- 16 Temmuz 2012
- 1.593
- 2
- 86
Ya çıkmazsa kanda? :26:
canım bence pazartesine kadar bekle kan testine git onda kesin çıkar ama olumsuz çıkarsada üzülme olur mu çünkü bu ay çok çalışmadın gerçi rabbim ol derse olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya çıkmazsa kanda? :26:
Düzensizlik daha zor olmalı.Neyi bekleyeceğini bilmiyorsun?Allah yardımcın olsun.Ben senin yerinde olsam yumurtlama takibi yaparım.15 günde çıkar gebelik nasılsa.inşallah canım aslında son aylarda düzensizlik oldu..geç olmaya başladım..bu ay test yapmaya korkuyorum..
canım bence pazartesine kadar bekle kan testine git onda kesin çıkar ama olumsuz çıkarsada üzülme olur mu çünkü bu ay çok çalışmadın gerçi rabbim ol derse olur
Kız BAT 15 Aralık.Biliyorsun değil mi?5 gün önce çıkma ihtimali çok zor değil mi?Ayy çıkarmıkiiiii
çıkar canım ya 8 gün önce öğrenler var zaten çıkmazsada üzülmek yok kırmızılar gelene kadar umutla bekliycez
Yok üzülmem daha 5 gün var derim.Geç döllenmedir derim.Hazırım yani kendimi teselli etmeye İnşallah gerek kalmaz.Ben bi de 2 gün sonra yükselişini görüp öyle söylemek istiyorum sevdiceğime.Nasıl dururum bilmiyorum ama duracağım.Kesin olsun istiyorum çünkü...
ay kız nasıl duracaksın ben öğrenir öğrenmez söylerim kocama
Aylardır planlar yapıyorum o an için.Öyle bağıra çağıra şaşkınlık içinde öğrenmesini istemiyorum.O anı doya doya yaşamalıyım.Kamera ayarladım çekim yapacak sabit bi yerden. Ay o günler de gelecek değilmiiiiiiiii
yaa kızlar hani diolar ya herşey normalken bile %20 şansı var bi gebeliğin,yumurta çatlayınca 24-36 saat yaşar falan die hepsi boş hepsi vasafiso
2 gün önce laboratuvarda çalışmak üzere kız aldık 17 yaşındaymış 1 aylık evliymiş
1 gün çalıştı dün rahatsızlanmış doktora gittii
vee sonuç HAMİLE
CİNNET OLDUM YA BENNNN :)
Onlardan haberi olduğu için ben çok farklı bişey buldum Kan sonucumdan öğrenecek İnşallah gelecek haftaya...gelecek tabi canım bende öğrenince bebek ayakkabısı alıp içine testi koyacam ve hediye paketi yapıp eve gelince vericem kocama hep hayalim böyle şeyler
yaa kızlar hani diolar ya herşey normalken bile %20 şansı var bi gebeliğin,yumurta çatlayınca 24-36 saat yaşar falan die hepsi boş hepsi fasafiso
2 gün önce laboratuvarda çalışmak üzere kız aldık 17 yaşındaymış 1 aylık evliymiş
1 gün çalıştı dün rahatsızlanmış doktora gittii
vee sonuç HAMİLE
CİNNET OLDUM YA BENNNN :)
ahh ahh sorma cnm bizim sekreter de ilacı bıraktı şakk hamileiki arkadaşım evlendiği gece hamile kaldı
birde plansız olanların hemen tutuyo..hanı kazara oldu diyenlerin..hatayı biz baştan yaptık..yarım yamalak korunacaktık arada bi tane spoş kaçıp yumoşu yakalayacaktıı
ahh ahh sorma cnm bizim sekreter de ilacı bıraktı şakk hamileiki arkadaşım evlendiği gece hamile kaldı
birde plansız olanların hemen tutuyo..hanı kazara oldu diyenlerin..hatayı biz baştan yaptık..yarım yamalak korunacaktık arada bi tane spoş kaçıp yumoşu yakalayacaktıı
Adam yumurtladığı güne nikah tarihi aldıysa ne denebilirki? %0 gebe kalma ihtimalin denen insanlar tanıyorum çocuğunu askere gönderen.Sen tedbirini al takdir Allah'tan cimciknecim..
Kızlar iste sonuc
Geçmez o sıcaklık korkma.Yüreğine düştüyse bebek hasreti yıllarca geçmez.Rabbim çok bekletmesin bizleri.Sabır versin hepimize beklerken...
cnm demekki kolay hamile kalabiliyorsun inşallah bu ay çook çalışın bir dahaki aya hamiş olasınnnaminn cümlemizeee..2013 ten umudum varr...13 rakamını da çok severim heeeya ben işte geçen yıl hapı bıraktım şak hamileyim içim çıktı ağlarken şoka girdim
sonra alıştım diyemedim terk etti beni 6 haftalık, sonra bu konu hiç açılmadı
geçen ay kararlı bir şekilde bebek istiyorum dedim
1 ay hüsran, bu 2. ayım bugün 12. günüm pazartesinden itibaren çalışmalara start verme vaktii :))
Rabbim hayırlısıyla hepimizin 2012 sonunda önce göbüşümüzü, 2013 tede kucağımızı doldursun inaşşallllah
yok cnm aynen plansız şeyler hiiç bana göre değil..ben akrep burcuyum ve hayatım program benim..tabi Rabbim istediği sürece..işte bizim içinde böyle planlayıp her ay beklemek zor..onlar bu psikolojiyi yaşamadan kolay yoldan sahip oluyolar..ama bizim sınavımız böyle demekki..Demi kız..Kaçan kovalanıyor valla spoşlarda bile Bu heyecanı beklemek de güzel.Düşünsene hiç aklında yokken gebe olduğunu öğrenmek.Ufak tefek geçici bi durum değilki.Bir ömür gerek onun varlığına harcanacak.Tatil planların,maddi planların,sorunların....Plansız gebelik insanı korkutur bence.O yüzden sevinçten çok gerginlik yaşıyor anne ve babalar..Rabbim bekleyenlere de nasip etsin en kısa zamanda.Ruhen hazır olmak çok önemli.Nasılsa rızkı Allah verir.Ama psikolojin çok önemli.Böyle büyük bir sorumluluğu kaldıramayabilir insan hazırlıksız olduğunda...
Adam yumurtladığı güne nikah tarihi aldıysa ne denebilirki? %0 gebe kalma ihtimalin denen insanlar tanıyorum çocuğunu askere gönderen.Sen tedbirini al takdir Allah'tan cimciknecim..
ayşe bizim bat aynı gün.ama bende hiçç belirti yok anacım:26:bat geçmeden de test yapmıycam inat ettimDüzensizlik daha zor olmalı.Neyi bekleyeceğini bilmiyorsun?Allah yardımcın olsun.Ben senin yerinde olsam yumurtlama takibi yaparım.15 günde çıkar gebelik nasılsa.
Kız BAT 15 Aralık.Biliyorsun değil mi?5 gün önce çıkma ihtimali çok zor değil mi?Ayy çıkarmıkiiiii