Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

Son düzenleme:

Kızlar bat günüm yarın. Ben az önce dayanamayıp test yaptım sonuç negatif. Doğru olma ihtimali çok fazla sanırım. Çünkü adet tarihim yarın olunca doğru sonuç çıkar diye düşündüm. Yani silikte olsa bir çizgi çıkardı hamile olsam galiba

İşin garibi o kadar çok akıntım var ki yani bu akıntıdan sonra yarın adet olacak olmam acayip bir durum olsa gerek. Karnımda fena ağrıyor galiba bu beyazlar kırmızıya dönecek birden:)

canım hamiş olsan 6 gün önce çizgiler başlio çıkmaya inş vardır ama

Ooow 6 gün önceden belli olabiliyorsa bende kesin yok o zaman bu ay da çuvalladım:)

Ooow 6 gün önceden belli olabiliyorsa bende kesin yok o zaman bu ay da çuvalladım:)

Bak az önce bi haber aldım diğer topikte.Bugün 10.günü BATtan sonra....Kan testi 2 gün önce 0 çıkmıştı.Adet söktürücü verdi doktoru.İçme dedik.Bugün tekrarladı kan testini 31 çıktı.Düşük bi değer ama var.Geç döllenme bu..Yeni oluşmaya başlamış bebek.Pazartesi 2 katına çıkınca iyice netleşecek.Yavaş yavaş yükselecek değeri...Seninki de böyle olabilir.

O zaman adet olana kadar umudu elden bırakmak yok. Hayırlısı olsun

O zaman adet olana kadar umudu elden bırakmak yok. Hayırlısı olsun

Kesinlikle.Ben pazartesi kan tahliline gideceğim.ama negatif çıkarsa üzülmeyeceğim.Daha BATa 5 gün var.Olur da ben de onlar gibi erken öğrenirmiyim diye yaptıracağım testi.Sırf meraktan yani :)

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Allahım bütün anne olmak isteyenlerin kucağını sağlıklı,sihhatli,hayırlı,afiyetli,zeki bebekler versin İNŞALLAH

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Allahım bütün anne olmak isteyenlerin kucağını sağlıklı,sihhatli,hayırlı,afiyetli,zeki bebekler versin İNŞALLAH

Hoşgeldin canım.Duan çook güzel.Amiiiiin dememek elde değil....

Kan verdim az önce. 20:30 gibi çıkacak...Kimseyle paylaşmadım....Zaten buradada kimse yok

naptın naptın kanmı verdin dAHA erken değilmi kuşum

ebson 4-5 günlükken çıkar demişti:26: Bugün çok kötü şeyler duydum.Moralim sıfır öğlenden beri.Güzel bi haber almak istedim sadece.:26:Korkma sıfır çıkınca üzülmeyeceğim..Çünkü daha 7 gün var BATa....

kızlar benim kırmızılar dün geldi bugün ilk defa gg den 20 tane ovulasyon testi sipariş verdim bakalım pzt gelicek.. işe yarayacak mı bilmiyorum ama umarım testi uygulamada sıkıntı yaşamam... :44:
2013 meleğini getirsin inşallah

hayırdır canım ne duydun ne oldu

hayırdır canım ne duydun ne oldu

Benim hayatımın aksiyonu bitermi? Konuştukça ağlıyorum.Artık gözlerimi açamaz hale geldim.O yüzden ağzımı sıkı sıkı kapadım.Hatta kan alan hemşire bişey sordu kafamı yaparak cevap verdim hayır bile demedim...Güzel bi haberle taçlandırırsam bu kötü günü çok iyi olacak benim için...Sonucu burada paylaşırım kesinlikle..Çünkü eşime söylemeyeceğim 2.kandan önce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…