aşşşeeee nie konuşmuo kimse
neden neler yaptıklarından, beklentilerinden, belirtilerinden kimse bahsetmio
Bende biri sorsada yazsam diye bekliorum. :)) Fakat hamile değilim yinede yazsam mı :)
Bu ay ilk defa gebelik için sıkı çalıştım. yumutlama dönemimde kasıklarımda ağrı oldu ve sadece bir gün bu kelebek çırpınması gibi duyguyu hissettim çok şiddetli ve keyifliydi. :)) Gebelik olayını fazla kafama takmamaya unutmaya çalıştım. Adetime 15 gün kala göğüslerimde ağrılar başadı ve günden güne arttı. Önceden göğüs ağrım koltuk altımda olurdu sadece şimdi göğüs arasında ve uçlarında da ağrılarım var. Meme ucunda bezeler var baya kalabalıklar :) Göğüslerim acayip büyüdü 2 katı diebilirim mavi damarlar harita gibi çıktı bu damarlarımda kasıklarımda da var. Kasığımda şişme ve acayip bir sertlik var. Kirpiklerim kıvrıldı havalandı :) Canım sıkılıo takıntılıyım hatta topluk arasında çok düşüncesizce konuşuyorum vee hiç böyle biri değilim. Acayip yemek yiyordum 2 gün öncesine kadar karşı koyamıordum. Hatta lahmacun sevmem eşime gelirken getir dedim minmisin sen sevmessin dedi getir dedim ve saldırdım o derece.. :) Psikolojik mi bilmem. :) Aslında en büyük belirtim kişilik bozukluğum çok düşüncesiz ve rahat oldum.. Halsizlik yorgunluk uyku bunlar zaten hep varolan şeyler. SOn olarak 30 günde bir adet oluyorum erken oldum ama geç hiçç olmadım bugün olmam gerekiyor ve bekliyorum. Ayrıca geçen 3 aydır adet günümden önce hep şiddetli kasık ağrıarım oluyordu bu ay hiç yok ara ara karnım ağrıyo arada batıyo hapşurunca kasığıma ağrı giriyo ayağımı yukarı çekince geçiyor. Şu anda hiç ağrım yok Allah tan ümit kesilmez ama her şeye hazırlıklıyım..
Uff kouşmayı bekliyormuşum :)) İnşallah bende bekleyen herkesde hamiledirrr...