• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
:54: İnşallah düşmez ateşim artık.İnşallah vardır bebeklerim içimde...Az önce namazdan sonra yorulduğumu anladım...Biliyorum aranızda yıllardır bekleyenler var ama ben çok yıpranmış biriyim.Ruhen yıpranmış biriyim..Hepiniz gibi bende istiyorum kucağımın dolmasını...Yavrumu kucaklamayı...Eşime baba oluyorsun demeyi...Onu,ailelerimizi mutlu etmeyi istiyorum..En çok da eşim için istiyorum...Boğazıma bişey düğümleniyor dua ederken...Ya içimdeki annelik sevgisini al yada yavrularımı gönder bana Allahımm:14:

kocıslerımıze bu müjdeyı vermeyı nasıp etsın rabbım ınsallah...

canım hep aynı saatte ölçüyorum ama bır ıkı kez unuttum ..31 günde oluyıorum canım ben..11 günüm kaldı....atesımden pek bısey anlamıyorum ama akıntım 3 gündür epey yogun..bundanmı anlamam lazım acaba

İlaç falan almadıysan akıntı da belli eder.Kasık ağrısı da.Bence bugünleri değerlendir sen mutlaka.Bırakma 10 gün kaldı diye.Geç yumurtlayacaksın belliki.Bu kötü haberi beraberinde getiriyor.Adetinden çok sonra öğreneceksin bebeğini...Geç döllenme=geç haber maalesef....Olsun geç olsun da bi ay daha bekletmesin inşallah..:16:

çok geçmiş olsun fmfm,
helena ben geldim sen bayağı önce girmişsin.bitirdin mi işlerini bakayım?
ayşe sen kaç yaşındasın,kaç yıllık evlisin?nerde oturuyosun?belki daha önce yazdın ama ben kaçırmışım

çok geçmiş olsun fmfm,
ayşe sen kaç yaşındasın,kaç yıllık evlisin?nerde oturuyosun?belki daha önce yazdın ama ben kaçırmışım

Ben 31 yaşındayım merinosum.1,5 yıllık evliyim.Bu ay daha 3.ayım bebek isteyeli...Koltukta,masada,sandalyede,halıda vb her yerde oturabiliyorum.Yerinde duramıyor gibi görünsemde oturabilme kabiliyetim var yani :27:

Phia, cım hala nelereeeelerdesinnnnnnnnnnn :43::43: rose tubiş sunbal kızoşlarr daha hatırlamadıgım dier arkdşlaırmmmm özledim sizleridee:16::16:

çok geçmiş olsun fmfm,

Phia, cım hala nelereeeelerdesinnnnnnnnnnn :43::43: rose tubiş sunbal kızoşlarr daha hatırlamadıgım dier arkdşlaırmmmm özledim sizleridee:16::16:

Phia yok,rose yok,tubilosh yok,sunbal burada ama.Görüşüyoruz hergün.Bizde seni özledik mmlkk.Nasıl gidiyor gebelik?

İlaç falan almadıysan akıntı da belli eder.Kasık ağrısı da.Bence bugünleri değerlendir sen mutlaka.Bırakma 10 gün kaldı diye.Geç yumurtlayacaksın belliki.Bu kötü haberi beraberinde getiriyor.Adetinden çok sonra öğreneceksin bebeğini...Geç döllenme=geç haber maalesef....Olsun geç olsun da bi ay daha bekletmesin inşallah..:16:

kız ben bu zamana kadar yanlıs yapmis olabılırım yaaa..adetımden on gün kala kasıklarım agrırdı ve ben belırtıden süphelenırdım calısmada olmazdı..bugün yıne epey kasıklarım agrıdı bu yüzden olabılır yanı..simdıye kadar olan tablodan yumurtladıgım bellı olmuyor degılmı..aman canım adetım gecıksın ben gec ögrenımde bebegım gelsın..her ay hayal kırıklıgı yoruyor

Ben 31 yaşındayım merinosum.1,5 yıllık evliyim.Bu ay daha 3.ayım bebek isteyeli...Koltukta,masada,sandalyede,halıda vb her yerde oturabiliyorum.Yerinde duramıyor gibi görünsemde oturabilme kabiliyetim var yani :27:

:))) il olarak sormuştum ama..
ben de 31 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve 1 senedir istiyoruz ama olmadı.eşimin hareket ve sayı problemi var.ocak ayında varikosel ameliyatı olacak inşallah.

kız ben bu zamana kadar yanlıs yapmis olabılırım yaaa..adetımden on gün kala kasıklarım agrırdı ve ben belırtıden süphelenırdım calısmada olmazdı..bugün yıne epey kasıklarım agrıdı bu yüzden olabılır yanı..simdıye kadar olan tablodan yumurtladıgım bellı olmuyor degılmı..aman canım adetım gecıksın ben gec ögrenımde bebegım gelsın..her ay hayal kırıklıgı yoruyor

Bende ağrım olduğunda ilişkiye girmezdim.Korunurken tabi :) Öğrendik herşeyi.Acının üstüne ilişki oluyor şimdi...:17:

:))) il olarak sormuştum ama..
ben de 31 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve 1 senedir istiyoruz ama olmadı.eşimin hareket ve sayı problemi var.ocak ayında varikosel ameliyatı olacak inşallah.

Geçmiş olsun şimdiden.Sen kocişine çakşır otunu daya bence..Spoşlara canlılık versin..

Ya sabitlenmeli yüksek ateşte yada yükselmeli diye biliyorum ben.Benimki de bugün sabitlendi.Bi yükselse artık:26::26::26::26::26: Son 4 benim bata.Senin?
benim bat 25 aralik daha cok yani :16:
bebegın senınledır ınsallah canım...ınsalaaahhhh

insallah canim hayirlisi olsun artik takmiyorum olursa olur olmazssa allahin bir bildigi vardir diyorum cevremdeki insanlarida bosverdim onlarrr bunalima sokuyodu beni allah bana yeter diyorum gerisini bosveriyorummm :16::16::16:

Back