merhaba arkadaşlar
Merhaba canı nasilsin
merhaba kızlarrr varmı müjdeler yeni hamişer varmıı
sağol canım iyiyim sen nasılsın
müjdeyi yarın vericem inşallahh :18::18::18:
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
sanada iyi akşamlar pericim ,iyiyim ben çok şükür' yumoşların çatlayıp spoşlarla buluşması ' adlı filmin çekimlerine başladık :)) bakalım film nasıl sonuçlancak :))) sen nasılsın bakalım nası gidiyo hamişlik :)
8 Aralık itibariyle kırmızlar geldi.. Bu ay da olmadı.. Hadi hayırlısı...
rabbim tez vakitte bebeğini verir inşallah canım
8 Aralık itibariyle kırmızlar geldi.. Bu ay da olmadı.. Hadi hayırlısı...[/QUOT
hayırlısı be canım inş bidahaki ay a umutlar
kizlar selam size kotu haberlerle geri geldim cuma gunu beta hcg icin hastaneye gittigimde cok asiri kanamam basladi ve dusuk kurtaj oldumallah kimseye bunu yasatmasin benim ilk bebegim olacakti ama nasip olmadi gecmisi okuyamadim kusura bakmayin hic halim yok saadece sizi bilgilendirmek istedim allaha emanetolun cokuzgunum
15 Aralık canım.Bugünü saymazsak 5 gün kaldı...Aldım sonuç kağıdımı SIFIR yazıyor kocamanCanim tesekkur ederim.bende bal tarcin corek otunu denicm.aslinda rabbim ol deyince hersey okadar kolayki.ben oglumda .evledikten sonra 2 kez regl oldum. Rabbim aratmadi. Sukurler olsun.ikinci icin 3 aydir ugraaiyr.agustos sonu birakmistik korunmayi.gecmis olsun sanada.bal sifa verir insallah.kan degerin kac cikti. Bata kac gun var?
Canım benim.Allah yardımcın olsun iki bebekle birden uğraşıyorsun.Geçmiş olsun tubiloshum.Allah bir daha yaşamasın...selam kızlarrr nasılsınız?
ben halen bulantılarla boğuşmaya devam ediyorum.
nasıl bir hamilelik geçiriyorum anlamadım doğrusu.
akşam oğlum düştü.düşünce kusmaya başladı.panik yaptım bişey oldu die.
ama çok şükür bişeyi yoktu.birkaç saat uyutmadım.oyun felan oynadık.
derken wc ye gittim baktım 1 damla kan
hemen apar topar hastaneye gittik
hamd olsun bebişim iyiymiş.kalbi pıtır pıtır atıyordu.
büyümüş de
dr korktugumdan dolayı olmuş olabilecegini söyledi.
yada kendini yormuşsundur dedi.
ayrıca kese yanında kanama bölgesi vardı son randevumda dr söylemişti.
o da yok olmuş.
şu an çok şükür iyiyim.mümkün mertebe istirahat diyorum ama miğdem pek el vermiyor
sürekli çıkarma durumundayım...
kızlar inşallah hepiniz kolay hamilelikler geçirirsiniz
Merhaba arkadaşımmmerhaba arkadaşlar
Ay inşallah öyledir.Çünkü bende yaşıyorum bu dediklerinikızlar felaket agrım var göbişimin altı tam taş oturmuş sanki bi agrılar bugün bi ara dayanamicak duruma geldim kocişim gazdır dedibi şişkinlik karnımda şaşırdım noluyoki acaba gebelik belirtisi degildi heralde:2:
sanada iyi akşamlar pericim ,iyiyim ben çok şükür' yumoşların çatlayıp spoşlarla buluşması ' adlı filmin çekimlerine başladık :)) bakalım film nasıl sonuçlancak :))) sen nasılsın bakalım nası gidiyo hamişlik :)
Canım benim üzülme.Hep beraber aralıka hazırlık yapıyoruz kürlerle.Sende yap istersen kür...8 Aralık itibariyle kırmızlar geldi.. Bu ay da olmadı.. Hadi hayırlısı...
kizlar selam size kotu haberlerle geri geldim cuma gunu beta hcg icin hastaneye gittigimde cok asiri kanamam basladi ve dusuk kurtaj oldumallah kimseye bunu yasatmasin benim ilk bebegim olacakti ama nasip olmadi gecmisi okuyamadim kusura bakmayin hic halim yok saadece sizi bilgilendirmek istedim allaha emanetolun cokuzgunum
neden kaç gündür kimse yok topikte phia nerde canım benim kaç gündür yok ya:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?