merhaba arkadaslar nasilsiniz uzun zamandir giremedim ne var ne yok sayfalar cok ilerlemis okuyamadim...
benim bu ayki tablom anlayan yorum yapabilirmi
My Ovulation Chart
iyi gunler herkeze...
güzel görünüyor amaaa...akıntı durumun nasıl canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaslar nasilsiniz uzun zamandir giremedim ne var ne yok sayfalar cok ilerlemis okuyamadim...
My Ovulation Chart
iyi gunler herkeze...
My Ovulation Chart
iyi gunler herkeze...
My Ovulation Chart
iyi gunler herkeze...
eheh :)) hoşgeldin hediyesi bir kaç yıldız
Canım müzik aç son ses işteysen kulaklık kullan kimseyle muhatap olmadan kendi dalgana bak :) Al kahveni sıcak sıcak gebelik düşünmemeye çalış başka uğraş bul kendine..
((((((((((((Feyzaaa.....
ahhh canım nekadar üzüldüm allah şifa versin canım rabbim tezzamanda sizi kacuştursun çokk çokk geçmiş olsun yarabbim hayat hep böyle asla rayında gitmiyor dua edelim bol bol haberlerini beklioruzArkadaslar cok kotuyum dun bir trafi kazasi gecirdik buyuk oglum yogun bakimda beyin kanamasi ve cigerlerinde odem var uyutuluyor su an. Duaya ihtiyacim var kimin duasi kabul olur belli olmaz lutfen. Hepiniz cok dua edin
yok yaa duusnmuyorum zatenn ben bu ayyyy bı rahtaım bı rahatım nıe boyleyım bılmıyorummmm normalde sımdıye kadr kac tene test yapmıs olmam lazım ama bu ay ıcımden gelmıo yapmakkk
BTÇ kürü yapmışmıydın sen?Onu yapan geç yumurtluyorda ondan.Ben mesela....Tubilosh da öyle..
Ben hepinizin yerine yapıyorum testleri merak etmeyin Sizlere çıkacak olan tek çizgiler de bana çıkıyor zannımca Olacak olacak hissediyorum benimde iki tanecik çizgim olacak
Simdi yavrumu gordum canim oyle yatiyor gozleri capaklanmis uyumaktan ...dr bugun tomografi ve ciger filmi cekmis tekrar cigerde ufakda olsa hasarli yerde duzelme olusmus ama beyin basinci sabitlenmiyormus sabitlenince uyandiracaklar uyandiginda basinc sabit kalmazsa yeniden uyutacaklar Mevlam yardimcim olsun
Canımmmmmm...İsmiyle dua ediyorum Ömer Faruk'a her namazımda...Rabbim sağsalim ayağa kaldırsın yavrunu...İnşallah iyi olacak.Bak benim bi arkadaşım da 4 ay yoğun bakımda yattı.Doktorlar götürün artık evine dedi.Kız ölü gibi evine döndü.Hayati fonksiyonları bile yok.Gözünü bile açmadı hiç.Ama o kadar pozitif yaklaştıki etrafındakiler ona.İyileşti arkadaşım.Nur topu gibi bi de oğlu var 7 yaşında.8-9 yıl oldu kazadan sonra..Ümidini yitirme sakın.İyi düşün iyi olacak inşallah.Senin enerjin ve sevgin onu iyi edecek.Tamammı kuzum?Simdi yavrumu gordum canim oyle yatiyor gozleri capaklanmis uyumaktan ...dr bugun tomografi ve ciger filmi cekmis tekrar cigerde ufakda olsa hasarli yerde duzelme olusmus ama beyin basinci sabitlenmiyormus sabitlenince uyandiracaklar uyandiginda basinc sabit kalmazsa yeniden uyutacaklar Mevlam yardimcim olsun
Simdi yavrumu gordum canim oyle yatiyor gozleri capaklanmis uyumaktan ...dr bugun tomografi ve ciger filmi cekmis tekrar cigerde ufakda olsa hasarli yerde duzelme olusmus ama beyin basinci sabitlenmiyormus sabitlenince uyandiracaklar uyandiginda basinc sabit kalmazsa yeniden uyutacaklar Mevlam yardimcim olsun
akintim fazlalasti canim bazen koyu kahve oluyo :26:güzel görünüyor amaaa...akıntı durumun nasıl canım
ayy vallahi heyecanlandim simdi ama fazlada kaptirmam lazim dimi olursa kismet artikkkcanımm cok gusel ateş tablon sabitlenmiş resmen 0.1 lik bi düşüş olursa takılma ama yukselişe gecerse tadından yenmezz valla
Maşallah çok güzel sabitlenmiş.Böyle devam eder inşallah...
tam aynı kürü yapmadım ama bendede varr ..icinde bal, tarcın, dut pekmezı, cörekotu var zaten onu ıkı üc aydır zaten kullanıyorum canım..yollım sana tablomu bı bak ıstersen
<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/4099aa/">My Ovulation Chart</a>
Ben de bu ay ilk kez ateş ölçüyorum ama bildiğim kadarıyla yorumlarım canım..
Yumurtlamadan 1 gün önce değer düşüyor derler.18.gün düşmüş yarını mutlaka ölç.Eğer yarın 36.7 gibi yüksek bi değer çıkarsa yumurtladın demek.Ateşin bi anda fırlaması gerekiyor yumurtlamış olman için.Seninki gayet istikrarlı uslu uslu gidiyor maşallah.Siklusun kaç?
akintim fazlalasti canim bazen koyu kahve oluyo :26:
ayy vallahi heyecanlandim simdi ama fazlada kaptirmam lazim dimi olursa kismet artikkk
insallah canim ben anlamiyorum sabit olmasi iyiyemi isaret yani :26:
bu ayyy olacakkk olacakkkkkk icim kipir kipirrrr
akintim fazlalasti canim bazen koyu kahve oluyo :26:
ayy vallahi heyecanlandim simdi ama fazlada kaptirmam lazim dimi olursa kismet artikkk
insallah canim ben anlamiyorum sabit olmasi iyiyemi isaret yani :26:
bu ayyy olacakkk olacakkkkkk icim kipir kipirrrr
tamam ayşecik teşekkür ederimm :)) inşallah yarın yükselir benim adetim 31 gün sürüyor yani yumurtlama tam da bugün olcak ama ovulasyonlarda silik çıkıyor o yüzden endişelendim biraz :))) senin ateş tablonu hergün takip ediyorum canım takipçinim yaniii :)))
Tam saatlerinde ölçmediğin için o kadar dişlenmiş bu tablo bence Siklus kaç senin?BAT yaklaştımı?