Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Ayşecim bu ay hep takip ettim yazdıklarını o kadar iyimsersin ki herhese karşı ama kendine öyle değilsin .. Neşeli insanların ve çok gülen insanların büyük hüzünler sakladığını düşünmüşümdür hep senin içinde öyle düşünüyorum .. Umarım kafana taktığın şeyler küçük şeylerdir sadece sen büyütüyosundur . Bu ay sen , forumdaki herkes ben ve bekleyen cümlesi güzel, hayırlı haberler alırız ,inşallah .. Rabbim güzel gönlüne göre versin

Hamile haberleri bekliyoruz kızlar topiğimiz neşelensin bizlere de umut olsun inşallah..

dün çatlatma iğnemi vurulmuştum...Sözde bugün yumurtalar çatlayacak ve ilişki önermişti..Hafif sancılarım var ama akıntım yok( başına daha önce böyle bir durum gelen var mı...şimdi yumurtalar çatlamamış mı oluyor??

diğer topiklerden okumuştum..çatlatma iğneleri olanların bir çoğu bu ağrıyı yaşıyor..bu yumyumların çatladığının işaretiymiş sanırım

diğer topiklerden okumuştum..çatlatma iğneleri olanların bir çoğu bu ağrıyı yaşıyor..bu yumyumların çatladığının işaretiymiş sanırım

cvp verdiğin için tşk ederim canım ama akıntının olmaması beni tedirgin etti..oysa ki yumurtalar oluşmuştu...demek ki çatlamamış

Merhaba arkadaslar dun dr daydim bebek gelisimi gayet iyi dedi.yalniz gobekten igneye basladim.hayirlisi bakalim

cvp verdiğin için tşk ederim canım ama akıntının olmaması beni tedirgin etti..oysa ki yumurtalar oluşmuştu...demek ki çatlamamış

ne demek rica ederim :) yine topiklerden okuduğum kadarıyla 36 saat şartı var.yine sen araştır ya da doktorunu ara istersen yanlış bişi sölemek istemem

Kızlarrrr geçen ayın 1inde kürtaj oldum.5 aralıkta regl olmam gerekiyordu. Ama giden gelen yok. Ara ara kasıklarımdan ağrı giriyor. Sizce kürtaj olan birisi için bu normal mi?Bende kırmızıları bekliyorum ama pek gelmek istemiyor..

Kan pihtilasmasi icin canim benim daha once iki evladim oldu o yuzden bebege bir sikinti gelmesin diye oluyorum.Mevlam yrdimcimiz olsun sen nasilsin canim

bende iyiyim tatlım oğlumla oturuyoruz evde kociş işte pazartesi doktora gitcem pıt pıt sesleri duymaya inşallah hayırlısıyla duyarım bebişimin sesini

bende iyiyim tatlım oğlumla oturuyoruz evde kociş işte pazartesi doktora gitcem pıt pıt sesleri duymaya inşallah hayırlısıyla duyarım bebişimin sesini

Insallah duyarsin canim ben vajinal muayanede duydum hafataya da karindan dinleyecegiz sen de pzts duyarsin insllh

geçmiş olsun canım

birde uykum geldi anlatamam uyumak istiyorum ama oğlum yatmadı daha onu uyutmaya çalışıyorum

Merhaba cicişler ben geldim nasilsiniz bakalım

ben geldiiiiiiiiiiiimmm
iyi akşamlar kızlar
nasılsınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…