• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
eheh :)) hoşgeldin hediyesi bir kaç yıldız :p

Canım müzik aç son ses işteysen kulaklık kullan kimseyle muhatap olmadan kendi dalgana bak :) Al kahveni sıcak sıcak gebelik düşünmemeye çalış başka uğraş bul kendine..

yok yaa duusnmuyorum zatenn ben bu ayyyy bı rahtaım bı rahatım nıe boyleyım bılmıyorummmm normalde sımdıye kadr kac tene test yapmıs olmam lazım ama bu ay ıcımden gelmıo yapmakkk :1:

:(((((((((((((Feyzaaa.....

Simdi yavrumu gordum canim oyle yatiyor gozleri capaklanmis uyumaktan ...dr bugun tomografi ve ciger filmi cekmis tekrar cigerde ufakda olsa hasarli yerde duzelme olusmus ama beyin basinci sabitlenmiyormus sabitlenince uyandiracaklar uyandiginda basinc sabit kalmazsa yeniden uyutacaklar Mevlam yardimcim olsun

Arkadaslar cok kotuyum dun bir trafi kazasi gecirdik buyuk oglum yogun bakimda beyin kanamasi ve cigerlerinde odem var uyutuluyor su an. Duaya ihtiyacim var kimin duasi kabul olur belli olmaz lutfen. Hepiniz cok dua edin
ahhh canım nekadar üzüldüm allah şifa versin canım rabbim tezzamanda sizi kacuştursun çokk çokk geçmiş olsun yarabbim hayat hep böyle asla rayında gitmiyor dua edelim bol bol haberlerini beklioruz

yok yaa duusnmuyorum zatenn ben bu ayyyy bı rahtaım bı rahatım nıe boyleyım bılmıyorummmm normalde sımdıye kadr kac tene test yapmıs olmam lazım ama bu ay ıcımden gelmıo yapmakkk :1:

Ben hepinizin yerine yapıyorum testleri merak etmeyin:21::21: Sizlere çıkacak olan tek çizgiler de bana çıkıyor zannımca:27: Olacak olacak hissediyorum benimde iki tanecik çizgim olacak :16::16::16::16::16::16:

BTÇ kürü yapmışmıydın sen?Onu yapan geç yumurtluyorda ondan.Ben mesela....Tubilosh da öyle..

tam aynı kürü yapmadım ama bendede varr ..icinde bal, tarcın, dut pekmezı, cörekotu var zaten onu ıkı üc aydır zaten kullanıyorum canım..yollım sana tablomu bı bak ıstersen
<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/4099aa/">My Ovulation Chart</a>

Simdi yavrumu gordum canim oyle yatiyor gozleri capaklanmis uyumaktan ...dr bugun tomografi ve ciger filmi cekmis tekrar cigerde ufakda olsa hasarli yerde duzelme olusmus ama beyin basinci sabitlenmiyormus sabitlenince uyandiracaklar uyandiginda basinc sabit kalmazsa yeniden uyutacaklar Mevlam yardimcim olsun

çocuklar çok güçlüdür inş ii olacak hemşire ablaları dr abileri ona çok ii bakacaklar kavuşacaksınız inş sen nasılsın bu arada bebişin nasıl

Canımmmmmm...İsmiyle dua ediyorum Ömer Faruk'a her namazımda...Rabbim sağsalim ayağa kaldırsın yavrunu...İnşallah iyi olacak.Bak benim bi arkadaşım da 4 ay yoğun bakımda yattı.Doktorlar götürün artık evine dedi.Kız ölü gibi evine döndü.Hayati fonksiyonları bile yok.Gözünü bile açmadı hiç.Ama o kadar pozitif yaklaştıki etrafındakiler ona.İyileşti arkadaşım.Nur topu gibi bi de oğlu var 7 yaşında.8-9 yıl oldu kazadan sonra..Ümidini yitirme sakın.İyi düşün iyi olacak inşallah.Senin enerjin ve sevgin onu iyi edecek.Tamammı kuzum?:54::54::54::54::54::54::54:

amin canım...hepımız oglusun ıcın dua edıyoruz canım....cok gecmıs olsun..allahım acıl sıfalar versın ınsallah canım..

güzel görünüyor amaaa...akıntı durumun nasıl canım
akintim fazlalasti canim bazen koyu kahve oluyo :26:
canımm cok gusel ateş tablon sabitlenmiş resmen 0.1 lik bi düşüş olursa takılma ama yukselişe gecerse tadından yenmezz valla:34:
ayy vallahi heyecanlandim simdi ama fazlada kaptirmam lazim dimi :27: olursa kismet artikkk
Maşallah çok güzel sabitlenmiş.Böyle devam eder inşallah...

insallah canim ben anlamiyorum sabit olmasi iyiyemi isaret yani :26:
bu ayyy olacakkk olacakkkkkk icim kipir kipirrrr :16::16::16::16::16:

tam aynı kürü yapmadım ama bendede varr ..icinde bal, tarcın, dut pekmezı, cörekotu var zaten onu ıkı üc aydır zaten kullanıyorum canım..yollım sana tablomu bı bak ıstersen
<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/4099aa/">My Ovulation Chart</a>

Tam saatlerinde ölçmediğin için o kadar dişlenmiş bu tablo bence :27: Siklus kaç senin?BAT yaklaştımı?

Ben de bu ay ilk kez ateş ölçüyorum ama bildiğim kadarıyla yorumlarım canım..

Yumurtlamadan 1 gün önce değer düşüyor derler.18.gün düşmüş yarını mutlaka ölç.Eğer yarın 36.7 gibi yüksek bi değer çıkarsa yumurtladın demek.Ateşin bi anda fırlaması gerekiyor yumurtlamış olman için.Seninki gayet istikrarlı uslu uslu gidiyor maşallah.Siklusun kaç?

tamam ayşecik teşekkür ederimm :)) inşallah yarın yükselir benim adetim 31 gün sürüyor yani yumurtlama tam da bugün olcak ama ovulasyonlarda silik çıkıyor o yüzden endişelendim biraz :))) senin ateş tablonu hergün takip ediyorum canım takipçinim yaniii :)))

ayy vallahi heyecanlandim simdi ama fazlada kaptirmam lazim dimi :27: olursa kismet artikkk

Ya sabitlenmeli yüksek ateşte yada yükselmeli diye biliyorum ben.Benimki de bugün sabitlendi.Bi yükselse artık:26::26::26::26::26: Son 4 benim bata.Senin?

bebegın senınledır ınsallah canım...ınsalaaahhhh

tamam ayşecik teşekkür ederimm :)) inşallah yarın yükselir benim adetim 31 gün sürüyor yani yumurtlama tam da bugün olcak ama ovulasyonlarda silik çıkıyor o yüzden endişelendim biraz :))) senin ateş tablonu hergün takip ediyorum canım takipçinim yaniii :)))

:54: İnşallah düşmez ateşim artık.İnşallah vardır bebeklerim içimde...Az önce namazdan sonra yorulduğumu anladım...Biliyorum aranızda yıllardır bekleyenler var ama ben çok yıpranmış biriyim.Ruhen yıpranmış biriyim..Hepiniz gibi bende istiyorum kucağımın dolmasını...Yavrumu kucaklamayı...Eşime baba oluyorsun demeyi...Onu,ailelerimizi mutlu etmeyi istiyorum..En çok da eşim için istiyorum...Boğazıma bişey düğümleniyor dua ederken...Ya içimdeki annelik sevgisini al yada yavrularımı gönder bana Allahımm:14:

canım inşallah sağ salim kucaklarsın yeniden oğlunu... Allah sabır versin bekleyenlere en çokta sana...

Tam saatlerinde ölçmediğin için o kadar dişlenmiş bu tablo bence :27: Siklus kaç senin?BAT yaklaştımı?

canım hep aynı saatte ölçüyorum ama bır ıkı kez unuttum ..31 günde oluyıorum canım ben..11 günüm kaldı....atesımden pek bısey anlamıyorum ama akıntım 3 gündür epey yogun..bundanmı anlamam lazım acaba

Back