amin inşallah canım rabbim tez vakitte sağlıcakla kucağına verir inşallah
inşallah, pazartesi öğrenicem bebişim var mı yok mu çokta heyecanlıyım :18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin inşallah canım rabbim tez vakitte sağlıcakla kucağına verir inşallah
benimde bebeğim olsun kalp atışlarını duyayım :18:
canım benim 30 kasımda ve 1 aralıkta sabah yaptığım testler kopkoyuydu 1 aralıkta akşamüstü yaptığımda silikleşmişti 16.gün idi resimleri atsana baklaımiyi akşamlar canlar :)) kaç gündür yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum yoğunluktan...ovulasyon testim 5 gündür hep pozitif 2 çizgi hemen hemen aynı koyulukta anlayamadım gitti kızlar, ateşim bu ara hep düşük çıkıyor kafam iyice bulandı.... sunbalım sen yapıyodun dimi ovu testlerinden durumun nedir canım naptın?
ben geldiiiiiiiiiiiimmm
iyi akşamlar kızlar
nasılsınız bakalım
hoşgeldiniz canlarım allaha çok şükür biz iyiyiz sizler nasılsınız bakem
ben geldiiiiiiiiiiiimmm
iyi akşamlar kızlar
nasılsınız bakalım
Merhaba cicişler ben geldim nasilsiniz bakalım
Sanada iyi akşamlar sende hoş geldin çok şükür halimize sen nasilsin
arkadaşlar benim bat 10 aralık çarşamba günü kan testi yaptırdım 4,76 çıktı daha 5 gün varken ,sizce yükselirmi belirtileri de yaşıyorum pazartesi tekrar yaptırıcam kesin belli olur dimi :18::18::18::18:
hoşgeldiniz kızlar ben iiyim sabah arkadaşlarım kahvaltıdaydı bende yedik içtik muhabbet ettik şimdide yarına hazırlanıyorum yarında misafir gelecek kek yaypıyorum fırında şuan hamişler canınız celmez inş canşlarım
kızlar ben kaçar uykum geldi uyumaya gidiyorum
arkadaşlar benim bat 10 aralık çarşamba günü kan testi yaptırdım 4,76 çıktı daha 5 gün varken ,sizce yükselirmi belirtileri de yaşıyorum pazartesi tekrar yaptırıcam kesin belli olur dimi :18::18::18::18:
değer...tamam. belirtiler...tamam. sen hamilesin canoccannn
5 gün önceye göre yine iyi çıkmış. bu değer pazartesiye 100 ü geçer:) inşallah
hadi bakalım hayırlı haberler alırsın inşallah..
hoşgeldiniz kızlar ben iiyim sabah arkadaşlarım kahvaltıdaydı bende yedik içtik muhabbet ettik şimdide yarına hazırlanıyorum yarında misafir gelecek kek yaypıyorum fırında şuan hamişler canınız celmez inş canşlarım
ayy inşallah ya pazartesi güzel haberlerimi burada paylaşmak istiyorum :18:
ben yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlayamadım canlar hepsi bukadar koyu hemde kaç gün boyunca,üstünde yazmayan 14. gündü ...