Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
iyi akşamlar canlar :)) kaç gündür yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum yoğunluktan...ovulasyon testim 5 gündür hep pozitif 2 çizgi hemen hemen aynı koyulukta anlayamadım gitti kızlar, ateşim bu ara hep düşük çıkıyor kafam iyice bulandı.... sunbalım sen yapıyodun dimi ovu testlerinden durumun nedir canım naptın?

canım benim 30 kasımda ve 1 aralıkta sabah yaptığım testler kopkoyuydu 1 aralıkta akşamüstü yaptığımda silikleşmişti 16.gün idi resimleri atsana baklaım

hoşgeldiniz canlarım allaha çok şükür biz iyiyiz sizler nasılsınız bakem

Allah iyilik versin kuzucum
ben de iyiyim şükür...
eşim arkadaşlarıyla buluşmuştu bugün, hepsinin bebişleri var. bebek bezleri hangi markette ucuz, gidelim alalım diye konuşup durmuşlar..
bugün karar aldık, bu ay da olmazsa aşılama yaptıracağız...ocak şubat gibi düşünüyordum ama......erkene aldık bakalım hayırlısı

ben geldiiiiiiiiiiiimmm
iyi akşamlar kızlar
nasılsınız bakalım

Merhaba cicişler ben geldim nasilsiniz bakalım

hoşgeldiniz kızlar ben iiyim sabah arkadaşlarım kahvaltıdaydı bende yedik içtik muhabbet ettik şimdide yarına hazırlanıyorum yarında misafir gelecek kek yaypıyorum fırında şuan hamişler canınız celmez inş canşlarım

arkadaşlar benim bat 10 aralık çarşamba günü kan testi yaptırdım 4,76 çıktı daha 5 gün varken ,sizce yükselirmi belirtileri de yaşıyorum pazartesi tekrar yaptırıcam kesin belli olur dimi :18::18::18::18:

yükselir inş daha kaç gün var cumartesi pazar pazartesi oooo hayırlısıyla güzel haberler getir

hoşbulduk sunbalım. maşallah güzeelim pek yoğunsun:)
bugün de misafirin vardı, yarın da var demek, ne güzel..biraz yorucu olur senin için ama, misafir bereketiyle geliyor.
bu arada menün de süpermiş, hangi şehirdeydin sen deyiver bakiim
yakınsan geliyiyim ben de

değer...tamam. belirtiler...tamam. sen hamilesin canoccannn
5 gün önceye göre yine iyi çıkmış. bu değer pazartesiye 100 ü geçer:) inşallah
hadi bakalım hayırlı haberler alırsın inşallah..

değer...tamam. belirtiler...tamam. sen hamilesin canoccannn
5 gün önceye göre yine iyi çıkmış. bu değer pazartesiye 100 ü geçer:) inşallah
hadi bakalım hayırlı haberler alırsın inşallah..

ayy inşallah ya pazartesi güzel haberlerimi burada paylaşmak istiyorum :18:

MaşallAh maşallah yemeler içmeler ne güzel keşke bende yiyebilsem sizler gibi ama bu bulantılar yok mu yok canim tatli ile aram yok canim çekmedi afiyet şeker olsun iyi oldunuza sevindim

Son düzenleme:
ayy inşallah ya pazartesi güzel haberlerimi burada paylaşmak istiyorum :18:

İnşallah hayırlı haberler alırsın sende hamişlerin arasına katılırsın Rabbim gönlünde versin senin yani sıra tüm isteyenlere evlat özlemi çekenlere nasip etsin Allah kimseyi evlatla imtihan etmesin canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…