• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kızlar felaket agrım var göbişimin altı tam taş oturmuş sanki bi agrılar bugün bi ara dayanamicak duruma geldim kocişim gazdır dedi:1: bi şişkinlik karnımda şaşırdım noluyoki acaba gebelik belirtisi degildi heralde:2:

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım:16:

sanada iyi akşamlar pericim ,iyiyim ben çok şükür' yumoşların çatlayıp spoşlarla buluşması ' adlı filmin çekimlerine başladık :)) bakalım film nasıl sonuçlancak :))) sen nasılsın bakalım nası gidiyo hamişlik :)

sanada iyi akşamlar pericim ,iyiyim ben çok şükür' yumoşların çatlayıp spoşlarla buluşması ' adlı filmin çekimlerine başladık :)) bakalım film nasıl sonuçlancak :))) sen nasılsın bakalım nası gidiyo hamişlik :)

güzel gidiyor allaha çok şükür bir sıkıntım yok inşallah filmin güzel sonuçlanır canım rabbim sağlıcakla bebişini verir canım:16:

8 Aralık itibariyle kırmızlar geldi.. Bu ay da olmadı.. Hadi hayırlısı...

kizlar selam size kotu haberlerle geri geldim cuma gunu beta hcg icin hastaneye gittigimde cok asiri kanamam basladi ve dusuk kurtaj oldum:( allah kimseye bunu yasatmasin benim ilk bebegim olacakti ama nasip olmadi gecmisi okuyamadim kusura bakmayin hic halim yok saadece sizi bilgilendirmek istedim allaha emanetolun cokuzgunum

kizlar selam size kotu haberlerle geri geldim cuma gunu beta hcg icin hastaneye gittigimde cok asiri kanamam basladi ve dusuk kurtaj oldum:( allah kimseye bunu yasatmasin benim ilk bebegim olacakti ama nasip olmadi gecmisi okuyamadim kusura bakmayin hic halim yok saadece sizi bilgilendirmek istedim allaha emanetolun cokuzgunum

çok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın

Canim tesekkur ederim.bende bal tarcin corek otunu denicm.aslinda rabbim ol deyince hersey okadar kolayki.ben oglumda .evledikten sonra 2 kez regl oldum. Rabbim aratmadi. Sukurler olsun.ikinci icin 3 aydir ugraaiyr.agustos sonu birakmistik korunmayi.gecmis olsun sanada.bal sifa verir insallah.kan degerin kac cikti. Bata kac gun var?
15 Aralık canım.Bugünü saymazsak 5 gün kaldı...Aldım sonuç kağıdımı SIFIR yazıyor kocaman :9: Beklemiyordum zaten.Bu ay yakalayamazsak bebişlerimizi Aralık ayı için 2 kür de ben yapacağım.Bal tarçın kürü bana,Çakşır kökü de eşime....Yumoşlarla spoşlara destek ikiside...Sende yap istersen eşinede.
selam kızlarrr nasılsınız?
ben halen bulantılarla boğuşmaya devam ediyorum.

nasıl bir hamilelik geçiriyorum anlamadım doğrusu.
akşam oğlum düştü.düşünce kusmaya başladı.panik yaptım bişey oldu die.
ama çok şükür bişeyi yoktu.birkaç saat uyutmadım.oyun felan oynadık.
derken wc ye gittim baktım 1 damla kan :53:
hemen apar topar hastaneye gittik
hamd olsun bebişim iyiymiş.kalbi pıtır pıtır atıyordu.
büyümüş de :16:

dr korktugumdan dolayı olmuş olabilecegini söyledi.
yada kendini yormuşsundur dedi.
ayrıca kese yanında kanama bölgesi vardı son randevumda dr söylemişti.
o da yok olmuş.
şu an çok şükür iyiyim.mümkün mertebe istirahat diyorum ama miğdem pek el vermiyor :5:
sürekli çıkarma durumundayım...

kızlar inşallah hepiniz kolay hamilelikler geçirirsiniz :16::16::16:
Canım benim.Allah yardımcın olsun iki bebekle birden uğraşıyorsun.Geçmiş olsun tubiloshum.Allah bir daha yaşamasın...:16:
merhaba arkadaşlar:31:
Merhaba arkadaşımm
kızlar felaket agrım var göbişimin altı tam taş oturmuş sanki bi agrılar bugün bi ara dayanamicak duruma geldim kocişim gazdır dedi:1: bi şişkinlik karnımda şaşırdım noluyoki acaba gebelik belirtisi degildi heralde:2:
Ay inşallah öyledir.Çünkü bende yaşıyorum bu dediklerini :1:
:60::60::60::60: Akşam akşam sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün emi.Filmi yapımcı ve yönetmenine bol bol enerji diliyorum:9:
8 Aralık itibariyle kırmızlar geldi.. Bu ay da olmadı.. Hadi hayırlısı...
Canım benim üzülme.Hep beraber aralıka hazırlık yapıyoruz kürlerle.Sende yap istersen kür...

Allahım yardımcın olsun.Çok geçmiş olsun canım.İnşallah çabuk toparlarsın kendini ve aramıza dönersin..:16::16::16::16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back