dün çatlatma iğnemi vurulmuştum...Sözde bugün yumurtalar çatlayacak ve ilişki önermişti..Hafif sancılarım var ama akıntım yok( başına daha önce böyle bir durum gelen var mı...şimdi yumurtalar çatlamamış mı oluyor??
diğer topiklerden okumuştum..çatlatma iğneleri olanların bir çoğu bu ağrıyı yaşıyor..bu yumyumların çatladığının işaretiymiş sanırım
Merhaba arkadaslar dun dr daydim bebek gelisimi gayet iyi dedi.yalniz gobekten igneye basladim.hayirlisi bakalim
cvp verdiğin için tşk ederim canım ama akıntının olmaması beni tedirgin etti..oysa ki yumurtalar oluşmuştu...demek ki çatlamamış
çok sevindim canım göbekten iğneyi ne için vuruluyorsun
Kan pihtilasmasi icin canim benim daha once iki evladim oldu o yuzden bebege bir sikinti gelmesin diye oluyorum.Mevlam yrdimcimiz olsun sen nasilsin canim
bende iyiyim tatlım oğlumla oturuyoruz evde kociş işte pazartesi doktora gitcem pıt pıt sesleri duymaya inşallah hayırlısıyla duyarım bebişimin sesini
Kızlarrrr geçen ayın 1inde kürtaj oldum.5 aralıkta regl olmam gerekiyordu. Ama giden gelen yok. Ara ara kasıklarımdan ağrı giriyor. Sizce kürtaj olan birisi için bu normal mi?Bende kırmızıları bekliyorum ama pek gelmek istemiyor..
benimde bebeğim olsun kalp atışlarını duyayım :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?