- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
Değilmi?İçime su serptin...Sağol....
canım benim içinde dua edermısınbende mayıs ayından berıı ugrasıyorum ve dun aksam yaptıgım testte saaatlerr sonraa cok sılık ama bellı belırısızzzz varla yok arası bıseyy var gıbııı bata 2-3 gun varken yaptımmm inşş hayırlısıyla benım bebgeımde gelmıstırrrr annesinee
Allah sanada inşallah hayrlısı ile evlat nasip etsin. Aminallah razı olsun içime su serptin
bendede aynı belirtiler var yani seninki kelebek benimki baloncuk bel ağrım kasık ağrım akıntım göğüslerim
doktor yok deyince umudumu kestim ama oda tahlil yapmadı ultrasonla baktı zaten göremezdi sanıyorum
inşallah hamileyimdir
Mutlaka ediyor olucam mutlaka.. Sizi hiç bırakmıcam hergün uğrucm Allah ın izniyle. Allah hepimizi utlulukla ödüllendirsin . Amincanım tebrik ederim rabbim hayırlısıyla bizede nasip etsn artık bizlere
bolca dua dersin..
helena tebrik ederimmm ayy çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah..
Nerdesiiiiiiiiinnnnn....Çok yalnızımmmmmm....
al bendende okadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr offfffffffffffffffffffffffffofffffffffffffffffffffffffffffffff
İnşallah canım Allah Razı olsun.. Allah sanada nasip etsin inşallah. :)
SELAM KIZLAARR
nasılsınız bakalım?
bolll öğğ lemeli bir günden hepinize merhabaa
helenaaaa tebrikler canımm
bak demiştim sanaa adet oldum hissi veren akıntı önemli dieee
kuzuu resim istioz resimmmm
ekle de bakalım olmazmıııı
ayşemmm kuzuummmmm
yalnız diilsin bitanemmm
biz ne güne duruyoz dimi amaa
bugün depresif gördüm seni. neşelen ama kuzu yaaa yakışmıyo sanaa
pşşştttt kuzuu sana noluyo yaaaa
fortel yapmışın negatif çıkmış, dikkate alma kuzum yaa üzülmee
daha gününe çok varr. yanılma payı yüksek o testlerin.bekleyip alıcaz güzel haberi Rabbimin izniylee
kızlar merhaba,
bugün 4. gün hala reg olamdım.her ay düzenlidir benim.2. gün yaptıgım idrar ve kan testi negatif.olsa çıkardı diye düşünüyorum ama geç döllenmeyle ilgili çok örnek var bilemiyorum kafam çok karıştı :26: bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar var mı???
kızlar merhaba,
bugün 4. gün hala reg olamdım.her ay düzenlidir benim.2. gün yaptıgım idrar ve kan testi negatif.olsa çıkardı diye düşünüyorum ama geç döllenmeyle ilgili çok örnek var bilemiyorum kafam çok karıştı :26: bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar var mı???
bugün idrar tesini tekrarlasana bazı insanlar battan 15 gün sonra bile hamiş old öğrenebilio inş senin bebişin bu kadar bekletmez
merhaba çiko. geç döllenme olabilir bence testi tekrarlamalısın. birkere daha idrar testi yapmayı deneyebilirsin. varsa çıkar yoksa bir doktora başvurursun.
evet tekrarlasam iyi olur ama biraz daha bekleyeyim diyorum,moralim bozulmasın diyedr a gidince adet söktürücü veriyomuş şimdilik içmek istemiyorum..bide hayatımda ilk kez geciktim yaçok ilginç
Herkese merhaba kızlar.. Keyifler nasıl?
Ayyy canımm benimm.Çok teşekkür ederim..Çok samimi dua ediyorsun hepimize.Amiiin diyelim bütün dualarına inşallahayşedurmaz Allah sana da ikiz annesi olmayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. :) Senin içinde dua edicem. :))
Kız Tubiiiiiiii....BATa 3 gün kaldı neden böyle çıktı ateşim bugünSELAM KIZLAARR
nasılsınız bakalım?
bolll öğğ lemeli bir günden hepinize merhabaa
helenaaaa tebrikler canımm
bak demiştim sanaa adet oldum hissi veren akıntı önemli dieee
kuzuu resim istioz resimmmm
ekle de bakalım olmazmıııı
ayşemmm kuzuummmmm
yalnız diilsin bitanemmm
biz ne güne duruyoz dimi amaa
bugün depresif gördüm seni. neşelen ama kuzu yaaa yakışmıyo sanaa
pşşştttt kuzuu sana noluyo yaaaa
fortel yapmışın negatif çıkmış, dikkate alma kuzum yaa üzülmee
daha gününe çok varr. yanılma payı yüksek o testlerin.bekleyip alıcaz güzel haberi Rabbimin izniylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?