• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
biz ilk başladığımızdada aynıydı bat larımız öle hatırlıyorum tatlım
hadi bakalım bu yeni sene bize şans getirsin inşallah hamiş olarak girelim 2013 e

aa sahi doğru demi. vay be bir hamilelik ve kürtajdan sonra yine seninle denk getirdim ha :)) 3 aydan beri ilk defa deneyeceğiz. Açıkcası pek ümitli değilim ama belli de olmaz. Hadi bakalım yılbaşı hediyesi olsun bize :))

aa sahi doğru demi. vay be bir hamilelik ve kürtajdan sonra yine seninle denk getirdim ha :)) 3 aydan beri ilk defa deneyeceğiz. Açıkcası pek ümitli değilim ama belli de olmaz. Hadi bakalım yılbaşı hediyesi olsun bize :))

ümidimiz herzamn var ne demek pek ümitli değilim ağzına biber sürerim:53:

bugün aştım kendimi. Şu anda hem işyerinde çalışıyorum, hem nette sizi takip ediyorum, hem çay içiyorum, hem de ders çalışıyorum. Vay be yazarken bile yoruldum :))

aysedurmaz yeni topiğin hayırlı olsun canım... Ne olursa olsun hayat dolusun...Senin gibi eğlenceli bir kişiliğe çok yakışmış bu topik...Yüklü bir şekilde topiğe geçmek dileğiyle...

bugün aştım kendimi. Şu anda hem işyerinde çalışıyorum, hem nette sizi takip ediyorum, hem çay içiyorum, hem de ders çalışıyorum. Vay be yazarken bile yoruldum :))

maşallah maşallah. ne enerji ama..ben de tam tersi yatsam da uyusam diyorum :)tembellik zor :)

Vaaayyy beee...Sen neymişsin de haberimiz yokmuş kııızz...Bi de çocuğu sıkıştır bu araya.Elin boşken yapıver bi tane.Dursun kenarda lazım olur sevmeye :21:
aysedurmaz yeni topiğin hayırlı olsun canım... Ne olursa olsun hayat dolusun...Senin gibi eğlenceli bir kişiliğe çok yakışmış bu topik...Yüklü bir şekilde topiğe geçmek dileğiyle...

Amiin canımmm.Burdayız aralık sonuna kadar.2013 topiği o....:21:

Anam valla bu incirler cevizler ballar bana manyak enerji yapiiiiiiiiyyyyy....Gülmekten yanaklarım acıdı kızlar yaaa..Bi belden aşağıya işe yaramıyor bunlar.Moral 1500 oldu bende:52::52:

Aslında bazen keşke ilk evlendiğim zaman yapsaymışım bi tane diyorum :)) Ben bu yıla kadar çok da çocuk sevdalısı değildim ki. Herhalde yaşla birlikte hormonlar da ilerliyor. Bi de tabii daha önce hamilelik hissini yaşamış olmak insanı daha fazla tetikliyor. Hırs yaptım bebiş yapıcam :)) Sürekli bunları düşünmemek için de ders falan çalışıyorum işte. Yoksa çalışacağımdan değil yani :)

ay sonuna kadar burda kalalım.yeni topikte de sordum ama yine yazayım.şimdi eşime arısütü+bal+polen veriyorum sabah akşam.çakşır otunu da versem fazla olur mu?

ay sonuna kadar burda kalalım.yeni topikte de sordum ama yine yazayım.şimdi eşime arısütü+bal+polen veriyorum sabah akşam.çakşır otunu da versem fazla olur mu?

İki kürü aynı anda yapmıyoruz biz.Saraçoğlu da bunu söylüyor.Bence biri bitsin diğerine başla merinos1:21:

Kızlar test alsam kesin çıkar mı ya alayım mı? Sıkılıorum çok. Garip bi heyacan sıkıntı var içimde.. Evde de yanlızım zaten szden başka kimsemde yok ailemde uzakta arkadaşım da yok konuşacak kimse yok yani sizde olmasanız napardım acaba..

benim adam da tembel.şöyle enerji verecek ne yedirsem yaw. bizim evde başı ağrıyan hep o. neyapsam netsem akıl verin kızlar:).yemeğine bişiler mi karıştırsam.:)

Kızlar test alsam kesin çıkar mı ya alayım mı? Sıkılıorum çok. Garip bi heyacan sıkıntı var içimde.. Evde de yanlızım zaten szden başka kimsemde yok ailemde uzakta arkadaşım da yok konuşacak kimse yok yani sizde olmasanız napardım acaba..

batın geçmeden yapma bence test. bak burda nasıl saatler geçiyor anlamıyorsun.ben ha kalktım kalkacam derken öğlen olmuş.ben de evdeyim

benim adam da tembel.şöyle enerji verecek ne yedirsem yaw. bizim evde başı ağrıyan hep o. neyapsam netsem akıl verin kızlar:).yemeğine bişiler mi karıştırsam.:)

arısütü+bal+poleni tavsiye ederim.ben kendim de çok yorun olurdum 1 haftada etkini gösteriyor valla.kesinlikle tavsiye ederim

arısütü+bal+poleni tavsiye ederim.ben kendim de çok yorun olurdum 1 haftada etkini gösteriyor valla.kesinlikle tavsiye ederim

yedirdim anacım arı sütü bal polen şişe bitti. nazlı benim adam çok nazlı. fındık fıstık aldım yemiyo. sonunda sıkacam burnunu zorla yedircem :)

Valla benim bata 4 gün var.Hergün bi tane yapıyorum:1: Ama sonuca üzülmüyorum.Yap sende heyecan olur.Daha oluşmamış diye yeni testi bekliyorum heyecanla...:31::31::31::31::31::31:

Back