Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kızlar bugün öğledensonraazııcık uyudum malum sabah erken kalmıştım arkadaşlarım kahvaltıya geldiler çok güzeldi yedik içtik sohbet muhabbet ve çok hoş hediyeler almışlar saolsunlar neyse konumuza gelelim rüya gördüm yine bu kez kyın validememe gitmişim ne orda bebek görüyorum aslında benim valizde bebeğim varmış nasıl benimolmuş rüyamdada bilmiyorum diorum ben hamiledeğildimki bu çocuk kimin kayın valideme çıkarıp gösteriyorum kadın şokta bu nerden çıktı diyo koca gözlü zayıf bi kız çocuğu ama sağlıklı gülüyo bana mememi açıyorum veriorum ağzına şakır şakır süt gelio sıpa emmiyoda oynuyo ama diorum genetik test yapıcam bu çocuğadiye de süt neden gelio peki anlamadım nedir bu rüya hayırlısı inş

İnşallah gerçekleşir rüyan sunbal...Nasıl bir duygu çok merak ediyorum emzirmek?

canım sende kötü diosun sonunu getirmiosun ne ağzı sıkı birisin ya neyse üzülme dicem sen dinlemicen olan olmuş ağalam değmez hayat göz yaslarına ağlayamaz kel fatma ağlayamaz kel fatma ağlayamaz buda kel ayse olsun dövücem kız seni hiç akıllanmıyosun
herşey için yıkılıo dünyan olmazkim konu ne bilmiyorum oyüzden garip bi yorum oldu farkındayım üzülmeni istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

İnşallah gerçekleşir rüyan sunbal...Nasıl bir duygu çok merak ediyorum emzirmek?
çocuk benim değil diorum hem hemde süt gelio memelerimden şakır şakır bemebyaz çok güzel bi duygu nasıl gülüodu yavrucak acıkmamış olacakki sütü emmeiodu oynuyodu

Son 30 dk....1 saati nasıl geçirdimki ben? Hiç heyecan yok biliyor musun? Geçen ay dakikaları sayıyordum...Yemeğe geçerim birazdan.3 gündür bişey yememiş gibi açım...

İşin garibi o kadar çok akıntım var ki yani bu akıntıdan sonra yarın adet olacak olmam acayip bir durum olsa gerek. Karnımda fena ağrıyor galiba bu beyazlar kırmızıya dönecek birden:)

Canım geçen ay bende inanılmaz akıntı vardı. Sevinmiştim. ama sonu foss oldu. Kaç aydır bütün belirtileri yaşadım ama hepsi piskolojik çıktı. adetin geçsin öyle test yap canım.

kızlar yarın misafirim var oturmaya gelecek benim menü

besamal sosolu fırında makarna
mercimek köfte
çilek reçelli kek
sigara böreği
çıtır kurabiye ve çay nasıl sizce

hoşbulduk canım..hepimiz adına AMİNN ozamann :)) yaa ben de çok merak ettim şimdi 20:30 da güzel haberler gelcekmi acaba :))
:) Malesef gelmedi canım...BAT 6 (bugün bitti nasılsa)
kızlar yarın misafirim var oturmaya gelecek benim menü

besamal sosolu fırında makarna
mercimek köfte
çilek reçelli kek
sigara böreği
çıtır kurabiye ve çay nasıl sizce

Anam be...O nasıl bi menü kııızz..Sen kargoyu karşı ödemeli gönde ben öderim şekerim...Maşallah ellerine sağlık...Bebek beklerken kendini mutfağa mı vurdun kıız.

stres yapmamanın bi ilacı olsa keşke..benim 9 gün gecikti.göbüş dolu sandık hastaneye gittik bişicik yok.

stres yapmamanın bi ilacı olsa keşke..benim 9 gün gecikti.göbüş dolu sandık hastaneye gittik bişicik yok.

Ateş Ölçme Yöntemi topiğinde lillum arkadaşın bugün 10.günüydü.Ve değeri 31 çıktı...Seninki de olabilir...

daha çok erlkn di yazık ettin kanına ben mutfağı severim ama ben yapıcam başkası toplucak bulaşık yıkmaktan nefret ederim makinam sağolsun kendimi bile yıkıcam yani
herkes çalışıo haftasonu gelmek istiyo bu hafta sonu baya yoğun misafirili çok şükür evimin bereketi artıyo

bizdemi gelsek ne :)))

keske gelseniz tanışırız daha güzel olur phia bana yakın o hamiş kalsın bebişini görmeye gidicem inş ozamana kadar hala istanbulda olursa tabii

aysem sende gel kuzum bırak kocayı takıl ban ahyatını yasa ii dur bioyna iki gül bi konuş bende hahahahahahah

Ateş Ölçme Yöntemi topiğinde lillum arkadaşın bugün 10.günüydü.Ve değeri 31 çıktı...Seninki de olabilir...

keşke olsaydı ama maalesef BAT geldi canım ya bu ay seropheneye başladım.yararı olurmu bilemiyorum ama denicez şansımızı..şansı denemek bizden vermek Allahtan. O yeterki OL desin

Canım benim.Gönüller bir olsun yeterki.Kimbilir birgün hepimiz toplanırız bir yerde.Bi sürü vıyık vıyık ses etrafımızda Ben kaçıyorum canlar...Bir dahaki kan testimi haftaya cumartesi yaptırırım artık...Adet olmazsam....Dualarınızda unutmayın beni de.....

dualar seninle canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…