• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Kızlar iki gündür pek uğrayamadım. Ben yine herzamanki gibi tam günümde ve saatimde reglimi oldum. Artık doktora görünme zamanı geldi diye düşündüm eşimi de ikna ettim. Henüz 6 ay oldu 1 sene bile dolmadı korunmayalı diye düşünüyor o. Bende 6 ay yabana atılacak bir zaman değil boşa vakit kaybetmek istemiyorum gibilerinden ikna çabaları içindeydim. Çokta ağrılı geçirdim ilk günümü. Belki iltihap gibi bir şeyler vardır ve gebeliğe engeldir diye aklıma gelmedi değil. En iyisi doktora görünmekten başka çare yok.

hayırlısı olsun canım bence 6 ay yeterli bir süre doktorlar 1 yıla kadar bekleyin diyor ama
siz beklemek istemediğinizi bunun için tedavi gerekiyorsa hemen yapılmasını
talep edin bugun regl olduysan hemen yarın doktora git
adetin 2. ya da 3. günü gitmek gerkiyor
ve eşinde hemen üroloji doktoruna gitsin ikinizde muayene olun inşallah bir sıkıntı yoktur benmde
adetlerim çok ağrılı geçiyor kaç defa doktora gittiysem hep iltihap var dedi
seninde olabilir sonuçta iltihap da gebeliğe engel

mrb arkadaşlar benmde adetim 8gün gecikti bugun test yaptm negatif yardımcı olun lütfen sırtım migdem kasıklarım heryerim agrıyo şimdide kalçamda agrı var her gece ter içinde uyanıyorum acaba hamilelik belirtilerimi bunlar

üşütmüş olabilirsin ama bi kan tsti yaptır varsa gebelik muhtemelen çıkar

serophene ilacını ne için verdi?

adetlerim düzensiz benim 3-4 ayda 1 adet oluyorum :)) hormonal değerlerim ii yumurtlamadığım yada zamanı bilemediğim için progesteronum düşüktü yapıldığında

yumurtlamaya yardımcı olsun diye :))

yumurta geliştirici bi ilaç kendisi

hayırlısı olsun canım bence 6 ay yeterli bir süre doktorlar 1 yıla kadar bekleyin diyor ama
siz beklemek istemediğinizi bunun için tedavi gerekiyorsa hemen yapılmasını
talep edin bugun regl olduysan hemen yarın doktora git
adetin 2. ya da 3. günü gitmek gerkiyor
ve eşinde hemen üroloji doktoruna gitsin ikinizde muayene olun inşallah bir sıkıntı yoktur benmde
adetlerim çok ağrılı geçiyor kaç defa doktora gittiysem hep iltihap var dedi
seninde olabilir sonuçta iltihap da gebeliğe engel

30 yaş altı için 1 yıl bekleyin diyorlar.30yaş üstüne 6 ay diyor doktor.Benim daha 3 ama doktorum bakalım 4.ayda da olmazsa dedi.:31: Sızım sızım sızlıyor kasıklarım:85::85::85::85::85::85::85::85:

adetlerim düzensiz benim 3-4 ayda 1 adet oluyorum :)) hormonal değerlerim ii yumurtlamadığım yada zamanı bilemediğim için progesteronum düşüktü yapıldığında

yumurtlamaya yardımcı olsun diye :))

yumurta geliştirici bi ilaç kendisi

o zaman yumurtanı geliştirdiği için adet döngün normale dönüp
düzenli adet olmanı sağlayacak bu durumda 12.14. gün ilişki olması normal
bnce sen doktorun dediğini uygula
progesteron 21 gün mü yaptınız?

o zaman yumurtanı geliştirdiği için adet döngün normale dönüp
düzenli adet olmanı sağlayacak bu durumda 12.14. gün ilişki olması normal
bnce sen doktorun dediğini uygula
progesteron 21 gün mü yaptınız?

hayır düzensiz olduğu için kendince bi hesap yapıp yaptırdı

zaten düzensiz de olsa benim takvimim vardı tahmini bir ortalama aldı herhalde

hamile kalabildiğimi biliyoruz artık geçen yıl ki düşükle kanıtladık

düzensizliği de böyle çözebilirsek inş bu 1-2 ay içinde gelir beklenen mucize :)

ama dediğim gibi akıntıyla örtüştürürsek eğer geçen ay 19. günü pıtıladım çok erken 12. gün

üfff ne çok konuştum yinee

Son düzenleme:
canım en mantıklısı kadın dogumdan randevu alman. ıyı dusunmussun

Kesinlikle doğru düşnmüşsün.Bi kadın doğumcuyla görüş hemen.Ameliyat yapacak olan doktoruna da söyle bunu.:18: Haber et bizlere de merak ederiz.Allah yardımcın olsun

savaş muhtemelen hamilesin. hemen kadın doğumcu ile görüş ve ameliyatı ertelet canım. Değerlerin yükselmeye başlarsa zaten yapmazlar. geçmiş olsun.

kızlar kusura bakmayın apar topar çıktım evden
Kendi kadın doğumcumu aradım değer bakarsan taze hamilelik dedi.çarşamba günü aynı yerde tekrar yaptır sonç eğer artarsa hamilesindir dedi.ameliyatı da ertele dedi.

başka dr.a gittim oda hamilelik var gibi ama bişey söyleyemem gerçi gününede var ama dedi.oda 2-3 gün sonra tekrarla testi ona göre bişey söylüyelim dedi.%50 var ,%50 yok derim ben bu değere dedi

bende oradan genel cerraha gittim.durumu anlattım ve şimdilik yarınki ameliyatı iptal ettirttim.

bakalım şimdi durum ne oalcak bilmiyorum

kızlar kusura bakmayın apar topar çıktım evden
Kendi kadın doğumcumu aradım değer bakarsan taze hamilelik dedi.çarşamba günü aynı yerde tekrar yaptır sonç eğer artarsa hamilesindir dedi.ameliyatı da ertele dedi.

başka dr.a gittim oda hamilelik var gibi ama bişey söyleyemem gerçi gününede var ama dedi.oda 2-3 gün sonra tekrarla testi ona göre bişey söylüyelim dedi.%50 var ,%50 yok derim ben bu değere dedi

bende oradan genel cerraha gittim.durumu anlattım ve şimdilik yarınki ameliyatı iptal ettirttim.

bakalım şimdi durum ne oalcak bilmiyorum

Hayırlı olsun hamileliğin o zaman:46: İnşallah değerin artar sağlıklı bi şekilde alırsın bebeğini kucağına sorunsuzca...

ya çünkü daha 12. gün düşüş 13. gün inanılmaz bir fırlama

ben serophene kullanıorum ve dr 14-16-18-20. günler ilişki öneriyor

olması mümkün mü ki :S

normal tabiki bak kendin sölyosun 14-16-18-20 gunlerde ilişki die 14 gunle 16 gun arası yumurtalasan zaten catlaması 24 le 48 saat arası doktorun doğruu zamanları vermiş sana doğal olarakta yumurtlaman bu şekilde gelişicek dr unda bunu bildiği için bu gunleri sölemiş yani zamanında yumurtlıcaksın tatlım
bu hesaba göre vaktindede çalışma yapıcaksın :34:yani hersey gayet normall yumrutlamanda yerinde doktorun vedii calışma gunleridehersey yerli yerinde
:34::34::34:cimcikne cim

Selam kizlar. Bugun regimin 2. Gunu. Bu ay hormon testlerimi yaptiricam. Reglimin 3. Gunu gitsem olurmu? Ve hangi testleri yaptirmaliyim?ve kadin dogumda muayene icin regli zamanindami gitmek gerekiyor?

hayır düzensiz olduğu için kendince bi hesap yapıp yaptırdı

zaten düzensiz de olsa benim takvimim vardı tahmini bir ortalama aldı herhalde

hamile kalabildiğimi biliyoruz artık geçen yıl ki düşükle kanıtladık

düzensizliği de böyle çözebilirsek inş bu 1-2 ay içinde gelir beklenen mucize :)

ama dediğim gibi akıntıyla örtüştürürsek eğer geçen ay 19. günü pıtıladım çok erken 12. gün

üfff ne çok konuştum yinee

tatlım bu arada gecen ay 19 unda pıtlamış olabilrisin her ay aynı gunerde pıtlamıyoruski biz makine diiliz demi canm
mesele ben bi ay 17 sinde pıtladım gecen ay 14 unde pıtladım bakalım bu ay kaçında pıtlıcam belli diil:52:

Selam kizlar. Bugun regimin 2. Gunu. Bu ay hormon testlerimi yaptiricam. Reglimin 3. Gunu gitsem olurmu? Ve hangi testleri yaptirmaliyim?ve kadin dogumda muayene icin regli zamanindami gitmek gerekiyor?

Evet canım.Bugün doktorunu ara ve adetinin 2.günü olduğunu söyle.Yarın gel diyecektir mutlaka.O ister gerekli testleri merak etme.Hayırlı haberler alırsın inşallah.

tatlım bu arada gecen ay 19 unda pıtlamış olabilrisin her ay aynı gunerde pıtlamıyoruski biz makine diiliz demi canm
mesele ben bi ay 17 sinde pıtladım gecen ay 14 unde pıtladım bakalım bu ay kaçında pıtlıcam belli diil:52:

Pıtlamak güzelmiş:40: Çatlamak sanırım bu.Yumurtlamak değil...:40:

normal tabiki bak kendin sölyosun 14-16-18-20 gunlerde ilişki die 14 gunle 16 gun arası yumurtalasan zaten catlaması 24 le 48 saat arası doktorun doğruu zamanları vermiş sana doğal olarakta yumurtlaman bu şekilde gelişicek dr unda bunu bildiği için bu gunleri sölemiş yani zamanında yumurtlıcaksın tatlım
bu hesaba göre vaktindede çalışma yapıcaksın :34:yani hersey gayet normall yumrutlamanda yerinde doktorun vedii calışma gunleridehersey yerli yerinde
:34::34::34:cimcikne cim
merhaba canım napıyosun bu ay benim ateş tablom çok ilginç oldu ya anlamıyorum hiçbirşey geçen aylarda normal günlerimde 36.9 37 olan ateşim bu ay çok düşüklerde neden böyle oldu ki gönderim mi sana değerleri şu tabloyuda yapamadım zaten

Arkadaslar cok kotuyum dun bir trafi kazasi gecirdik buyuk oglum yogun bakimda beyin kanamasi ve cigerlerinde odem var uyutuluyor su an. Duaya ihtiyacim var kimin duasi kabul olur belli olmaz lutfen. Hepiniz cok dua edin

Arkadaslar cok kotuyum dun bir trafi kazasi gecirdik buyuk oglum yogun bakimda beyin kanamasi ve cigerlerinde odem var uyutuluyor su an. Duaya ihtiyacim var kimin duasi kabul olur belli olmaz lutfen. Hepiniz cok dua edin

geçmiş olsun canım çok üzüldüm tabiki dua ederiz allahım korusun yavrunu sen nasılsın peki bebek iyimi

geçmiş olsun canım çok üzüldüm tabiki dua ederiz allahım korusun yavrunu sen nasılsın peki bebek iyimi

Ben de bebek de diger kucuk oglum da iyiyiz ama omer farugum kotu yogun bakim kapisinda bekliyoruz ismiyle dua edin nolur daha 7 yasinda cok kucuk nolur dua edin

Çoook geçmiş olsun Feyzaaa.Allahım sana bağışlasın bütün yavrularını.Acil şifalar versin Rabbim.Sağlam dur kendini bırakma sakın.Oğullarının,eşinin,karnındaki sabinin sana ihtiyacı var..Allahım güç versin sana.

Back