Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benmiiiiii?Töbe haşaaa Benim bi günahım yok.Evdeki bitmesine az kala eve incirle gelen kendisi valla.Benim aklıma bile gelmez o elinde 3-5 incirle dolanır evde.Bi bana yedirir bi kendine.Bal da kuruyemişle zenginleştirilerek yediğimiz bişey.Kahvaltı-yemek sonrası farketmez.Elinde kase dolanır.Bu aralar keçiboynuzunu unuttu Allah'tan.Kıtır kıtır onu yerdi her gün.Bayılır zaten.Ben ota takıldım kafayı.Pzartesi kan testine gideyim de negatif olursa gidip alayım şu otu barikız sen bittin valla adam canını okur senin o kadar şey yedirilirmi hiç
Kahkahalarla güldüm yazına kııız..Kulaktan gelen spoş İğrenç olurdu ya..Allahım sen bizleri ağlatma yarabbi.Ne güldüm yaa.Allah da seni güldürsün emihahahahh :))
eğer sonuçlar temizse gerek yook, test yaptırmadıysa da milyon tane kür çok gelir kulaklarından çıkıcak adamın spoşlar :))
mikroskoplu ovu. testine tükürüon kuruyunca bakıon kristalleşme başlamışsa çizgi çizgi geçiş dönemi, kristalleşme artmışsa pıtılıon demekmişiii :))
deneyeceğiz göreceğiz :))
Ay evet.Az önce düşündüm de burada olmasaydım kime ne anlatır,ne danışırdım kız ben?Delirirdim valla kendi kendime konuşmaktan.Yada herif beni boşardı çenemdencanım bizler burada aile gibiyiz mutluluğu üzüntüyü herşeyi paylaşırız sende bize katıl yardımcı oluruz elimizden geldiği kadar
bulmuş senin gibi kadını nereye boşuyor kız senin adam bu kadar enerjiyi alıyor peki kilo yapmıyormuBenmiiiiii?Töbe haşaaa Benim bi günahım yok.Evdeki bitmesine az kala eve incirle gelen kendisi valla.Benim aklıma bile gelmez o elinde 3-5 incirle dolanır evde.Bi bana yedirir bi kendine.Bal da kuruyemişle zenginleştirilerek yediğimiz bişey.Kahvaltı-yemek sonrası farketmez.Elinde kase dolanır.Bu aralar keçiboynuzunu unuttu Allah'tan.Kıtır kıtır onu yerdi her gün.Bayılır zaten.Ben ota takıldım kafayı.Pzartesi kan testine gideyim de negatif olursa gidip alayım şu otu bari
Kahkahalarla güldüm yazına kııız..Kulaktan gelen spoş İğrenç olurdu ya..Allahım sen bizleri ağlatma yarabbi.Ne güldüm yaa.Allah da seni güldürsün emi
Ay evet.Az önce düşündüm de burada olmasaydım kime ne anlatır,ne danışırdım kız ben?Delirirdim valla kendi kendime konuşmaktan.Yada herif beni boşardı çenemden
Bende gıdgıd diye kollarımı sallaıyorum tavuk gibi.Aman benim tavuğum yumurtlamışmıı diye seviyor benikızlar eşime diyorum ki bu hafta çok önemli yumurtlama zamanı diyorum dalga geçiyor benimle çift sarılı mı diye
bulmuş senin gibi kadını nereye boşuyor kız senin adam bu kadar enerjiyi alıyor peki kilo yapmıyormu
kızlar eşime diyorum ki bu hafta çok önemli yumurtlama zamanı diyorum dalga geçiyor benimle çift sarılı mı diye
ya kızlar bişi sorucam acil
ovulasyon teslerini yapıyorum regli dönemim 27 kasımdı ovulasyon tarihim 10 aralık
ama test bu gün cift kırmızı cıktı yani bu günmü yumurtlama günüm kafam karıştı napsama ki
Bende gıdgıd diye kollarımı sallaıyorum tavuk gibi.Aman benim tavuğum yumurtlamışmıı diye seviyor beni
Valla işi çok koşturmalı.Ondan pek almıyor.Ama tabi göbek çıktı hafiften hafiften.. 4,5 aylık diyor dalga geçenlere.Eşim yorulur diye ilkini ben taşıyacağım diyor
ne güzel seviyormuş eşin seni ayşecim maşallah benimki böyle şeyleri hayatta yapmaz afedersin biraz odun gibi kocam evlilik yıldönümü doğum günü felan bilmez bir çiçek bile alıp gelmez geçen sene ağzımla söyledim bunu istiyorum diye anlamıyor bu işlerden:26:
canım t çizgisi c çizgisiyle aynı koyulukta yada daha koyuysa yumurtalamaya az kalmış demektir bugün ve sonraki 4 gün çalışma yap test ne zaman silik çıkarsa o zaman yumurtan çatlamış demektir bu günleri iyi değerlendir
saol canım iki gün önce silikti ikinci kırmızı dünde öyle silikti bugün C ve T ikiside koyu
bugünden başlıoyurz demektir
umarım 4 gün sonra silik cıkar
Benimkinin de en son aldığı çiçek geçen yıl kalbimi kırdığında işyerime yolladığı çiçekti. Kendisi söyledi bana ben odunun biriyim sürpriz falan bilmem diye.Öğretiyorum ona bende.Şaşırtmak,ayrıntıya girmek,beklenmeyen anlarda gelen çiçek falan diye.1,5 yıl oldu daha gelişme yok. Ümidimi yitirmedim bekliyorum Ben ona yapıyorumki benzerlerini bana yapsın diye.İşyerine çiçekler,çikolatalar,cebine koyduğum notlar,mesajlar vs vs..Bugün rüyamda biri bana çiçek göndermiş elimde kocaman bi buket vardı dedim.Ben mi yollamışım dedi.Hayır diyince bozuldu.Güzel olurdu durup dururken gelen bi çiçek. Ama yok.Napalım o da öyle işte...
aynen canım bende senin yaptıklarının aynısı yapıyorum ama bir tık yok sanki ben yapmamışım gibi bir güzel mesaj dahi çekmez derimki hani güzel söz bilmiiyorsan şarkı sözleride olur dedim yok yok yok
kızlar bn aranıza yeni katıldım bebiş düşünüyoruz dün test yaptım negatif çıktı ama adetime 1 2 gün var normalde adet öncesi göğüslerim çok hassas olurdu adet olcak gibi belirtilerim yok ve bu ara acyip yemek yiyorum ve sürekli vwc ye çıkıyorum tutamıyorum bide 1 hafta önce böle kahverengi lekelenme oldu bi kaç gün sonra geçti hamilemiyim acaba yardım edin
kızlar kan testi yaptırdım sonuç 2.0 çıktı doktor gebelik yok dedi ama bn hala adet olmadım kafam çok karışık hiç böle gecikme olmazdı yardımm
bence hamile olabilirsin genelde 0.1 çıkıyor sende 2 çıkmış..testi ne zaman yaptırdın 2 gün sonra tekrarla bakalımkızlar kan testi yaptırdım sonuç 2.0 çıktı doktor gebelik yok dedi ama bn hala adet olmadım kafam çok karışık hiç böle gecikme olmazdı yardımm
kızlarrrrrdemin biyere gittim orda bi hamile vardı başka hamile haberleri allaha bin kere şükür olsunki bi evladım var ama kıskandırmak ister gibi konuşmaları çok içimi sızlatıyo bukadar isterken bukadar beklerken bilmednde olsa böle yapmaları çok kötü bi hamile karırsam çatlayana kadar hava atıcam herkeze
kızlar kan testi yaptırdım sonuç 2.0 çıktı doktor gebelik yok dedi ama bn hala adet olmadım kafam çok karışık hiç böle gecikme olmazdı yardımm
6 sında yaptırdım normal hesaplamama göre o gün adet olmam lazımdı olmadım gece acile gidip baktırdım sonuç o işte bilmiyorum ki inşallah hamileyimdirbence hamile olabilirsin genelde 0.1 çıkıyor sende 2 çıkmış..testi ne zaman yaptırdın 2 gün sonra tekrarla bakalım
canım benim benim geçenlerde 15 gün gecikti ben yok kanda çıkmaz yok idrarda çıkmaz diye kendimi avuttum durdum vee tak bigün çıka geldi oyüzden kendini çok ümitlendirme inş vardır inş çıkmamıştır ama ben ogluşuma gebe kaldıgımda adetime 6 gün varken idrarda çıkmıştı bırak kanı