hahahha :)))
hiç beklenmeyen bir şekilde gelen ve bi o kadar hızlı beni bırakan bebeğimden sonra hiç düşünmedim
geçen sene ekim ayında düşük yaptım ben
eşimin gözlerindeki acı şaşkınlık hiç gitmio gözümün önünden
sonra hiç konuşmadık, zaten adetlerim çok düzensiz benim 3-4 ayda 1
ilk defa kararlı bir şekilde randevu aldım ve gittim, testlerimi yaptırdım, durumu anlattım,kocamda testini yaptırdı
bu sefer kararlıyım,kısmetse, Rabbim vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış
ÇOOOK İSTİYORUUM ÇOOOK FAZLAAA[/QUOT
inanıyorum bu ay kavuşacaksın bebişine.
en azından gebe kalabiliyorsun.bak doktora da gitmişsin elinden geleni yapmışsın.
artık gerisi Allaha kalmış.
neyse şekercik benim beslenme saatim. görüşürük öğleden sonra. seni tanımak güzel..
teşekkürler canım biraz korktumda umarım dediğinz gibidir
hiç beklenmeyen bir şekilde gelen ve bi o kadar hızlı beni bırakan bebeğimden sonra hiç düşünmedim
ilk defa kararlı bir şekilde randevu aldım ve gittim, testlerimi yaptırdım, durumu anlattım,kocamda testini yaptırdı
ÇOOOK İSTİYORUUM ÇOOOK FAZLAAA[/QUOT
inanıyorum bu ay kavuşacaksın bebişine.
en azından gebe kalabiliyorsun.bak doktora da gitmişsin elinden geleni yapmışsın.
artık gerisi Allaha kalmış.
neyse şekercik benim beslenme saatim. görüşürük öğleden sonra. seni tanımak güzel..
sorma benimde beslenme saatim gelmiş
gel ben ısmarliim bugün :)
afiyet olsun, görüşürüz yine
tuğram gelmiş hoş gelmiş :))
bak söylemiorum artık devamını
2 hafta sonraya saklıyorum:))
sorma benimde beslenme saatim gelmiş
gel ben ısmarliim bugün :)
afiyet olsun, görüşürüz yine
mersiii sana da afiyet olsun :)
simit mi ısmarlıycan. ben öyle ucuza doymam haa :)))
yok canım bir önceki ay doktora gittim herşey normal dedi sadecekistin falan yoktu sanırım
yani seni bırakmış gitmiş olabilir :)))
hoşbulduk canım bi gecmişebaktım tablolara baktım
anca gelebildim bu tarafa keyfiler nasıl
herkes iyimi bakalım?
Kızlar eczaneye gittim test aldım yaptım net 2 çizgiiiiiiiiiiiiiiiii galiba hamileyim dimi :)) inanamıyorum biri beni döwsün Allah'ım çok büyük inşallah hepinize de nasip etsin benimde kucağıma almayı nasip etsin.. :) Erken mi sevindim yaa 2 tane net kıpkırmızı
Hoşgeldin Tuğra.Benim ateş düştü bugün.Biraz durgunum bu sebepten ötürü.Sen nasılsın?Neler yaptın?
kızlar eczaneye gittim test aldım yaptım net 2 çizgiiiiiiiiiiiiiiiii galiba hamileyim dimi :)) inanamıyorum biri beni döwsün allah'ım çok büyük inşallah hepinize de nasip etsin benimde kucağıma almayı nasip etsin.. :) erken mi sevindim yaa 2 tane net kıpkırmızı
Kızlar eczaneye gittim test aldım yaptım net 2 çizgiiiiiiiiiiiiiiiii galiba hamileyim dimi :)) inanamıyorum biri beni döwsün Allah'ım çok büyük inşallah hepinize de nasip etsin benimde kucağıma almayı nasip etsin.. :) Erken mi sevindim yaa 2 tane net kıpkırmızı
Tebrikler canımmmmm.Beklemeye gerek yok hemen kan testine koşşş.Silik milik değil çok net diyorsun..... Hadi darısı başımıza inşallahhhhhhhhhhh
hoşbulduk cnm
evet gördüm ama daha adet olmadın değilmi
oyusden sabırla bekliceksin kımızılar gelmeden kesin bişey demek yok nede olsa
benimde adetim bitti bekliyorum şimdilik çalışma moduna gecicem hayırlısıyla
hayırlı olsun cnm net 2 tane kopkoyu cizgi süper haberrr
Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin helenam
alkışşşşşşşşşşşş
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hamilesin işte
sağlıkla hayırlısıyla bir avazda
allahım bizede göster:)
ÇOOOK İSTİYORUUM ÇOOOK FAZLAAA
allahım hepimize versin inşallah bende gelen yok ama sabah fortel ile yaptığım test tek çizgi maalesefcanım benim düşük yaptığım gebeliğimde böyle olmuştu adet günüm silikti,2 gün sonra tekrarladım çift çizgiydi
inşallah hamilesindir bitanem :))
çoook sevindiim çook heyecanlıyımmm
bide ayşeden alsak şu güzel haberleriii
Ateşim tekrar yükselirse ümit varmış hala.Önceden böyle olanlar varmış.İnşallah benimki de yarın 37 falan olur.Hiç de düşmez inşallah Bende çakşırı yediriyorum kocama 2 gündür.Olursam bu ay BTÇ kürüne başlayacağım bende.Bir an hüzün çöktü sule ya sabah ateşi görünce.Bi daha ölçtüm hatta inanamadımda.Hayırlısı olsun hepimiz için
Ayy sunbal hadi kızz sevince boğ bizi çift çizgili fotoğraflarla hadiii
İnşallah cimcikne.Ama ne yalan söyleyim bugünkü ateş beni üzdü.Öyle ağrım varki bugün bile olabilirim adetHayırlısı artık.
Stres kalmadı cadiozy..Durgunluk ondan..Ateşim düştü bugün.O yüzden..Hayırlısı...
Arkadaslar oglumun aksamdan beri beyin basinci sabit duruyor bu onun icin iyi bir durum ama 5-6 gun daha uyutacaklar cok dua edin nolur .
Bittim ben dostlar yavrumu o halde gormek cigerimi yakiyor en cok korktugu sey dr du yavrum nerelerde yatiyor simdi yiyemiyorum uyuyamiyorum hayat durdu sanki o ayaga kalkip ANNEM demeden benim icin hayat baslamayacak cok zor Allahim kimselere evlat acisi vermesin benim de yavrumu sag salim ayaga kaldirsin.onu hergun soran Abim kalkmadimi cok uyudu ben uyandirayim diyen kardesine,kokusunu ozleyen anne ve babasina kavustursun Rabbim...
helenacım tebrikler gözün aydın
helenacım tebrik ederim..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin..bat ne zamandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?