evliyim sakaryadan katılıyorum bebek istiyom almadan çıkmayacam (inşallah), arkadaşlara başarılar diliyorum
bi de çok uzun zamandır bekliyorum yaklaşık iki yıl
:) he he hadi bakalım kim bu yarışmadan galip çıkacak :) ben de bursa'dan katılıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evliyim sakaryadan katılıyorum bebek istiyom almadan çıkmayacam (inşallah), arkadaşlara başarılar diliyorum
bi de çok uzun zamandır bekliyorum yaklaşık iki yıl
canım moralim çok bozuk işede gitmedim canım çok skkn((
neden byle kendini üzüyosun cnm yapma nolur böyle
bak hepimiz burdayız
hepimiz sabırsızız ama elden ne gelir zamanı gelmeyince
üzme kendini bebişine lazım olucaksın sen
malesef elden birşey gelmiyr sabah eşimede söyledm öyle üzgün kahvaltı yapmadan çıktı artık sadece eşim için istyrm valla çok bunaldm (
malesef elden birşey gelmiyr sabah eşimede söyledm öyle üzgün kahvaltı yapmadan çıktı artık sadece eşim için istyrm valla çok bunaldm
mesajına önce beğendim butonuna bastım sonra,vazgeçtim mesajı beğenmediğime karar verdim olsun güzelim yalnız değilsin...
kesinlikle yalnız değilsin ben de yaşıyorum aynısını her ay. hiç bozma moralini. moral çok önemli biliyosun..
sağolun kızlar duaya ihtiyacm var zaten ailemden de uzaktaym öyle kendimi iyice yalnz hissettm yarn bakalm ne olucak tahlillerm umarm iyi çıkar önümüzdeki ayda hepimz gebe olurz
neden byle kendini üzüyosun cnm yapma nolur böyle
bak hepimiz burdayız
hepimiz sabırsızız ama elden ne gelir zamanı gelmeyince
üzme kendini bebişine lazım olucaksın sen
mesajına önce beğendim butonuna bastım sonra,vazgeçtim mesajı beğenmediğime karar verdim olsun güzelim yalnız değilsin...
kesinlikle yalnız değilsin ben de yaşıyorum aynısını her ay. hiç bozma moralini. moral çok önemli biliyosun..
tatlım böyle düşünme, hiiç adet olamayanlar var. tedavi için adetlerini aylardır bekleyip duruyorlar. rahmin temizlensin miss gibi tekrar başlarsın. ben artık alıştım ve kabullendim açıkçası,yaklaşık iki yıldır uğraşıp duruyorum adet olunca sabır diyorum
hayatta sadece ölüme çare yok. hiç bir zaman umudunu kaybetme.. bence yaşadığın anın kıymetini bil tadını çıkar. ne hastalıklar var. çok şükür bugünümüze. veren de allan da Allah. sakın unutma....
şulecim ne zamandır istiyorsun?
rotercim inşallah güzel haberin netleşir de bize de umut olsun
sağolun kızlar duanızı eksik etmeyn inşallah yar dr gidicem 2.5 yıldır evlym 4 aydır istyrm canım
malesef elden birşey gelmiyr sabah eşimede söyledm öyle üzgün kahvaltı yapmadan çıktı artık sadece eşim için istyrm valla çok bunaldm (
uzmeyek ya kendımızı olcak ınsallah,,sonucda sabretmek de bı ımtıhan dıme,,
şulecim ne zamandır istiyorsun?
Rotercim inşallah güzel haberin netleşir de bize de umut olsun
senin avatar resmin kopsun emi deli kız senii yaaaa
beni kimse takmıyo vallaha yok zayıflayalım beklerken diyorum bilmem ne yok herkez davşan gibide bi benmiyim tombiş ya yok belirti dioz yok yok yok sevmiyomu kimse beni burda yaa