arkadaşlar ben yeni anne olmaya çalışanlardanım aranızda.yaaa benim gebelik testleri 4-5 tane yaptım farklı markalrdan hepsi de ilk anda çıkmıo ama bekletince 2. çizgi çıkıo...böyle olan var mı bana yardım edin?böyle olup da hamile kalan var mı?
sen ne yaptın canım.....calısmalar bebek icin hazırlıklar devam edıyormu
Canım yumoşlar çatladı benim, 2 gün önce de çalışmaları bitirdim. Artık normal seyrinde devam edeceğizBak aşağıda ateş takip ve ovu çizelgem var, şimdilik ateşim iyi durumdaymış, Tubişim dedi...
http://www.fertilityfriend.com/home/4012bb/
My Ovulation Chart
My Ovulation Chart
Canlaaaaar,
Akşamınız gönlünüzce olsun...
Yorumlarınızı alabilir miyim tablom için lütfeeen?
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Canlaaaaar,
Akşamınız gönlünüzce olsun...
Yorumlarınızı alabilir miyim tablom için lütfeeen?
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
hadı bakalım hayuırlısı ıns tatlım...heyecanlı bekleyıs basladı artık desene tatlım...bata kac günün kaldı canım..ay bende sogan kürüydü calısmadan sonra uzun süre yatma kecı boynuzu pekmezı falan fılan ates ölcmeye baslamadım..
kızlar bu ateş ölçerek yumurtlama hesabı bana çok sağlıklı değil gb geliyor ya bilemiyorum.üzerimize giydiğimiz kıyafetin kalınlığı ile bile değişirki bu.çok yanıltıcı olabilir.ben ovu testlerine daha çok güveniyorum.aslında onlarda saçma geliyor bazen.ben doktora yumurta takibi yaptırıyorum birde evde test yapıyorum doktorun çatladı dediği zamanla evdeki test kesinlikle tutmuyor birbirini.
Valla bende ondan korkuma yapamıyorum yaa... bugün akşam iş çıkışı alacağım testi yarın sabah gelmemişse yapacağım işe gelmeden önce haber veririm sonucu keşke çift çizgi olsa keşke...
evet canım az kaldı dıyelım cabuk gecsın canıkom kız calısmaları bıtırmen erken degılmı tatlım...Ayneenn, heyecanla bekliyorum valla, BAT 12 Kasım canımcım, az kaldı diyelim
evet canım az kaldı dıyelım cabuk gecsın canıkom kız calısmaları bıtırmen erken degılmı tatlım...
slm naber nasılsınız canlarım çalışmalar bitti çoğu kişinin sanırım :)
listede adımı göremiyorum unutulmuşum galiba,
bat 7 kasım...
canlaaarr nasılsınızzz bakalım
Senin tarih yanlış demiştin ya canım, ben de düzelttim sanıyordum, silinmiş demek ki kusura bakma...
slm naber nasılsınız canlarım çalışmalar bitti çoğu kişinin sanırım :)
karşılaşamadık çoktandır canım nasılsın mide bulantıların başlamış zordur senin için şimdi yemek felanda yapamazsın geçer inşallah çabucak bugünlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?