6 sında yaptırdım normal hesaplamama göre o gün adet olmam lazımdı olmadım gece acile gidip baktırdım sonuç o işte bilmiyorum ki inşallah hamileyimdir
canım geç döllenme diye birşey var ben şimdiye kadar çok kez yaptırdım hep 0.1 çıktı sadece bir kez 0.3 çıktı.. senin gibi değeri 2 çıkıp yükselenleri okuyoruz bazen...pzt bi daha yaptır bence ne olur ne olmaz hiç olmazsa şüpheden kurtulursun..
6 sında yaptırdım normal hesaplamama göre o gün adet olmam lazımdı olmadım gece acile gidip baktırdım sonuç o işte bilmiyorum ki inşallah hamileyimdir
canım geç döllenme diye birşey var ben şimdiye kadar çok kez yatırdım hep 0.1 çıktı sadece bir kez 0.3 çıktı.. senin gibi değeri 2 çıkıp yükselenleri okuyoruz bazen...pzt bi daha yaptır bence ne olur ne olmaz hiç olmazsa şüpheden kurtulursun..
bu şüphe öldürüyo beni zaten en iysi pztesi tekrar yaptırmak galiba çok sağol canım
bu şüphe öldürüyo beni zaten en iysi pztesi tekrar yaptırmak galiba çok sağol canım
rica ederim canım inşallah vardır bebişin
Ne okuyorsun merak ettim...Uzun süredir kitap gündeminden uzaktayım da piyasayı bilmiyorum..
Cnm valla ben çok okurum.En son çıkan kitapları almaya çalışırım.Şu an elimde çok kitap var ama ben Markus ZUSAK'ın HİÇ adlı kitabını okuyorum.
Kızlar bat günüm yarın. Ben az önce dayanamayıp test yaptım sonuç negatif. Doğru olma ihtimali çok fazla sanırım. Çünkü adet tarihim yarın olunca doğru sonuç çıkar diye düşündüm. Yani silikte olsa bir çizgi çıkardı hamile olsam galiba
Ooow 6 gün önceden belli olabiliyorsa bende kesin yok o zaman bu ay da çuvalladım:)
Ooow 6 gün önceden belli olabiliyorsa bende kesin yok o zaman bu ay da çuvalladım:)
O zaman adet olana kadar umudu elden bırakmak yok. Hayırlısı olsun
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Allahım bütün anne olmak isteyenlerin kucağını sağlıklı,sihhatli,hayırlı,afiyetli,zeki bebekler versin İNŞALLAH
Kan verdim az önce. 20:30 gibi çıkacak...Kimseyle paylaşmadım....Zaten buradada kimse yok
naptın naptın kanmı verdin dAHA erken değilmi kuşum
2013 meleğini getirsin inşallahkızlar benim kırmızılar dün geldibugün ilk defa gg den 20 tane ovulasyon testi sipariş verdim bakalım pzt gelicek.. işe yarayacak mı bilmiyorum ama umarım testi uygulamada sıkıntı yaşamam... :44:
ebson 4-5 günlükken çıkar demişti:26: Bugün çok kötü şeyler duydum.Moralim sıfır öğlenden beri.Güzel bi haber almak istedim sadece.:26:Korkma sıfır çıkınca üzülmeyeceğim..Çünkü daha 7 gün var BATa....
hayırdır canım ne duydun ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?