• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Kızlar

dayanamadım doktora gittim

ve açıklıyayım sizede

o baloncuklar gazmış

bel ve kasık ağrısı adet yaklaştığı için veya üşütmeden kaynaklanabilirmiş

ve hamileysem bile şu an anlaşılmazmış ancak adetten 10 gün sonra

yani galiba hamile değilim yada öyleyim:)

her halikarda 30.12.2012 yi beklemem gerekmiş

Bende biri sorsada yazsam diye bekliorum. :)) Fakat hamile değilim yinede yazsam mı :)

Bu ay ilk defa gebelik için sıkı çalıştım. yumutlama dönemimde kasıklarımda ağrı oldu ve sadece bir gün bu kelebek çırpınması gibi duyguyu hissettim çok şiddetli ve keyifliydi. :)) Gebelik olayını fazla kafama takmamaya unutmaya çalıştım. Adetime 15 gün kala göğüslerimde ağrılar başadı ve günden güne arttı. Önceden göğüs ağrım koltuk altımda olurdu sadece şimdi göğüs arasında ve uçlarında da ağrılarım var. Meme ucunda bezeler var baya kalabalıklar :) Göğüslerim acayip büyüdü 2 katı diebilirim mavi damarlar harita gibi çıktı bu damarlarımda kasıklarımda da var. Kasığımda şişme ve acayip bir sertlik var. Kirpiklerim kıvrıldı havalandı :) Canım sıkılıo takıntılıyım hatta topluk arasında çok düşüncesizce konuşuyorum vee hiç böyle biri değilim. Acayip yemek yiyordum 2 gün öncesine kadar karşı koyamıordum. Hatta lahmacun sevmem eşime gelirken getir dedim minmisin sen sevmessin dedi getir dedim ve saldırdım o derece.. :) Psikolojik mi bilmem. :) Aslında en büyük belirtim kişilik bozukluğum çok düşüncesiz ve rahat oldum.. Halsizlik yorgunluk uyku bunlar zaten hep varolan şeyler. SOn olarak 30 günde bir adet oluyorum erken oldum ama geç hiçç olmadım bugün olmam gerekiyor ve bekliyorum. Ayrıca geçen 3 aydır adet günümden önce hep şiddetli kasık ağrıarım oluyordu bu ay hiç yok ara ara karnım ağrıyo arada batıyo hapşurunca kasığıma ağrı giriyo ayağımı yukarı çekince geçiyor. Şu anda hiç ağrım yok Allah tan ümit kesilmez ama her şeye hazırlıklıyım..

Uff kouşmayı bekliyormuşum :)) İnşallah bende bekleyen herkesde hamiledirrr...

Güzel haberlerini bekliyoruz canımm:49:

Yeni çalışmalar başlamıştır bugün itibari ile hayırlı olsun vatana millete:52:

Yeni bat 30 Aalık...Erken de gelince maşallah Aralık ayında ikinci bat bu....İnşallah yeni yıla çoğalarak gireriz hepimiz canlarımm:16:

kızlar bu benim gebelik testim sizce nasıl 2 test yaptım ikiside çok silik şimdi napim ben hiç sevinmedim ya ben çizgiler görünmüyo gibi esime sordum 1.5 çizgi var dedi

Canim adetin ne kadar gecti

Olabilir bebeğim tabi benim gunüm bir hafta geçmişti seninkinden biraz daha belliydi inşallah içimden gecen gebesin ayy insallah
inş öyledir şöyle kop koyu çıksaydıya gerçi bugün ayın 1 inde yumoşum çatladı daha 10 gün geçmiş üstünden böyl eolması normaldir çok acemiyimmmmm

ya olabilirmi dersin inanasım gelmiyor hamiş olabilirmiyim ya

Neden olmasın canim veren Allah o kadar İhsan rahmet sahibi ki o künfeyekün ( ol) desin oluverir benim icime doguyo ki gebesin bebeğim hadi hayırlısı

Neden olmasın canim veren Allah o kadar İhsan rahmet sahibi ki o künfeyekün ( ol) desin oluverir benim icime doguyo ki gebesin bebeğim hadi hayırlısı

yaa allhım ağzından bal damlıyor inş dediğin gibidir dua et bana tatlım

inş öyledir şöyle kop koyu çıksaydıya gerçi bugün ayın 1 inde yumoşum çatladı daha 10 gün geçmiş üstünden böyl eolması normaldir çok acemiyimmmmm

Yarın hastaneye git bı test yaptir bizide haberdar et ama tabi silik çıkması normal eğer gebeysen yeni yerleşme olmuştur cok küçük olduğu icinde beta hcg hormonu dusuktur o yüzden silik çikar benim bebeğim bir aylikti silik cikti

Son düzenleme:
yaa allhım ağzından bal damlıyor inş dediğin gibidir dua et bana tatlım

Tamam canim ederim hatta bir Yasin ve fetih süresi okucam senin için tatlım Allah'ın izni ile inşallah hamissindir ayy cok heyecanlandim ha

Tamam canim ederim hatta bir Yasin ve fetih süresi okucam senin için tatlım Allah'ın izni ile inşallah hamissindir ayy cok heyecanlandim ha
bende şuan ağlıyorum bende oturup okuyayım inş sonuçta tatlı olur saol canım allahım kabul etsin

Back