Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Teşekkürler phia eklemişsinn.Allahım herkeseee bütün anne adaylarına hayırlısıylaa nasip etsin İnşallahhhh
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN:):)

bende varımmmmm
bende ilk aşılamamı yaptırdım 3 de ve dr 18 kadar adet olmazasn bi test yaparsın demişti valla şimdilik gelen giden yok cuma kısmetse test yapmayı düşünüyorum allahın izniyle mübarek gün ve inşş burası bana çok uğurlu gelirrr

:119::119::119::119:

selam arkadaşlar benide eklerseniz sevinirim benim bat 1 Kasım

hadi hakkinda hayirlisi olsun insaallah hayirli haberler alirsin cuma günü...

AHANDA GELDİİİİMMMMMMMMM
beklenen kırmızıların teşrif etmesiyle beraber bende parmak kaldırıyorummmmmmm
oley yaaaa bu heyecanı özlemişim

phiaaaaaaaaaammmmm haydi yaz yaz yaz bu listeye yaz 14 yada 15 Kasım a beniiiiiiiiii
sence 29 da mı olurum 30 da mı :44:
genelde 29 du ama son 2 aydır 6 ve 3 günüm aksadı.

Rabbim SAĞLIKLI bebişler ve sağlıklı hamilelikler nasip etsin hepimize inşallah

Son düzenleme:

bat 10 kasım beni eklermisin :)

phia canim benim nerdesin:2::2:eklenmeyi bekleyen arkadaslarimiz var..hadi gel artiklistemiz iyice bi düzene girsin

Benim bat 7 Kasım canım ekler misin

Tablo gösteriyor ki Kasım ayı bol müjdeli geçecek inşallah:))) Unutmayın kızlar Kasım'da Aşk başkadır

En sevdiğim aşk filmidir belki vardır bi hikmeti

phiacım beni de ekleyiver tatlım,gelmeyesice bat 10 kasım inşallahhh gelmez BU SON OLSUN Allahımmm

Son düzenleme:
Tablo gösteriyor ki Kasım ayı bol müjdeli geçecek inşallah:))) Unutmayın kızlar Kasım'da Aşk başkadır

En sevdiğim aşk filmidir belki vardır bi hikmeti

inşallah canım bebişlerimizle aşkımız başlar belki bu ay:)

Son düzenleme:

Biz böyle diyoruz ama, korktukları yok valla, çok memnunlar hallerinden

Kuzuuu, hoşgeldin Ben seni 14 diye yazdım, o gün doğrudur muhtemelen. Aminn, hepimiz bu topikte hamile kalalım inşallah

benide ekleyin...batim 26 ekim gibi ama bu ay cok fazla umudum yok...kasima simdiden bismillahirrahmanirrahim dedim

bak yine yakalandınnnnn
töbeee ekimden de neçabuk pes ettin..bi dur..bi bekle..bi sabret ayolll.benim hala umudum var biz dünür olacağızzz

aslında hala ekimden umudum var ama olmazsa kasıma bat yazdırıcam kızlar..bu arada yasakhayalimin izini sürerek buldum topiğinizi hayırlı olsunn..bol beişli bir kasım ayı olsun..doğduğum ay kasım..ayrı bir severim kasımı..inşallah hepimize uğurlu gelirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…