• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
evliyim sakaryadan katılıyorum bebek istiyom almadan çıkmayacam (inşallah), arkadaşlara başarılar diliyorum:1::1::1:
bi de çok uzun zamandır bekliyorum yaklaşık iki yıl :27::27::27:

:) he he hadi bakalım kim bu yarışmadan galip çıkacak :) ben de bursa'dan katılıyorum.

Allah hepinize sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin

hasta olamayın inşallah

mideniz bulansın

beliniz ağrısın

deli gibi canınız birşeyler istesin

ve test pozitif çıksın

allahım sen bu vereceğin can için umut eden gönül bağlayan kullarını geri çevirme yarabbim

tabi içinde benide

canım moralim çok bozuk işede gitmedim canım çok skkn:(((

tatlım böyle düşünme, hiiç adet olamayanlar var. tedavi için adetlerini aylardır bekleyip duruyorlar. rahmin temizlensin miss gibi tekrar başlarsın. ben artık alıştım ve kabullendim açıkçası,yaklaşık iki yıldır uğraşıp duruyorum adet olunca sabır diyorum:50:

neden byle kendini üzüyosun cnm yapma nolur böyle

bak hepimiz burdayız

hepimiz sabırsızız ama elden ne gelir zamanı gelmeyince

üzme kendini bebişine lazım olucaksın sen

malesef elden birşey gelmiyr sabah eşimede söyledm öyle üzgün kahvaltı yapmadan çıktı artık sadece eşim için istyrm valla çok bunaldm :((

malesef elden birşey gelmiyr sabah eşimede söyledm öyle üzgün kahvaltı yapmadan çıktı artık sadece eşim için istyrm valla çok bunaldm :((

hayatta sadece ölüme çare yok. hiç bir zaman umudunu kaybetme.. bence yaşadığın anın kıymetini bil tadını çıkar. ne hastalıklar var. çok şükür bugünümüze. veren de allan da Allah. sakın unutma....

mesajına önce beğendim butonuna bastım sonra,vazgeçtim mesajı beğenmediğime karar verdim:50::50: olsun güzelim yalnız değilsin...

kesinlikle yalnız değilsin ben de yaşıyorum aynısını her ay. hiç bozma moralini. moral çok önemli biliyosun..

sağolun kızlar duaya ihtiyacm var zaten ailemden de uzaktaym öyle kendimi iyice yalnz hissettm yarn bakalm ne olucak tahlillerm umarm iyi çıkar önümüzdeki ayda hepimz gebe olurz

neden byle kendini üzüyosun cnm yapma nolur böyle

bak hepimiz burdayız

hepimiz sabırsızız ama elden ne gelir zamanı gelmeyince

üzme kendini bebişine lazım olucaksın sen

mesajına önce beğendim butonuna bastım sonra,vazgeçtim mesajı beğenmediğime karar verdim:50::50: olsun güzelim yalnız değilsin...

kesinlikle yalnız değilsin ben de yaşıyorum aynısını her ay. hiç bozma moralini. moral çok önemli biliyosun..

tatlım böyle düşünme, hiiç adet olamayanlar var. tedavi için adetlerini aylardır bekleyip duruyorlar. rahmin temizlensin miss gibi tekrar başlarsın. ben artık alıştım ve kabullendim açıkçası,yaklaşık iki yıldır uğraşıp duruyorum adet olunca sabır diyorum:50:

hayatta sadece ölüme çare yok. hiç bir zaman umudunu kaybetme.. bence yaşadığın anın kıymetini bil tadını çıkar. ne hastalıklar var. çok şükür bugünümüze. veren de allan da Allah. sakın unutma....

şulecim ne zamandır istiyorsun?
rotercim inşallah güzel haberin netleşir de bize de umut olsun:16:

sağolun kızlar duanızı eksik etmeyn inşallah yar dr gidicem 2.5 yıldır evlym 4 aydır istyrm canım

sağolun kızlar duanızı eksik etmeyn inşallah yar dr gidicem 2.5 yıldır evlym 4 aydır istyrm canım

sen de ben gibiymişsin yaw. niye bozuyosun ki moralini.. daha dur yolun başındayız. olmadı tüp taktırırız ne yapalım. ölüm yok ya ucunda. yaşamak güzel boşverrr... hayat sadece bebekten mi ibaret.. kısmet Allah ne yazdıysa o olur. ama emin ol bigün olucak ben inanıyorum her ne kadar tembel bikocam olsa da :))

ben bi de düşük yaptım kocamı ekrana bakarken gördüğüm hali gebelik sonlanıo derken dr gözümün önünden bir an olsun gitmio

1 yılı geçti hep o günü yaşıorum ben

nolur yapma böle

fmfm.. Çok büyük geçmiş olsun canım...Küçük oğlun mu yoğun bakımda...Son durum hakkında bilgi verir misin canım...Ciddi bir durumu yoktur inşallah yavrunun... Dua ediyorum...

üzülmek yok surat asmakta yok ölmedik ya

biz yumurtladığımız sürece o çok bilmiş spermler kapımızda bekleyecekler

ve bir gün biri içeriye girecek

hissediyorum bunu

verecek allahım

o yüzden ne diyoruz

olmuyorsa bidaha ............................................

beni kimse takmıyo vallaha yok zayıflayalım beklerken diyorum bilmem ne yok herkez davşan gibide bi benmiyim tombiş ya yok belirti dioz yok yok yok sevmiyomu kimse beni burda yaa :ssz:

beni kimse takmıyo vallaha yok zayıflayalım beklerken diyorum bilmem ne yok herkez davşan gibide bi benmiyim tombiş ya yok belirti dioz yok yok yok sevmiyomu kimse beni burda yaa :ssz:

hee bende zayıflıyım dıodum ama doktorumda dedı sen hamıle kal yuruyusle yemeklerede dıkkat ettıkce vercen dedı ,bebek buyudukce senden alcak dedı ,,
takma kılonu

Back