Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
slm canlarım nasılsınız herkesi çok öptüm inş iyi habrler gelir tez zamanda

kızlar felaket agrım var göbişimin altı tam taş oturmuş sanki bi agrılar bugün bi ara dayanamicak duruma geldim kocişim gazdır dedi bi şişkinlik karnımda şaşırdım noluyoki acaba gebelik belirtisi degildi heralde:2:

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım

sanada iyi akşamlar pericim ,iyiyim ben çok şükür' yumoşların çatlayıp spoşlarla buluşması ' adlı filmin çekimlerine başladık :)) bakalım film nasıl sonuçlancak :))) sen nasılsın bakalım nası gidiyo hamişlik :)

güzel gidiyor allaha çok şükür bir sıkıntım yok inşallah filmin güzel sonuçlanır canım rabbim sağlıcakla bebişini verir canım

8 Aralık itibariyle kırmızlar geldi.. Bu ay da olmadı.. Hadi hayırlısı...

kizlar selam size kotu haberlerle geri geldim cuma gunu beta hcg icin hastaneye gittigimde cok asiri kanamam basladi ve dusuk kurtaj oldum allah kimseye bunu yasatmasin benim ilk bebegim olacakti ama nasip olmadi gecmisi okuyamadim kusura bakmayin hic halim yok saadece sizi bilgilendirmek istedim allaha emanetolun cokuzgunum

çok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın

15 Aralık canım.Bugünü saymazsak 5 gün kaldı...Aldım sonuç kağıdımı SIFIR yazıyor kocaman Beklemiyordum zaten.Bu ay yakalayamazsak bebişlerimizi Aralık ayı için 2 kür de ben yapacağım.Bal tarçın kürü bana,Çakşır kökü de eşime....Yumoşlarla spoşlara destek ikiside...Sende yap istersen eşinede.
Canım benim.Allah yardımcın olsun iki bebekle birden uğraşıyorsun.Geçmiş olsun tubiloshum.Allah bir daha yaşamasın...
merhaba arkadaşlar
Merhaba arkadaşımm
Ay inşallah öyledir.Çünkü bende yaşıyorum bu dediklerini
Akşam akşam sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün emi.Filmi yapımcı ve yönetmenine bol bol enerji diliyorum
8 Aralık itibariyle kırmızlar geldi.. Bu ay da olmadı.. Hadi hayırlısı...
Canım benim üzülme.Hep beraber aralıka hazırlık yapıyoruz kürlerle.Sende yap istersen kür...

Allahım yardımcın olsun.Çok geçmiş olsun canım.İnşallah çabuk toparlarsın kendini ve aramıza dönersin..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…