• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
aşşşeeee nie konuşmuo kimse

neden neler yaptıklarından, beklentilerinden, belirtilerinden kimse bahsetmio :(

Bende biri sorsada yazsam diye bekliorum. :)) Fakat hamile değilim yinede yazsam mı :)

Bu ay ilk defa gebelik için sıkı çalıştım. yumutlama dönemimde kasıklarımda ağrı oldu ve sadece bir gün bu kelebek çırpınması gibi duyguyu hissettim çok şiddetli ve keyifliydi. :)) Gebelik olayını fazla kafama takmamaya unutmaya çalıştım. Adetime 15 gün kala göğüslerimde ağrılar başadı ve günden güne arttı. Önceden göğüs ağrım koltuk altımda olurdu sadece şimdi göğüs arasında ve uçlarında da ağrılarım var. Meme ucunda bezeler var baya kalabalıklar :) Göğüslerim acayip büyüdü 2 katı diebilirim mavi damarlar harita gibi çıktı bu damarlarımda kasıklarımda da var. Kasığımda şişme ve acayip bir sertlik var. Kirpiklerim kıvrıldı havalandı :) Canım sıkılıo takıntılıyım hatta topluk arasında çok düşüncesizce konuşuyorum vee hiç böyle biri değilim. Acayip yemek yiyordum 2 gün öncesine kadar karşı koyamıordum. Hatta lahmacun sevmem eşime gelirken getir dedim minmisin sen sevmessin dedi getir dedim ve saldırdım o derece.. :) Psikolojik mi bilmem. :) Aslında en büyük belirtim kişilik bozukluğum çok düşüncesiz ve rahat oldum.. Halsizlik yorgunluk uyku bunlar zaten hep varolan şeyler. SOn olarak 30 günde bir adet oluyorum erken oldum ama geç hiçç olmadım bugün olmam gerekiyor ve bekliyorum. Ayrıca geçen 3 aydır adet günümden önce hep şiddetli kasık ağrıarım oluyordu bu ay hiç yok ara ara karnım ağrıyo arada batıyo hapşurunca kasığıma ağrı giriyo ayağımı yukarı çekince geçiyor. Şu anda hiç ağrım yok Allah tan ümit kesilmez ama her şeye hazırlıklıyım..

Uff kouşmayı bekliyormuşum :)) İnşallah bende bekleyen herkesde hamiledirrr...

ben bi de düşük yaptım kocamı ekrana bakarken gördüğüm hali gebelik sonlanıo derken dr gözümün önünden bir an olsun gitmio

1 yılı geçti hep o günü yaşıorum ben

nolur yapma böle

Canım inşallah o anın yerini mutluluk alır ve o anı güzel haberlerle silersin kafandan..

bende biri sorsada yazsam diye bekliorum. :)) fakat hamile değilim yinede yazsam mı :)

bu ay ilk defa gebelik için sıkı çalıştım. Yumutlama dönemimde kasıklarımda ağrı oldu ve sadece bir gün bu kelebek çırpınması gibi duyguyu hissettim çok şiddetli ve keyifliydi. :)) gebelik olayını fazla kafama takmamaya unutmaya çalıştım. Adetime 15 gün kala göğüslerimde ağrılar başadı ve günden güne arttı. önceden göğüs ağrım koltuk altımda olurdu sadece şimdi göğüs arasında ve uçlarında da ağrılarım var. Meme ucunda bezeler var baya kalabalıklar :) göğüslerim acayip büyüdü 2 katı diebilirim mavi damarlar harita gibi çıktı bu damarlarımda kasıklarımda da var. Kasığımda şişme ve acayip bir sertlik var. Kirpiklerim kıvrıldı havalandı :) canım sıkılıo takıntılıyım hatta topluk arasında çok düşüncesizce konuşuyorum vee hiç böyle biri değilim. Acayip yemek yiyordum 2 gün öncesine kadar karşı koyamıordum. Hatta lahmacun sevmem eşime gelirken getir dedim minmisin sen sevmessin dedi getir dedim ve saldırdım o derece.. :) psikolojik mi bilmem. :) aslında en büyük belirtim kişilik bozukluğum çok düşüncesiz ve rahat oldum.. Halsizlik yorgunluk uyku bunlar zaten hep varolan şeyler. Son olarak 30 günde bir adet oluyorum erken oldum ama geç hiçç olmadım bugün olmam gerekiyor ve bekliyorum. Ayrıca geçen 3 aydır adet günümden önce hep şiddetli kasık ağrıarım oluyordu bu ay hiç yok ara ara karnım ağrıyo arada batıyo hapşurunca kasığıma ağrı giriyo ayağımı yukarı çekince geçiyor. şu anda hiç ağrım yok allah tan ümit kesilmez ama her şeye hazırlıklıyım..

Uff kouşmayı bekliyormuşum :)) inşallah bende bekleyen herkesde hamiledirrr...

o kelebeği yerim ben

ya deneyimli biri anlatsın ne olur bu kelebek yada baloncuk neyin nesi:)

Bende biri sorsada yazsam diye bekliorum. :)) Fakat hamile değilim yinede yazsam mı :)

Bu ay ilk defa gebelik için sıkı çalıştım. yumutlama dönemimde kasıklarımda ağrı oldu ve sadece bir gün bu kelebek çırpınması gibi duyguyu hissettim çok şiddetli ve keyifliydi. :)) Gebelik olayını fazla kafama takmamaya unutmaya çalıştım. Adetime 15 gün kala göğüslerimde ağrılar başadı ve günden güne arttı. Önceden göğüs ağrım koltuk altımda olurdu sadece şimdi göğüs arasında ve uçlarında da ağrılarım var. Meme ucunda bezeler var baya kalabalıklar :) Göğüslerim acayip büyüdü 2 katı diebilirim mavi damarlar harita gibi çıktı bu damarlarımda kasıklarımda da var. Kasığımda şişme ve acayip bir sertlik var. Kirpiklerim kıvrıldı havalandı :) Canım sıkılıo takıntılıyım hatta topluk arasında çok düşüncesizce konuşuyorum vee hiç böyle biri değilim. Acayip yemek yiyordum 2 gün öncesine kadar karşı koyamıordum. Hatta lahmacun sevmem eşime gelirken getir dedim minmisin sen sevmessin dedi getir dedim ve saldırdım o derece.. :) Psikolojik mi bilmem. :) Aslında en büyük belirtim kişilik bozukluğum çok düşüncesiz ve rahat oldum.. Halsizlik yorgunluk uyku bunlar zaten hep varolan şeyler. SOn olarak 30 günde bir adet oluyorum erken oldum ama geç hiçç olmadım bugün olmam gerekiyor ve bekliyorum. Ayrıca geçen 3 aydır adet günümden önce hep şiddetli kasık ağrıarım oluyordu bu ay hiç yok ara ara karnım ağrıyo arada batıyo hapşurunca kasığıma ağrı giriyo ayağımı yukarı çekince geçiyor. Şu anda hiç ağrım yok Allah tan ümit kesilmez ama her şeye hazırlıklıyım..

aslında en buyuk belırtım kısılık bozuklugum cok dusuncesız ve rahat oldum sozu cıdden ıyıydııııııııııııııııı:52::52::52::52::52:
normal belırtılerı gectık artık :52::52::52:
hee ama bende ıkı kez gebe kaldım ve ıkısınde de esıme cok sınır olduydum kı hamıle oldugumu bılmıodum sureklı kavga cıkartıodum bulasıodum ona :)))))))))):52::52::52:

hee bende zayıflıyım dıodum ama doktorumda dedı sen hamıle kal yuruyusle yemeklerede dıkkat ettıkce vercen dedı ,bebek buyudukce senden alcak dedı ,,
takma kılonu

kociş dalga geçio ama bi ara başlamıştım 8 kilo verdim heh tamam verdinide geri aldın dio almadım yaaaa:2: o demesede gebelik şişirio insanı başta dikkat etsek dediydim ama

o kelebeği yerim ben

ya deneyimli biri anlatsın ne olur bu kelebek yada baloncuk neyin nesi:)

Bende sol tarafta göbeğimin 3-4 pamak altında seğirme ve kelebek çırpınması gibi biraz kalp atışı gibide bişey. Hissi de su içinde kaymak gibi ne bilim öle bişi :) Daha öncede olmuştu böle bişi ama çok güçsüz ve 2-3 atışş gibiydi. İlk defa şiddetli ve güçlü hissettim ve 30 sn kadar sürdü pıt pıt pıt .. :)) Seri yani.. Umarım bu da önemsiz bişi değildir de Hamileyimdir..

aslında en buyuk belırtım kısılık bozuklugum cok dusuncesız ve rahat oldum sozu cıdden ıyıydııııııııııııııııı:52::52::52::52::52:
normal belırtılerı gectık artık :52::52::52:
hee ama bende ıkı kez gebe kaldım ve ıkısınde de esıme cok sınır olduydum kı hamıle oldugumu bılmıodum sureklı kavga cıkartıodum bulasıodum ona :)))))))))):52::52::52:

Aynen eşim sen bu ara neden bana çok kızıyosun dio uff bi sus yaa dedim adama :)) Sonra hallettik tabi ama kimseye tahammülüm yok ve çenem çok düştü. Allah sonumuzu haır etsin. KAfayı yedim zaten canım süpürgesi olmayan cadı gibiyim.. :))

Son düzenleme:
beni kimse takmıyo vallaha yok zayıflayalım beklerken diyorum bilmem ne yok herkez davşan gibide bi benmiyim tombiş ya yok belirti dioz yok yok yok sevmiyomu kimse beni burda yaa :ssz:
Anam 5 dk boş bıraktık didiği lafa bak.Kız döverim seni uslu dur bakıyım.:4:

Sessizden korkacaksın derler büyükler.İnanmak lazım :1: Dilin şişmiş yavrum senin:33: İnşallah gebesindir de bu belirtiler seni aldatmaz...Seni okuyunca ben kesin değilimdir diye içimden geçirmedim değil.Bende tık yok kızz.Sanki 4 gün sonra adet olacak olan ben değilim.Ne adet ne bebek belirtisi var.Allah sonumuzu hayra çıkarsın:31::31::31::31::31::31::31::31:

Bende sol tarafta göbeğimin 3-4 pamak altında seğirme ve kelebek çırpınması gibi biraz kalp atışı gibide bişey. Hissi de su içinde kaymak gibi ne bilim öle bişi :) Daha öncede olmuştu böle bişi ama çok güçsüz ve 2-3 atışş gibiydi. İlk defa şiddetli ve güçlü hissettim ve 30 sn kadar sürdü pıt pıt pıt .. :)) Seri yani.. Umarım bu da önemsiz bişi değildir de Hamileyimdir..

Aynen eşim sen bu ara neden bana çok kızıyosun dio uff bi sus yaa dedim adama :)) Sonra hallettik tabi ama kimseye tahammülüm yok ve çenem çok düştü. Allah sonumuzu haır etsin. KAfayı yedim zaten canım süpürgesi olmayan cadı gibiyim.. :))

:)) ayy hadi inşallah gebişsindir..fazla yaklaşmıyalım sana döfersin bide :)

:14::14::14::14::14: Nerdesin kuzuu....Özledim seni ben.Hemde çook....:14: Geçmedi mi daha bulantıların?Hafiflemedi mi azıcık olsun?:31: Büyük gün yaklaşıyor...Yanımda olsaydın keşke...:31::31::31::31:

Sessizden korkacaksın derler büyükler.İnanmak lazım :1: Dilin şişmiş yavrum senin:33: İnşallah gebesindir de bu belirtiler seni aldatmaz...Seni okuyunca ben kesin değilimdir diye içimden geçirmedim değil.Bende tık yok kızz.Sanki 4 gün sonra adet olacak olan ben değilim.Ne adet ne bebek belirtisi var.Allah sonumuzu hayra çıkarsın:31::31::31::31::31::31::31::31:

Yok kız sordu da söledim yoksa azım var dilim yok :p Kız dil şişmesi belirti olabilir mi ? :))))) Güzel dileklerin için tşk. ederim inşallah bekliyoruz işte olmazsada yapacak bişi yok.. Seninde ağrın yokmuş bir kaç kişinin de yoktu benimde yok acaba mevsimsel mi bu yaa :)) Ağrım var dert ağrım yok dert vücutta dengesizleşti.. :))

:)) ayy hadi inşallah gebişsindir..fazla yaklaşmıyalım sana döfersin bide :)
İnşallah canımm hepimiz çok istiyoruz Allah görüyo hayırlısı neyse o olsun.. Yok dövmüyorum şimdilik ısırıyorum canım :))))

Son düzenleme:

bende tek kendımı zannedıyodum ıkı gundur hiç bişeye tahammül edemıyorummm sinir katsayılarımm tavan yaptıı iş arkadaslarım ble farkındaaa :1::1:

:14::14::14::14::14: Nerdesin kuzuu....Özledim seni ben.Hemde çook....:14: Geçmedi mi daha bulantıların?Hafiflemedi mi azıcık olsun?:31: Büyük gün yaklaşıyor...Yanımda olsaydın keşke...:31::31::31::31:

ayşecim ben ateş ölçümlerimi tabloya girmedim bu ay ama buraya yazsam bi bakar mısın canım nası gidiyo? ben bu ay yumurtlayamadım sanırsam ateşim hep düşük :))

Yok kız sordu da söledim yoksa azım var dilim yok :p Kız dil şişmesi belirti olabilir mi ? :))))) Güzel dileklerin için tşk. ederim inşallah bekliyoruz işte olmazsada yapacak bişi yok.. Seninde ağrın yokmuş bir kaç kişinin de yoktu benimde yok acaba mevsimsel mi bu yaa :)) Ağrım var dert ağrım yok dert vücutta dengesizleşti.. :))

İnşallah canımm hepimiz çok istiyoruz Allah görüyo hayırlısı neyse o olsun.. Yok dövmüyorum şimdilik ısırıyorum canım :))))

hırrrrrrrrr :))) aşıların tam mıydı :).

bende tek kendımı zannedıyodum ıkı gundur hiç bişeye tahammül edemıyorummm sinir katsayılarımm tavan yaptıı iş arkadaslarım ble farkındaaa :1::1:

Çok kötü bir durum ya bir de uyarılmak yokmu böyle oldun şöyle oldun , oldumda karşı koyamıorum bir de işin vahim tarafı farkındayım yapıorum yani.. :))) Belki hamileyizdir..

hırrrrrrrrr :))) aşıların tam mıydı :).

Aşı nedir ki ben bilmez :p

Back