• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
hahahha :)))

hiç beklenmeyen bir şekilde gelen ve bi o kadar hızlı beni bırakan bebeğimden sonra hiç düşünmedim

geçen sene ekim ayında düşük yaptım ben

eşimin gözlerindeki acı şaşkınlık hiç gitmio gözümün önünden

sonra hiç konuşmadık, zaten adetlerim çok düzensiz benim 3-4 ayda 1

ilk defa kararlı bir şekilde randevu aldım ve gittim, testlerimi yaptırdım, durumu anlattım,kocamda testini yaptırdı

bu sefer kararlıyım,kısmetse, Rabbim vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış

ÇOOOK İSTİYORUUM ÇOOOK FAZLAAA[/QUOT

inanıyorum bu ay kavuşacaksın bebişine.
en azından gebe kalabiliyorsun.bak doktora da gitmişsin elinden geleni yapmışsın.
artık gerisi Allaha kalmış.
neyse şekercik benim beslenme saatim. görüşürük öğleden sonra. seni tanımak güzel..

hiç beklenmeyen bir şekilde gelen ve bi o kadar hızlı beni bırakan bebeğimden sonra hiç düşünmedim

ilk defa kararlı bir şekilde randevu aldım ve gittim, testlerimi yaptırdım, durumu anlattım,kocamda testini yaptırdı

ÇOOOK İSTİYORUUM ÇOOOK FAZLAAA[/QUOT

inanıyorum bu ay kavuşacaksın bebişine.
en azından gebe kalabiliyorsun.bak doktora da gitmişsin elinden geleni yapmışsın.
artık gerisi Allaha kalmış.
neyse şekercik benim beslenme saatim. görüşürük öğleden sonra. seni tanımak güzel..

sorma benimde beslenme saatim gelmiş

gel ben ısmarliim bugün :)

afiyet olsun, görüşürüz yine

Kızlar eczaneye gittim test aldım yaptım net 2 çizgiiiiiiiiiiiiiiiii galiba hamileyim dimi :)) inanamıyorum biri beni döwsün Allah'ım çok büyük inşallah hepinize de nasip etsin benimde kucağıma almayı nasip etsin.. :) Erken mi sevindim yaa 2 tane net kıpkırmızı

Kızlar eczaneye gittim test aldım yaptım net 2 çizgiiiiiiiiiiiiiiiii galiba hamileyim dimi :)) inanamıyorum biri beni döwsün Allah'ım çok büyük inşallah hepinize de nasip etsin benimde kucağıma almayı nasip etsin.. :) Erken mi sevindim yaa 2 tane net kıpkırmızı

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: Tebrikler canımmmmm.Beklemeye gerek yok hemen kan testine koşşş.Silik milik değil çok net diyorsun.....:46::46::46::46::46::46::46: Hadi darısı başımıza inşallahhhhhhhhhhh

Hoşgeldin Tuğra.Benim ateş düştü bugün.Biraz durgunum bu sebepten ötürü.:31::31::31::31: Sen nasılsın?Neler yaptın?

hoşbulduk cnm
evet gördüm ama daha adet olmadın değilmi
oyusden sabırla bekliceksin kımızılar gelmeden kesin bişey demek yok nede olsa:34:
benimde adetim bitti bekliyorum şimdilik çalışma moduna gecicem hayırlısıyla :34:

kızlar eczaneye gittim test aldım yaptım net 2 çizgiiiiiiiiiiiiiiiii galiba hamileyim dimi :)) inanamıyorum biri beni döwsün allah'ım çok büyük inşallah hepinize de nasip etsin benimde kucağıma almayı nasip etsin.. :) erken mi sevindim yaa 2 tane net kıpkırmızı

alkışşşşşşşşşşşş

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hamilesin işte

sağlıkla hayırlısıyla bir avazda

allahım bizede göster:)

hayırlı olsun cnm net 2 tane kopkoyu cizgi süper haberrr :46::46::46:
Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin helenam :nazar::nazar::nazar:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: Tebrikler canımmmmm.Beklemeye gerek yok hemen kan testine koşşş.Silik milik değil çok net diyorsun.....:46::46::46::46::46::46::46: Hadi darısı başımıza inşallahhhhhhhhhhh

Allah razı olsun ayşe silik değillll kırmızı. Çok tşk.ederim İnşallahhhhhh aynı sevinci sende ve burada bekleyen herkes de yaşar ezan okunuyo şu anda rabbim kabul etsin duamı ve rabbim sizlerede hayırlı sağlık sıhhatli bir evlat nasip etsin.. Aminn...

hoşbulduk cnm
evet gördüm ama daha adet olmadın değilmi
oyusden sabırla bekliceksin kımızılar gelmeden kesin bişey demek yok nede olsa:34:
benimde adetim bitti bekliyorum şimdilik çalışma moduna gecicem hayırlısıyla :34:

İnşallah hayırlı olur bu ay senin için.Olmadım ama ağrılar o kadar netki..Bugün olsam şaşırmam yani o kadar net:50: Yumurta çatlamadan önce olan ilişkiden gebe kalınırsa kız,çatladığı günkü ilişkiyle erkek oluyormuş bebek.Bilimsel olarak kanıtlanmış.Kız spermler (yani erkekteki X kromozomu taşıyan spermler) daha uzun yaşadıkları için çatladığında döllenme oluyormuş.Erkek spermler hemen ölüyormuş o yüzden çatladığı gün girilmeliymiş ilişkyie.Bunu öğrendim bende bugün.Ovu testi almayacaktım gelecek aya.Alacağım.Net çizgiden sonraki gün de ilişki olur inşallah.Öncesinde yapmayaacğım.:31: Amaan can sıkıntısından ne dediğimi biliyormuyum ben:31::31::31::31::31::31:

hayırlı olsun cnm net 2 tane kopkoyu cizgi süper haberrr :46::46::46:
Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin helenam :nazar::nazar::nazar:

AMin cnaım Allah razı olsun Rabbim kimseye evlat eksikliğini göstermesin senin var mı bilmiyorum yoksa sanada nasip etsin inşallahhhh..
alkışşşşşşşşşşşş

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hamilesin işte

sağlıkla hayırlısıyla bir avazda

allahım bizede göster:)

Amin canım Allah razı olsun inşallah sende bu anı yaşarsın ve sonumuzda güzel olur inşallahh...

ÇOOOK İSTİYORUUM ÇOOOK FAZLAAA

canım benim düşük yaptığım gebeliğimde böyle olmuştu adet günüm silikti,2 gün sonra tekrarladım çift çizgiydi

inşallah hamilesindir bitanem :))

çoook sevindiim çook heyecanlıyımmm

bide ayşeden alsak şu güzel haberleriii
allahım hepimize versin inşallah bende gelen yok ama sabah fortel ile yaptığım test tek çizgi maalesef

Ateşim tekrar yükselirse ümit varmış hala.Önceden böyle olanlar varmış.:46: İnşallah benimki de yarın 37 falan olur.Hiç de düşmez inşallah:16: Bende çakşırı yediriyorum kocama 2 gündür.Olursam bu ay BTÇ kürüne başlayacağım bende.Bir an hüzün çöktü sule ya sabah ateşi görünce.Bi daha ölçtüm hatta inanamadımda.Hayırlısı olsun hepimiz için:16:
Ayy sunbal hadi kızz sevince boğ bizi çift çizgili fotoğraflarla hadiii:16::16::16::16::16::16:
İnşallah cimcikne.Ama ne yalan söyleyim bugünkü ateş beni üzdü.Öyle ağrım varki bugün bile olabilirim adet:31:Hayırlısı artık.

Stres kalmadı cadiozy..Durgunluk ondan..Ateşim düştü bugün.O yüzden..Hayırlısı...

benm ateşim 36.9 bugün ilk kez ama sabah fortel ile yaptığım test tek çizgi çok moralim bozuldu napalım bida deneriz

Arkadaslar oglumun aksamdan beri beyin basinci sabit duruyor bu onun icin iyi bir durum ama 5-6 gun daha uyutacaklar cok dua edin nolur .
Bittim ben dostlar yavrumu o halde gormek cigerimi yakiyor en cok korktugu sey dr du yavrum nerelerde yatiyor simdi yiyemiyorum uyuyamiyorum hayat durdu sanki o ayaga kalkip ANNEM demeden benim icin hayat baslamayacak cok zor Allahim kimselere evlat acisi vermesin benim de yavrumu sag salim ayaga kaldirsin.onu hergun soran Abim kalkmadimi cok uyudu ben uyandirayim diyen kardesine,kokusunu ozleyen anne ve babasina kavustursun Rabbim...

ohh masllah güzel hhaber kafa içi basıncın normal değerlerde sabit kalması inş iileşicek canım senin için diğer topicteki arkadaşlardan dua istiyorum dua sihirli anahtarımız rabbim kabul edecek dualarımızı kavuşacaksın yavruna

helenacım tebrik ederim..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin..bat ne zamandı?

helenacım tebrikler gözün aydın:nazar: :71:

Allah razı olsun arkadaşım Rabbim sanada nasip etsin inşallah.. Dualarımın içinde hep olacaksın..

helenacım tebrik ederim..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin..bat ne zamandı?

Saol arkadaşım Amin Allah razı olsun sende başından beri beni dinleyenlerdensin :) Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin sizin için dua etmekten hiç vazgeçmicm. Bat dündü.. Ya ben çok düzenli adet oluyorum 30 günde bir adeti bekliodum dün ağrılarım başladı dolandı baya eyvah dedim ama gelmedi zaten hafifti ağrı sonra ıslandım geldi dedim ama su gibi akıntı geldi daha öncede olmuştu Gece uyuyamadım sabaha kadar baktım yine yok burada da arkadaşlar test al deyince gittim yyaptım net çift çizgi yarın da kan testine gidicem eşimle inşallah..

benim bat 8 aralıktı ayın 10 unda idrar testi yaptım çıkmadı..hala da adet olmadım 17 sine kadra beklicem olmazsa kana giderim..çok ümitlenmek istemiyorum..

Back