• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
tuğram gelmiş hoşgelmiş ley ley lübülübü leyy

göbişi dolu gelmiş lübü lübü bebiş gel bizeee :)))

gunaydın cnm
ben daha calışmalara yeni başlıyorum kız ne göbişi dolusu
ama sarkıyı beğendim her daim kullanabiliriz:52:
bat ta resmen yılbaşına beş kala
napıosunuz bakalım

Günaydın kızlar.. Bugün bat günüm şimdilik birşey yok.. İnşallah hamleyimdir ya... Göğüsler fenaa... 6gün önce test yapmıştım idrar testi sonuç negtif.. Çok sıkıntılıyım.

bugün kırmızı kartı gördüm yani....moralim bozuldu.adet günümden 3 gün önce test yapmıstım en son ve negatifti.ama yine de adet günümü bekliyodum ve dün bat günümdü.adet olmayınca sevinmiştim bi umut işte...ama biraz önce geldi kırmızılar.umudum gelicek aya kaldı artık.inşallah gelecek ay hayırlı ugurlu gelir....ben de hamileyim diyebilirim inşallah gelecek aya...

gunaydın kızlarrr
bugun hesapladım bat 30 aralık....:34:
yani eğer bebeğim gelirse yılbaşı hediyesi olcak .=)
aralık ayını 2 kere değelendirenlerdenim ben
inşallah şansım bu olur:34:

benim de 30 aralık tuğrammm

sen pıtıladın mıı kii :S

aaaa

Günaydın kızlar.. Bugün bat günüm şimdilik birşey yok.. İnşallah hamleyimdir ya... Göğüsler fenaa... 6gün önce test yapmıştım idrar testi sonuç negtif.. Çok sıkıntılıyım.

hadi bakalım inşallah hamilesindir cnm
bugunde test yapabilirsin evinde varsa :34:

nazlanma bnce sende gayette üstünden gelirsin yeni topiğin

accık daha bekleyelim ay sonuna doğru başlarsın, tabii hamile topiğine gidip bizi unutmazsan (ki inşallah hamilesindir)

enerjin yüksek kızım senin olur bu iş :)
Yüzüme gözüme bulaştırmam umarım..Açtım kızlar bi topik daha.Aralık sonuna kadar buradayız ama."Bol bebiş topiği" ne de beklerim :42:

heeeee sen kısa olanlardasın aralık ayında 5 cumartesi,5 pazar,5 pazartesi var zaten

artık bol bebişli bi ay diliyorum hepimize
yok cnm 13-14gunde pıtlıyorum ben 28 gun döngüm
daha 1 hafta var pıtlamama

Kız Tuğra ben yaıyorum düzenli olarak testlerimi.İki testi birleştirince çift çizgi oluyor geçerli olurmuki sonuç :52::52:

hehehe birleştir birleştir 3 üz bile bulursun sen vallaa:51:

yok cnm 13-14gunde pıtlıyorum ben 28 gun döngüm
daha 1 hafta var pıtlamama

hehehe birleştir birleştir 3 üz bile bulursun sen vallaa:51:

:52: Daha ikiz teyzesi.Dün akşam 1,bugün 2 yaptım...Yarına üçüz olur.Belki de dördüz.....:16::16::16::16::16:

Son düzenleyen: Moderatör:
gunaydın kızlarrr
bugun hesapladım bat 30 aralık....:34:
yani eğer bebeğim gelirse yılbaşı hediyesi olcak .=)
aralık ayını 2 kere değelendirenlerdenim ben
inşallah şansım bu olur:34:

hadi bakalım tuğra benim de bat 31 aralık :)) yılbaşı sürpriziiiii. Umarım bütün yıl böyle geçmez :) artık sadece hamile kalmak istemiyorum. Dualarım hep sağlıklı ve devam eden bir hamilelik diye.......

hadi bakalım tuğra benim de bat 31 aralık :)) yılbaşı sürpriziiiii. Umarım bütün yıl böyle geçmez :) artık sadece hamile kalmak istemiyorum. Dualarım hep sağlıklı ve devam eden bir hamilelik diye.......

biz ilk başladığımızdada aynıydı bat larımız öle hatırlıyorum tatlım
hadi bakalım bu yeni sene bize şans getirsin inşallah hamiş olarak girelim 2013 e

Back