• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Tamam yapmayayım o zaman.. Ya canım sıkıntıdan temizlik bile yapamıorum hiç hevesimde yok ve yapmam lazım artık..

aynı durumdayız,kalkıp biraz ev işi ,yemek falan yapmam lazım.ama dün çok yoruldum bugün oturasım var hep. ama sonra da işler birikiyo. o yüzden hadi sen de kalk ,birbirimize gaz verelim.sonra yine gelir burda neler yaptığımızı yazarız.benim işim 3 saatte falan ancak biter

9 gün var 9 hala kasıkta agrı başımda hafiften bi agrı var dün test yaptım çıkmadı ama hala umudumu yitirmedim allah büyüktür verir inş bakalım bugün aktarda çakşır alıp gelcem kocişim yer allah razı olsun üzmez beni bakalım nolcak

aynı durumdayız,kalkıp biraz ev işi ,yemek falan yapmam lazım.ama dün çok yoruldum bugün oturasım var hep. ama sonra da işler birikiyo. o yüzden hadi sen de kalk ,birbirimize gaz verelim.sonra yine gelir burda neler yaptığımızı yazarız.benim işim 3 saatte falan ancak biter

Tamam canım hadi yapalım çalışırken seninde çalıştığını düşünücem bu bana iyi gelicek.. Saol desteğin için.. :) Bende 3 gibi gelirim tekrar..

Çok alemsin sen yaa hastayım sana :))

Aman kız napıyım.Oturup vücudumu inceleyerek zamanmı geçer?Geçmiyor biliyorum:1: Yarına misafirim var.Balık yapacağım.Patates kızartmasıyla.Ne çorbası yapsamki önden?Hava soğuk içi ısınsın herkezin.Peynirli börek yapacağım bi de.Olur da balığı sevmeyen olursa aç kalmasın.Bolca da salata,nane,roka,limon...Arkasından da yoğurt tatlısı yapacağım.(revaniye benzeyen bişey bu) menü nasıl kızlar?

Aman kız napıyım.Oturup vücudumu inceleyerek zamanmı geçer?Geçmiyor biliyorum:1: Yarına misafirim var.Balık yapacağım.Patates kızartmasıyla.Ne çorbası yapsamki önden?Hava soğuk içi ısınsın herkezin.Peynirli börek yapacağım bi de.Olur da balığı sevmeyen olursa aç kalmasın.Bolca da salata,nane,roka,limon...Arkasından da yoğurt tatlısı yapacağım.(revaniye benzeyen bişey bu) menü nasıl kızlar?

Mercimek çorbası yap limonla servis et.. Balığı varsa tereyağı ile kızart çok lezzetli oluyor sevmeyen bile yiyor balığın yanında da limon ver yie .. :) Balığın yanında peynirli börek verme canım Allah korusun zehirlenmesinler peynir mayalı olduğu için zararlı diye biliyorum..

Rabbim yardımcın olsun feyzacım dualarımız seninle, fırsat bulduğunda haberlerini bekliyoruz canım...

Feyzacımmm bu sıkıntının arasında belki fırsat bulamazsın ama bizi de haberdar et ÖMER FARUK yiğenimiz hakkında.Kendin hakkında...Dualarımız seninle canım..Bunu da atlatacaksın inşallah:16:

fmfm canım şimdi okudum yazdıklarını gerçekten çok üzüldüm ,son durumu nedir canım oğlunun ?arada girip çıkıyorsun az önce gördüm,dualarım seninle canım,Allah yardımcınız olsun sabır versin...ne zordur yoğun bakım önünde beklemek bilirim,ama sabırlı ol canım haberlerini bekliyorumm..

Allah razi olsun arkadaslar hala bekliyoruz en azindan durumu kotuye gitmiyor yavrumun.dun yanin girdim her yanina hortumlar baglamislar oyle buz gibi yatiyor yavrum cok dua edin nolur.72 saat kritik atlatmasi lazim dediler persembe uyandiracaklar ve tedaviye basliyacaklar

kızlar doktor hap yazdı ferro sanol ve elevit diye bir sabah aç karnına dedi eczacı yuttum ama midem çok fena aç karnına yuttuğum için olabilirmi:26::26:

Mercimek çorbası yap limonla servis et.. Balığı varsa tereyağı ile kızart çok lezzetli oluyor sevmeyen bile yiyor balığın yanında da limon ver yie .. :) Balığın yanında peynirli börek verme canım Allah korusun zehirlenmesinler peynir mayalı olduğu için zararlı diye biliyorum..

Aynı çorba geçiyordu içimden.Balığı kocacık kızartır.Güzel yapar da hınzır:56: Acıktım ben yaa..Balık taze değilse peynir zehirleme yaparmış.Bizimkiler taze olduğundan sorun olmaz.Olmadı yani şimdiye kadar :16: Bugün akşamdan herşeyi hazırlamam lazım.Çok eftik olurum ben misafirim olduğunda.Daha alışamadım annesiz misafir ağırlamaya :14:

Allah razi olsun arkadaslar hala bekliyoruz en azindan durumu kotuye gitmiyor yavrumun.dun yanin girdim her yanina hortumlar baglamislar oyle buz gibi yatiyor yavrum cok dua edin nolur.72 saat kritik atlatmasi lazim dediler persembe uyandiracaklar ve tedaviye basliyacaklar

canım benim çok geçmiş olsun yeni gördüm allah şifasını verir inşallah nesi var canım

İnşallah oğlun çabucak toparlanır. Bizleri de haberdar et. Dualarımız seninle, gönlünü ferah tut....

Slm kizlar sabah ac karna hormon testi icin kan verdim.reglimin 3 gunundeyim.saat 5 de doktorda randevum var.sonuclarimi alip goturucem.hayirli habeelerle gelirim insallah.

Aynı çorba geçiyordu içimden.Balığı kocacık kızartır.Güzel yapar da hınzır:56: Acıktım ben yaa..Balık taze değilse peynir zehirleme yaparmış.Bizimkiler taze olduğundan sorun olmaz.Olmadı yani şimdiye kadar :16: Bugün akşamdan herşeyi hazırlamam lazım.Çok eftik olurum ben misafirim olduğunda.Daha alışamadım annesiz misafir ağırlamaya :14:

Aynı cnm benim gibisin.. Bende hafta sonu misafir ağrlıyacağım ve önceden bişeyler yapmak istiyorum bende pimpitikliyim am en çok düşündüğüm nasıl sıcak servis ederim :)Yardıma geleyim mi ayak işlerine bakarım :p

Aynı cnm benim gibisin.. Bende hafta sonu misafir ağrlıyacağım ve önceden bişeyler yapmak istiyorum bende pimpitikliyim am en çok düşündüğüm nasıl sıcak servis ederim :)Yardıma geleyim mi ayak işlerine bakarım :p

Yok kız aslında ben evham ediyorum.Gelenler çok samimi arkadaşlarımız.Yardım edenim olur.Zaten kimse gelmeden masa hazır olur.Patatesleri de makinada yapacağım onu da beklemek zorunda değilim yani:) Balık da fırında.Bi çorba var sıcak olacak olan.Diğerlerini makinalar hallediyor sağolsunlar :nazar: Salatası,sosları,tatlısı,kuruyemiş,meyve salatası herşeyi tabaklarına kadar pay ederim.Hazır olur mutfakta.Eşim de hiç oturmaz sağolsun hep yardım eder.Acıktımmı ne :56::56::56:
Sabah düşündüm de ben 1-2 gündür manyak şekilde yemek yiyorum kızlar.1 porsiyon falan azıcık gelmeye başladı.Obur mu oldum ne?:56::56:

Yok kız aslında ben evham ediyorum.Gelenler çok samimi arkadaşlarımız.Yardım edenim olur.Zaten kimse gelmeden masa hazır olur.Patatesleri de makinada yapacağım onu da beklemek zorunda değilim yani:) Balık da fırında.Bi çorba var sıcak olacak olan.Diğerlerini makinalar hallediyor sağolsunlar :nazar: Salatası,sosları,tatlısı,kuruyemiş,meyve salatası herşeyi tabaklarına kadar pay ederim.Hazır olur mutfakta.Eşim de hiç oturmaz sağolsun hep yardım eder.Acıktımmı ne :56::56::56:
Sabah düşündüm de ben 1-2 gündür manyak şekilde yemek yiyorum kızlar.1 porsiyon falan azıcık gelmeye başladı.Obur mu oldum ne?:56::56:

Ohh ohh maşallah.. :) Ne düşünüosun ki sen o zaman yardımcıların hazırolda :) Allah kolaylık versin..

İnşallah hamilesindir oburluğun bu yüzdendir.. :)

Ben çıkıyorum temizlik yapmalıyım 3 gibii görüşürüz hepinizi çok seviyorum. :)

Ohh ohh maşallah.. :) Ne düşünüosun ki sen o zaman yardımcıların hazırolda :) Allah kolaylık versin..

İnşallah hamilesindir oburluğun bu yüzdendir.. :)

Ben çıkıyorum temizlik yapmalıyım 3 gibii görüşürüz hepinizi çok seviyorum. :)

Ben hiçbir şeyimi ona yormuyorum helena.Adetim gecikse havalardandır diyecem o dereceyim:21:

aşşşeeee nie konuşmuo kimse

neden neler yaptıklarından, beklentilerinden, belirtilerinden kimse bahsetmio :(

Back