peki senin?
Allah senden razı olsun duygulandım şimdi biliosun cadaloza da bağlamıştım ama :) hoşuma gitti samimiyetin.. Allah inşallah sanada nasip edicek ve burada sabırla imtihanını bekleyen herkese.. siz benim mutluluğumu paylaştınız inşallah bende sizin mutluluğunuzu paylaşacağım Rabbim hepimize sağlıklı sıhatlı Allah korkusu olan hayırlı evlatlar nasip etsin.. AMİN..
Benimde bu ay 3. ayımdı. Kırmızları gördüm. Nasip değilmiş darısı önümüzdeki aya:)
Kızlar eczaneye gittim test aldım yaptım net 2 çizgiiiiiiiiiiiiiiiii galiba hamileyim dimi :)) inanamıyorum biri beni döwsün Allah'ım çok büyük inşallah hepinize de nasip etsin benimde kucağıma almayı nasip etsin.. :) Erken mi sevindim yaa 2 tane net kıpkırmızı
canım tebrik ederimAllah sağ salim tamamına erdirsin
selam kızlar ben de anne olmak istiyorum... hem de uzun zamandır deli gibi istiyorum...
selam bacım. biz de pek akıllı sayılmayız gerçi de...herşeyin hayırlısı. olucak elbettt...
selam bacım. biz de pek akıllı sayılmayız gerçi de...herşeyin hayırlısı. olucak elbettt...
valla insan bu şekilde hiçbirşeye konsantre olamıyor. bişi planlıyorum sonuç, ama çocuk olursa böyle yaparım şöyle yaparım diyip duruyoruz. olsa da şöyle bir rahatlasak bi neşemiz amacımız olurdu. sabrım tükeniyo yaaaa yıprandığımı hissediyorum
ayşecim içini ferah tut yalnız değilsin... hepimiz çırpınıyoruz. bu arada hamilemiz ve hamilelik şüphesini ciddi yaşayan bacılar var inşallah güzel haberlerinizi alır arkasından bizler de müjdeli haberlerimizi patır patır arka arkaya veririz, arkasından hamilelik anıları arkasından doğum anıları ayyyy süper bişiiii
ben öyle düşünmüyorum. bence yaşamak güzel. nefes almak güzel. çok şükür sağlığımız yerinde. şuanda benim yerimde olmak isteyen o kadar çok insan var ki..kısmet.Allah yazmıştır elbet. hayat sadece bebekten ibaret değil...