• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
helena83. kendim görmüş gibi sevindim o çift çizgiyi :)

Allah senden razı olsun duygulandım şimdi biliosun cadaloza da bağlamıştım ama :) hoşuma gitti samimiyetin.. Allah inşallah sanada nasip edicek ve burada sabırla imtihanını bekleyen herkese.. siz benim mutluluğumu paylaştınız inşallah bende sizin mutluluğunuzu paylaşacağım Rabbim hepimize sağlıklı sıhatlı Allah korkusu olan hayırlı evlatlar nasip etsin.. AMİN..

Allah senden razı olsun duygulandım şimdi biliosun cadaloza da bağlamıştım ama :) hoşuma gitti samimiyetin.. Allah inşallah sanada nasip edicek ve burada sabırla imtihanını bekleyen herkese.. siz benim mutluluğumu paylaştınız inşallah bende sizin mutluluğunuzu paylaşacağım Rabbim hepimize sağlıklı sıhatlı Allah korkusu olan hayırlı evlatlar nasip etsin.. AMİN..

aminnnnn....cümlemizden razı olsun.. oyhhh duygulanırmış da aman da aman hanimiş hanimiş.yeni gebiş. bak sana şiir bile yazdım.

Kızlar eczaneye gittim test aldım yaptım net 2 çizgiiiiiiiiiiiiiiiii galiba hamileyim dimi :)) inanamıyorum biri beni döwsün Allah'ım çok büyük inşallah hepinize de nasip etsin benimde kucağıma almayı nasip etsin.. :) Erken mi sevindim yaa 2 tane net kıpkırmızı

canım tebrik ederim:46:Allah sağ salim tamamına erdirsin

selam bacım. biz de pek akıllı sayılmayız gerçi de...herşeyin hayırlısı. olucak elbettt...

valla insan bu şekilde hiçbirşeye konsantre olamıyor. bişi planlıyorum sonuç, ama çocuk olursa böyle yaparım şöyle yaparım diyip duruyoruz. olsa da şöyle bir rahatlasak bi neşemiz amacımız olurdu. sabrım tükeniyo yaaaa yıprandığımı hissediyorum

:44:kızlar dün eşimle ilişkiye girdik yani bat 11 gün kala,ilişki sonrası peçeteye kan geldi,ilişki sırasındada rahmimde baskı hissettim,geçen ayda böyle olmuştu.daha önceki bazı aylardada böyle olmuştu,acaba yumurtlamaylamı alakalı,yoksa bi problemin habercisimi? sizinde başınıza böyle bişi geldimi.en son 2011 de smear testi yapırmıştım temiz çıkmıştı.

ayşecim içini ferah tut yalnız değilsin... hepimiz çırpınıyoruz. bu arada hamilemiz ve hamilelik şüphesini ciddi yaşayan bacılar var inşallah güzel haberlerinizi alır arkasından bizler de müjdeli haberlerimizi patır patır arka arkaya veririz, arkasından hamilelik anıları arkasından doğum anıları :52::52: ayyyy süper bişiiii

valla insan bu şekilde hiçbirşeye konsantre olamıyor. bişi planlıyorum sonuç, ama çocuk olursa böyle yaparım şöyle yaparım diyip duruyoruz. olsa da şöyle bir rahatlasak bi neşemiz amacımız olurdu. sabrım tükeniyo yaaaa yıprandığımı hissediyorum

ben öyle düşünmüyorum. bence yaşamak güzel. nefes almak güzel. çok şükür sağlığımız yerinde. şuanda benim yerimde olmak isteyen o kadar çok insan var ki..kısmet.Allah yazmıştır elbet. hayat sadece bebekten ibaret değil...

ayşecim içini ferah tut yalnız değilsin... hepimiz çırpınıyoruz. bu arada hamilemiz ve hamilelik şüphesini ciddi yaşayan bacılar var inşallah güzel haberlerinizi alır arkasından bizler de müjdeli haberlerimizi patır patır arka arkaya veririz, arkasından hamilelik anıları arkasından doğum anıları :52::52: ayyyy süper bişiiii

O haberler zaten içimizi ferahlatan sadece....Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah bizimde...:16:

ben öyle düşünmüyorum. bence yaşamak güzel. nefes almak güzel. çok şükür sağlığımız yerinde. şuanda benim yerimde olmak isteyen o kadar çok insan var ki..kısmet.Allah yazmıştır elbet. hayat sadece bebekten ibaret değil...

harbi cadozsun haaa... anladığım kadarıyla bebek çalışmaları konusunda yenisin. ben iki yıldır uğraşıyorum Allah daha fazla aratmasın, bekletmesin hayırlısıyla... tabiki hayat güzel herşeyden önce güzel mutlu bi yuvam var ama ben sevgim pekişsin istiyorum. olmayacağını bilsem ona göre davranırım ama ha oldu olacak diye inanılmaz strese girdim... aklıma geldikçe istiyorum sadece istiyorum...

kızlar selam:3: ovu testlerim dün kargoyla geldi.. bugün adetin 6. günü ve dün denemek için bir test yaptım 5. günü olmasına rağmen,çok çok silik belli bile olmayan bir çizgi çıktı.. adetim 25 26 gün sürüyo sizler nasıl uyguladınız bu testleri?

Back