Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
korkma canım bol bol dua et birde fazla ağır işler yapma fazlda yorulup ayakta kalma keseyi gördüysen haftaya kalp atışını duymaya çağırmıştır canım bende geçen hafta gördüm keseyi pazartesi kalp atışını duycaz inşallah
darısı bana inşallah bende bebişimin kalp atışını duyunca rahatlıycam çok sevindim senin adına
pericim hep beğeniosunda niye bi yorum yazmıosun canım ya çok merak ettim doğrusu
Teşekürederim evet çok rahatlıyor insan gerçekten birde düşük tehlikesini atlatsak meleğimle bende çok rahatlıycam. umarım sende meleğinin kalp atışını duyup rahatlarsın........
kız içimi okudun ne bende tam sana yazıyordum sunbalım nasılsın diye rabbimden başka birşey isteseymişsin dilek kapın açıkmış
inş bugün hep açıktır inş bikaç dak açılıp kapanmamıştıriiyim şimdi yarın misafirlerim gelecek kahvaltıya hazırlık yapıorum napim bekliyorum olmayasacı batı senin bebişinin doğum tarihi kocamın doğum günü nasıl hoşuma gidior o takvim keşke diom benimde olsaydı
ne güzel bizim çocuklarımıza öğretmenimi olcan tatlı anniş :
bn dr gittim rahim filmi çektirdim bişi çıkmadı kociştede bi sorun yok şimdilik daha yumurtlama takibine başlamadık inş gerek kalmaz
sen tedavi gördünmü yada gebelik yasadınmı
inşallah gerek kalmaz güzelim
ben tabi tedavi gördüm. 4 kez klomen kullandım, 1 kez çatlatma iğnesi vurundum, 2 ay kadar önce rahim filmi çektirdim..şimdi sırada aşılama var.
ben bebek isteyeli 2 sene oldu diyorum ya, bu iki senenin 1 senesi aslında hormon tahlilleriyle geçti. benim prolaktin ve tsh hormonlarım yüksekti. ilaç kullanıyorum. tsh tiroitle alakalı zaten onun ilacını ömür boyu kullanacağım. prolaktin de süt hormonu. onun bazı sebepleri var ama benimkinin sebebi beyinde hipofiz denilen hormonları yöneten kısımda adenom(iyi huylu tümör) var. ilacı bıraktığım zaman tekrar yükseliyor ve bu hormonun yüksekliği gebeliğe engel oluyor. o yüzden ben 2 ayda bir kanda hormon tahlili yaptırıyorum. şubat 2012 den beri hormonlarım normal seviyede artık engel kalmadı diye sevinirken son gittiğimde dr. fsh hormonun yüksek dedi, bir de fsh çıktı..o da yumurtlama ile alakalı.....yumurtlama tembelliği varmış dediğine göre...
amaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn
yaz yaz bitmedi, eşimde de hafif hareketlilik problemi var. keçiboynuzu- havuç kürleriyle desteklemeye çalışıyoruz işte...
bütün bunlardan sonra hiç gebelik yaşamadım, hiç o çift çizgiyi görmedim, kasığım ağrımadı, göğüslerim sızlamadı, midem bulanmadı, başım dönmedi........
ama bol bol ağladım, boğazım düğümlendi, yüreğim sızladı..................
canım canımmm kıayamam rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sana allahım umudunu boşa çıkarmasın prolaktin genlde 100 ün üzerinde olunca hipofize bakıyorlar seninde bu kadar yüksekmiydi benim prolaktin 28 çıktı dostinex verdi banada çok önemli olmadığını düşünüyoruminşallah gerek kalmaz güzelim
ben tabi tedavi gördüm. 4 kez klomen kullandım, 1 kez çatlatma iğnesi vurundum, 2 ay kadar önce rahim filmi çektirdim..şimdi sırada aşılama var.
ben bebek isteyeli 2 sene oldu diyorum ya, bu iki senenin 1 senesi aslında hormon tahlilleriyle geçti. benim prolaktin ve tsh hormonlarım yüksekti. ilaç kullanıyorum. tsh tiroitle alakalı zaten onun ilacını ömür boyu kullanacağım. prolaktin de süt hormonu. onun bazı sebepleri var ama benimkinin sebebi beyinde hipofiz denilen hormonları yöneten kısımda adenom(iyi huylu tümör) var. ilacı bıraktığım zaman tekrar yükseliyor ve bu hormonun yüksekliği gebeliğe engel oluyor. o yüzden ben 2 ayda bir kanda hormon tahlili yaptırıyorum. şubat 2012 den beri hormonlarım normal seviyede artık engel kalmadı diye sevinirken son gittiğimde dr. fsh hormonun yüksek dedi, bir de fsh çıktı..o da yumurtlama ile alakalı.....yumurtlama tembelliği varmış dediğine göre...
amaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn
yaz yaz bitmedi, eşimde de hafif hareketlilik problemi var. keçiboynuzu- havuç kürleriyle desteklemeye çalışıyoruz işte...
bütün bunlardan sonra hiç gebelik yaşamadım, hiç o çift çizgiyi görmedim, kasığım ağrımadı, göğüslerim sızlamadı, midem bulanmadı, başım dönmedi........
canım benim için ne kadar dolmuş böyle şuan gözyaşlarımı tutamıyorum rabbim tez vakitte sağlıcakla bebeğini sana verir inşallah rabbim yardımcın olsuninşallah gerek kalmaz güzelim
amaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn
canım canımmm kıayamam rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sana allahım umudunu boşa çıkarmasın prolaktin genlde 100 ün üzerinde olunca hipofize bakıyorlar seninde bu kadar yüksekmiydi benim prolaktin 28 çıktı dostinex verdi banada çok önemli olmadığını düşünüyorum
canım benim için ne kadar dolmuş böyle şuan gözyaşlarımı tutamıyorum rabbim tez vakitte sağlıcakla bebeğini sana verir inşallah rabbim yardımcın olsun
Cnm ya gözlerim doldu valla okuyunca.Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda sana da tattırsın inş. ve isteyen herkese.Geleceği güzel olcak her çocuk isteyen annesiyle kucaklaşsın.
amin canım inşallah hepimize...
seninki normal seviyede sayılır. benim prolaktin en son 1051 çıktı, ondan sonra dr. ilaçlı hipofiz emarı istedi. orda çıktı 4 mm boyutlarında bir adenom olduğu.
ben de dostinex kullanıyorum. endokrin dr. una her gittiğimde diyor ki hamile kaldığında ilacı bırakacaksın. ben de ilacı bir kutu yazdırıyorum belki diğer aya hamile kalırım bırakırım ilacı diye düşünerek ama...olmadı, hamile de kalamadım, ilacı da bırakamadım