İnşallah...Teşekkür ederim güzel duan için...Ayşecim bu ay hep takip ettim yazdıklarını o kadar iyimsersin ki herhese karşı ama kendine öyle değilsin .. Neşeli insanların ve çok gülen insanların büyük hüzünler sakladığını düşünmüşümdür hep senin içinde öyle düşünüyorum .. Umarım kafana taktığın şeyler küçük şeylerdir sadece sen büyütüyosundur . Bu ay sen , forumdaki herkes ben ve bekleyen cümlesi güzel, hayırlı haberler alırız ,inşallah .. Rabbim güzel gönlüne göre versin
arkadaşlar benim bat 10 aralık çarşamba günü kan testi yaptırdım 4,76 çıktı daha 5 gün varken ,sizce yükselirmi belirtileri de yaşıyorum pazartesi tekrar yaptırıcam kesin belli olur dimi :18::18::18::18:
Gunaydin herkese mutlu pazarlar.gunlerdir kasiklarim gogsum cok kotu agriyordu.bu sabah regli oldum.yeni bat 9 ocak.
Günaydın izell.Üzülme sakın..Sağlık olsun...Sende kür desteği falan yap kendine 2013bebeğnle gelsin inşallah sana...Bende sabah mide ağrısıyla uyandım.Taş var sanki baskı yapıyor.Bal yuttum aç karnına.Şifa olur inşallah..Bi de bugün kocadan kaçabilirsem kan sonucumu alayım elime.Kadın telefonda dün akşam yok bebek dedi ama görmek istiyorum...
canlar don 3 gündür atesım cok düsüktü bugünde epey yüksektı 36,2 den 36,8 e cıktı...kac gündürde akıntım var..sızce yumurtlamam nasıl oluyo??
çalışmalara devam canım gayet belirgin yumurtluyorsun :))) benim ateşim kaç gündür 36.3 lerde gidiyo ovulasyon testleri 2 çizgi koyu çıkıyo,anlayamıyorum ama bikaç güne belli olcak inşallah :)))
ay ınsallah canım cok sasırmıstım atesım hep aynı düsüktü dedım allaalla ne oluyo bana ama epey akıntım oluyodu günde ıkı üc kez camasırımı degısecek sekılde oluyodu dünde epey akıntım vardı atesımde bugün cıkınca esıme dedım bu aksam hazırlan ben yumurtluyorumdedı galıba senın yumurtan yok askım delı adam hayırlısı dıyelım canım...atesını kaydettınmı canım..senın bat tarıhın nezaman...eee ovulasyon testınde koyu cızgı varsa...sende calısmalara devam et hemde epey yogunlukla ıhmal etmeyelımkı bu ay bebıslerımız gelsın canıkom
ay bu eşler hakkaten çok dalga geçiyorlar :)) canım sen dün veya öbür gün değerlendirdin mi? inşallah olur bu ay canım şöyle mutlu haberlerle gelelim hep beraber :)) bide canım benim 4 sayfa önce falan ovulasyon testlerim var bakabilir misin bi...
dün sabah degerlendırdık canım..ondan önce esım hastaydı pazartesı calısmamız vardı..anlıcan bu hafta ıkı üc kez oldu ama bugünde büyük gün oldugunu hıssedıyorum ben..cok sık yapılmasıda ıyı degılmıs spermler yüzünden..bakalım artık..ya nasıp dedık ınsallah olur ne dıyelım..elımızden geldıgı kadar yapıyoruz ıste..atesım kafamı bıraz karıstırdı ama akıntım cok normal ve yogunCanım yumurtlaman cok ıyı gördüm..gectıgımız günlerde degerlendırdınmı?
tam zamanında değerlendirmişsin canım sabahları spermler daha hareketli oluyormuş :)) akıntı yumurtlamadan önce başlıyor zaten canım kafan karışmasın yumurta çatlamadan bikaç gün önce başlar ve çatladıktan sonra kurulaşmaya hatta yapışkan ve pütürüklü akıntı haline gelir sen verimli günlerdesin kaçırma :))) canım biz geçen günlerde okadar çok değerlendirdikki hatta eşiminde benimde dinlenmeye ihtiyacımız var :)) yarında okulda yatılı nöbetçiyim salı günü gelcem eve inşallah yarın falan çatlamaz :)) zaten daha dün değerlendirdik bide bugün banyodan çıkamaz oldum valla ördek gibi :))) hakkımızda hayırlısı bakalım :)
dün sabah degerlendırdık canım..ondan önce esım hastaydı pazartesı calısmamız vardı..anlıcan bu hafta ıkı üc kez oldu ama bugünde büyük gün oldugunu hıssedıyorum ben..cok sık yapılmasıda ıyı degılmıs spermler yüzünden..bakalım artık..ya nasıp dedık ınsallah olur ne dıyelım..elımızden geldıgı kadar yapıyoruz ıste..atesım kafamı bıraz karıstırdı ama akıntım cok normal ve yogunCanım yumurtlaman cok ıyı gördüm..gectıgımız günlerde degerlendırdınmı?
tam zamanında değerlendirmişsin canım sabahları spermler daha hareketli oluyormuş :)) akıntı yumurtlamadan önce başlıyor zaten canım kafan karışmasın yumurta çatlamadan bikaç gün önce başlar ve çatladıktan sonra kurulaşmaya hatta yapışkan ve pütürüklü akıntı haline gelir sen verimli günlerdesin kaçırma :))) canım biz geçen günlerde okadar çok değerlendirdikki hatta eşiminde benimde dinlenmeye ihtiyacımız var :)) yarında okulda yatılı nöbetçiyim salı günü gelcem eve inşallah yarın falan çatlamaz :)) zaten daha dün değerlendirdik bide bugün banyodan çıkamaz oldum valla ördek gibi :))) hakkımızda hayırlısı bakalım :)
aaa ne güezl degerlendırmıssınız bır kac gün dınlenme gercekten sana ve esıne ıyı gelecektır hem spermler ıcınde ıyı gelecektırvalla bebıslerımız ıcın ördekte olduk pıskopatta olduk ateslerımızın akıntılarımızın takıpcısıde olduk...gelıversınlerde artık bızı kurtarsınlar degılmı senın ılk bebegınmı olcak allah kısmet ederse canım
aaa ne güezl degerlendırmıssınız bır kac gün dınlenme gercekten sana ve esıne ıyı gelecektır hem spermler ıcınde ıyı gelecektırvalla bebıslerımız ıcın ördekte olduk pıskopatta olduk ateslerımızın akıntılarımızın takıpcısıde olduk...gelıversınlerde artık bızı kurtarsınlar degılmı senın ılk bebegınmı olcak allah kısmet ederse canım
Allah nasip ederse inşallah ilk bebeğimiz olacak canım :)) hemen geliversinler de sevelim sıpaları aile olalım ,kalabalık olalım,o duyguyu hepimiz yaşayalım canım inşallah :)))
tubiloshumm çok büyük geçmiş olsun canım...anne olmak ne zor dimi sen daha iyi bilirsin şimdi biri dışarda biri içerde :)) Allah sağlık versinde...sen çok zor geçiriyorsun canım inşallah tez zamanda geçerde bulantıların bi kendine gelirsin...selam kızlarrr nasılsınız?
ben halen bulantılarla boğuşmaya devam ediyorum.
nasıl bir hamilelik geçiriyorum anlamadım doğrusu.
akşam oğlum düştü.düşünce kusmaya başladı.panik yaptım bişey oldu die.
ama çok şükür bişeyi yoktu.birkaç saat uyutmadım.oyun felan oynadık.
derken wc ye gittim baktım 1 damla kan
hemen apar topar hastaneye gittik
hamd olsun bebişim iyiymiş.kalbi pıtır pıtır atıyordu.
büyümüş de
dr korktugumdan dolayı olmuş olabilecegini söyledi.
yada kendini yormuşsundur dedi.
ayrıca kese yanında kanama bölgesi vardı son randevumda dr söylemişti.
o da yok olmuş.
şu an çok şükür iyiyim.mümkün mertebe istirahat diyorum ama miğdem pek el vermiyor
sürekli çıkarma durumundayım...
kızlar inşallah hepiniz kolay hamilelikler geçirirsiniz
tubiloshumm çok büyük geçmiş olsun canım...anne olmak ne zor dimi sen daha iyi bilirsin şimdi biri dışarda biri içerde :)) Allah sağlık versinde...sen çok zor geçiriyorsun canım inşallah tez zamanda geçerde bulantıların bi kendine gelirsin...
Allah razı olsun canım
evet gerçekten zor ama bence zor olan hamilelik.
çocuk büyütmek okadar kolay ki.yani en azından benim oğlum kolay bir çocuk.
hamd olsun çok yardımcı oluyor bana.
birde şu bulantılar bir geçseydi
daha kolayı sizin başınıza inşallahhh
Allah yardımcın olsun canım ne diyim. ama senin oğlan hakkaten seni yormuyosa bu dahada güzel canım. düşündüğünde içerde 9 ay yatıp çıkacak bebişin :))) hapis gibi :)) inşallah bu bebişte yormaz seni canım :))
yormuyor maşallah :)
hatta kapı açık kalınca 'anne bebek üşüyor' deyip kapıyı kapatıyor
nerede bardak varsa alıp mutfaga götürüyor,kül tablası görse çöpe döküp mutfaga bırakıyor,su,meyve ne istesem getiriyor.
gerçi babası da sürekli evde.2 yardımcım var anlayacagın :)
bugün izin verdim onlara parka gitmişlerdi.hala geziolar,gelmediler.
inşallah bu bebiş de uslu olur dediğin gibi.
inşallah senin de güzel haberlerini alırız kuzummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?