Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
ayşecim nolucak benim şu halim dipteyim sondaım depresyondayım
bu ay rahim filmi çektirmiştimya sanırım umudum ondan çok fazlaydı

Etmez olurmuyum hiç inanın dün kendim için ederken sizlrede ettim ve dua etmeyi bırakmayacağım sizi asla unutmayağım kendim için ne istiyorsam sizin içinde isticem Rabbim kimsenin kucağını boş bırkmasın.. Ben adetime 6 gün varken yapmıştım hiç bişi çıkmadı bembeyazdı tk çizgi ama üzülmedim kafayı sıyırdığım için dalga geçiyoduk yani :) İnşallahhhh gelmiştir ve seninledir arkadaşım Allah'ın istklerinin önünde kimse duramaz o ol derse olacak. Silik de olsa çıkmış yani inşallah vardır inşallahhhhhhhh

Allah sanada inşallah hayrlısı ile evlat nasip etsin. Amin

canım tebrik ederim rabbim hayırlısıyla bizede nasip etsn artık bizlere
bolca dua dersin..
Mutlaka ediyor olucam mutlaka.. Sizi hiç bırakmıcam hergün uğrucm Allah ın izniyle. Allah hepimizi utlulukla ödüllendirsin . Amin

SELAM KIZLAARR
nasılsınız bakalım?
bolll öğğ lemeli bir günden hepinize merhabaa

helenaaaa tebrikler canımm
bak demiştim sanaa adet oldum hissi veren akıntı önemli dieee
kuzuu resim istioz resimmmm
ekle de bakalım olmazmıııı

Nerdesiiiiiiiiinnnnn....Çok yalnızımmmmmm....

ayşemmm kuzuummmmm
yalnız diilsin bitanemmm
biz ne güne duruyoz dimi amaa
bugün depresif gördüm seni. neşelen ama kuzu yaaa yakışmıyo sanaa

al bendende okadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr offfffffffffffffffffffffffffofffffffffffffffffffffffffffffffff

pşşştttt kuzuu sana noluyo yaaaa
fortel yapmışın negatif çıkmış, dikkate alma kuzum yaa üzülmee
daha gününe çok varr. yanılma payı yüksek o testlerin.bekleyip alıcaz güzel haberi Rabbimin izniylee

ayşedurmaz Allah sana da ikiz annesi olmayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. :) Senin içinde dua edicem. :))

saol cnmm allh kabul eder inş dualarımızııı aksam test yapıcam tekrarr inşş hıcc umutlu dgeılkennn umutladıngım umutlarım boşa cıkmazzz duyy sesımızııı allhımm gonlune bebek sevgısıı dusmus herkesın kucagını bos bırakmaz inş.

kızlar merhaba,
bugün 4. gün hala reg olamdım.her ay düzenlidir benim.2. gün yaptıgım idrar ve kan testi negatif.olsa çıkardı diye düşünüyorum ama geç döllenmeyle ilgili çok örnek var bilemiyorum kafam çok karıştı :26: bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar var mı???

kızlar ben şimdilik çıkmalıyım kusura bakmyın olurmu. çok fenayım da
yine gelcem.
hepinizi teker teker öpüyorummm

oyhhhhh ölüommm iyykkk

ayy canım geçsin şu bulantılar ya ben napim bat bugün ama geç ovulasyon oldu bugün 11.gün atesim 36.9 çıktı ama test tek çizgiydiya acayip bozuldum o forteli parçaladım yanii bugünüme şükür napalım beklicez daha çok çalışıcaz

bugün idrar tesini tekrarlasana bazı insanlar battan 15 gün sonra bile hamiş old öğrenebilio inş senin bebişin bu kadar bekletmez

merhaba çiko. geç döllenme olabilir bence testi tekrarlamalısın. birkere daha idrar testi yapmayı deneyebilirsin. varsa çıkar yoksa bir doktora başvurursun.

bugün idrar tesini tekrarlasana bazı insanlar battan 15 gün sonra bile hamiş old öğrenebilio inş senin bebişin bu kadar bekletmez

canım yaa ne bileyim yapmayayım diorum moralim bozulmasın diye...bide ilk gün çok canımı sıktım ya inşallah yani varsa eger bebeğime yansımamıştır bu belirsizlik çok kötü yaa hepimizin hakkında hayırlısı

merhaba çiko. geç döllenme olabilir bence testi tekrarlamalısın. birkere daha idrar testi yapmayı deneyebilirsin. varsa çıkar yoksa bir doktora başvurursun.

evet tekrarlasam iyi olur ama biraz daha bekleyeyim diyorum,moralim bozulmasın diye dr a gidince adet söktürücü veriyomuş şimdilik içmek istemiyorum..bide hayatımda ilk kez geciktim yaçok ilginç

inşş hepimiziinnn başına gelirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yeni yıldaaaaaaaa

evet tekrarlasam iyi olur ama biraz daha bekleyeyim diyorum,moralim bozulmasın diye dr a gidince adet söktürücü veriyomuş şimdilik içmek istemiyorum..bide hayatımda ilk kez geciktim yaçok ilginç

bende yaşadım aynısını. tam bir hafta gecikmişti. her geçen gün delirdim. varsa niye çıkmıyor. yoksa niye gelmiyor. seni çok iyi anlıyorum. stres yaptıkça iyice gecikiyor. sakin olmaya çalış. kısmet.Herşey Allahtan

ayşedurmaz Allah sana da ikiz annesi olmayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. :) Senin içinde dua edicem. :))
Ayyy canımm benimm.Çok teşekkür ederim..Çok samimi dua ediyorsun hepimize.Amiiin diyelim bütün dualarına inşallah
Kız Tubiiiiiiii....BATa 3 gün kaldı neden böyle çıktı ateşim bugün Ne diye düştü anlamadımki? Cevap yazarsın diye bekledim ama inan daraldım biraz hava alayım diye dışarı çıktım.O arada sende çıkmışsın.Rabbim sana da şifa versin çabuk geçsin bu öggg günlerin.. Dua et banada adet olmayım bu ay da......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…