ben yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlayamadım canlar hepsi bukadar koyu hemde kaç gün boyunca,üstünde yazmayan 14. gündü ...
Kimse kalmasını topukta bu gece
ben yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlayamadım canlar hepsi bukadar koyu hemde kaç gün boyunca,üstünde yazmayan 14. gündü ...
özaydercim, bana 11. gün en koyu gibi geldi. 12. gün biraz silikleşmiş sanki yani yumurtan o gün çatlamış gibime geldi.
ama yine de bu konuda daha bilgili olanlar varsa onlar yorumlasın..benim de kafam karıştı:26::26:
sen gerekli çalışmaları yaptıysan günaşırı gerisi önemlideğil, inşallah tutunmuştur bebeğin güselim
SONUÇLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ
LH Artışı : Eğer iki pembe çizgi görünüyor ve Test Çizgisi (T)
Kontrol Çizgisi ( C ) den koyu veya eşit koyulukta ise sonraki
24-48 saat arasında hamile kalabilirsiniz. İlişkiye girmek için en
iyi zaman 24 saat sonra fakat 48 saat öncesidir.
LH Artışının Olmaması : Sadece kontrol çizgisi ( C ) görünür
veya test çizgisi kontrol çizgisinden daha açık ise LH taşması
tespit edilmemiş demektir. Günlük testlerinizi uygulamaya
devam etmelisiniz.
Herhangi Bir Sonucun Çıkmaması : Hiçbir çizgi göstergede
görünmez. (Yetersiz idrar numunesi eklenmesi veya yanlış bir
işlem yapılması sonucunda karşılaşılan sonuçtur.)
canım netten buldum bunu T çizgisi C çizgisiyle aynı ya da T çizgisi Cden daha koyu olmalıymış.
sağol canım bende baktım bunlara ama kimsenin üst üste bukadar koyu değil yani dediği gibi 2 çizgi aynı koyuluğundan sonra silikleşip öyle devam etmesi lazımken benimki yeniden koyulaşmaya başladı.bide canım bu 11. gün ve 12. gün yaptığım testlerde pek kurallara uyamadım hani sıvı alımı falan ben biraz sıvı tükettim galiba belki ondan daha az koyu çıkmış bile olabilir...artık hayırlısı canım sağol cevap verdiğin için :)))
Ozayder hakkinda hayirlisi olsun inşallah bu ay göbişin dolar Rabbim hayirli evlatlar nasip etsinKizlar size hayırlı geceler bol muhabbetler bende çıkıyorum görüşmek üzere kendinize cici bakın by by
rica ederim canım :) sıvı alımıda düşürüyormuş LH seviyesini.2 saat öncesinden hazırlıklarımıza başlamamız gerekiyormuş(su alaımını azaltmak gibi fln).15 dakika sonradan okunan sonuçlar da geçerli değilmiş.ve bi de ilk idrarla ölçim yapmayacakmışız..
hepsine dikkat ettim ama sıvı alımına edemedim canım malesef akşam dört buçuğa kadar okuldayım genelde ,öğlen ve öğleden sonra çaya dayanamıyorum(
canım bence devam et daha var gibi duruyorben yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlayamadım canlar hepsi bukadar koyu hemde kaç gün boyunca,üstünde yazmayan 14. gündü ...
canım bence devam et daha var gibi duruyor[/QU
sağol canım bencede var gibi,bakalım belli olur bikaç güne :))
kızlar kusura bakmayın gece 12 de misafirlerim geldi kahve içip vefa bozacısına giitik haber veremedim
hoşbulduk sunbalım. maşallah güzeelim pek yoğunsun:)
bugün de misafirin vardı, yarın da var demek, ne güzel..biraz yorucu olur senin için ama, misafir bereketiyle geliyor.
bu arada menün de süpermiş, hangi şehirdeydin sen deyiver bakiim
yakınsan geliyiyim ben de
MaşallAh maşallah yemeler içmeler ne güzel keşke bende yiyebilsem sizler gibi ama bu bulantılar yok mu yok canim tatli ile aram yok canim çekmedi afiyet şeker olsun iyi oldunuza sevindim
buaralar öyle canım canın çekmesin zaten boşver duyma böyle şeyleri inan hamiş kalıp bende bulantı yaşamak istiyorum okadar delirdim yaneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?