Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım inşallah hepimize...
seninki normal seviyede sayılır. benim prolaktin en son 1051 çıktı, ondan sonra dr. ilaçlı hipofiz emarı istedi. orda çıktı 4 mm boyutlarında bir adenom olduğu.
ben de dostinex kullanıyorum. endokrin dr. una her gittiğimde diyor ki hamile kaldığında ilacı bırakacaksın. ben de ilacı bir kutu yazdırıyorum belki diğer aya hamile kalırım bırakırım ilacı diye düşünerek ama...olmadı, hamile de kalamadım, ilacı da bırakamadım
Kızlar iyi geceler.Biraz kitap okuyup uyusam iyi olacak sanırım.Hoşçakalın....
baya yüksekmiş senin benimde hasamatom var oda etkilior diye düşünüyorum tüm hormonlarım normal ama olmuyor işte biilemiorum inş hamile kalırsın canım tezzamanda allahım daha çok bekletmesin
evet levotrion 50 mikrogram kullanıyorum ama kullanmadan öncede normaldi hormonlarım düzenini korusun diye kullanıyorum adetlerimde düzenlidir pco falanda hiç olmadı yane ben oyüzden hiç sorunmuş gibi görmüyorum doğuştan bahtsızı biz canımhaşimato tiroidi mi var sende? onun da yumurtlamayı zorlaştırdığını söylemişti dr. sen ialç kullanıyo musun canm?
amin inşallah gelsin bebişlerimiz
evet levotrion 50 mikrogram kullanıyorum ama kullanmadan öncede normaldi hormonlarım düzenini korusun diye kullanıyorum adetlerimde düzenlidir pco falanda hiç olmadı yane ben oyüzden hiç sorunmuş gibi görmüyorum doğuştan bahtsızı biz canım
ben de 100 mg kullanıyorum..bizim hormonlar da benziyomuş:) hakkaten dediğin gibi ama ne yapalım Allah başka dert vermesin. insanlar ne hastalıklarla mücadele ediyor.
Allahım bize de hayırlısıyla evlatlar nasip etsin inşallah, yüzümüz gülsünnn
canım ben de çıkıyorum, uykum geldi:26:
seninle muhabbet güzeldi, teşekkür ederim
görüşmek üzere, iyi geceler sunbalım
herkese iyi gecelerrr
Ben o dediğini 3 aydır yapıyorum.Hemde 1 saat falan yatıyorum.Ilık duş alıyorum ve eşime de öyle aldırıyorum.Gribe sebep oluyor ama yapacak bişey yok İnşallah bu ay olacak benimki de...ben 6 aylık evliyim hiç korunmadım çok istiyordum her ay gebe miyim değil miyim diye testler yapıyordum 3 ay sonra beklenen şey oldu ve benim reglim 1 hafta geçti evde test yaptım silik çıktı hastaneye gittim kan testi yaptırdım gebe olduğum netleşti
valla uyguladığım tek şey ilişki sonrası hemen kalkmamak 10-15 dakika uzanmak oldu birde olmuyor niye olmuyor acaba diye sitrese girmeyin anne adayının ruh halide çok önemli ve eşin çok sıcak su ile duş almasın soğuk su sperm kalitesini artırıyor
Nasıl yaptın onu?Çok çok yoğun olmalıyımki başka bişey düşünmeyeyim.Ben ancak bu şekilde unutuyorum.Geçen hafta o kadar yoğundumki folikasitimi içmeyi unutmuşum tam 1 hafta.... Eve puzzle mı alsamki akşamları için:44:Çok kafanıza takmamaya çalışın arkadaşlar ben ne zamanki aman ne zaman olursa olsun dedim o ay hamile kaldım :)çoğu kişiden de bunu duyuyorum beyninizin ister istemez etkilediğini düşünüyorum o yüzden rahat olmaya çalışın.
Canım benim.Allahım yardımcın olsun..Zor şeyler atlatmışsın.İnşallah bebeğin hemen gelir de bir daha o günleri yaşamazsın..Benim kardeşim de ameliyat oldu prolaktin yüksekliğinden.Adet olmadı 2 sene kadar.Daha 18 yaşındaydı.Ve hormonu o kadar büyümüşki göz damarlarına baskı yapmaya başlamış.Bu konuda Hacettepe'ye de gittik,diğer büyük hastanelere de.Hatta kimseyle görüşme yapmayan bir ordinaryusa bile muayene ettirdik.%50 kör olma ihtimali var dediler.Göz damarlarına çok yakınmış,riski yüksekti.Sonra Türkiye'nin en iyi doktoruna ameliyat oldu...6 sene bitti bu yıl.Çok şükür adetleri normale döndü.Kadın hormonları düzene girdi.Ama düzenli ilaç kullanıyor.Tekrarlamasın diye.Sürekli takip ediyoruz.Hayırlısıyla bi de evlenip anne olaydı tam rahatlayacak içimiz.Rabbim kimseye aratmasın...Hemen versin yavrusunu...inşallah gerek kalmaz güzelim
ben tabi tedavi gördüm. 4 kez klomen kullandım, 1 kez çatlatma iğnesi vurundum, 2 ay kadar önce rahim filmi çektirdim..şimdi sırada aşılama var.
ben bebek isteyeli 2 sene oldu diyorum ya, bu iki senenin 1 senesi aslında hormon tahlilleriyle geçti. benim prolaktin ve tsh hormonlarım yüksekti. ilaç kullanıyorum. tsh tiroitle alakalı zaten onun ilacını ömür boyu kullanacağım. prolaktin de süt hormonu. onun bazı sebepleri var ama benimkinin sebebi beyinde hipofiz denilen hormonları yöneten kısımda adenom(iyi huylu tümör) var. ilacı bıraktığım zaman tekrar yükseliyor ve bu hormonun yüksekliği gebeliğe engel oluyor. o yüzden ben 2 ayda bir kanda hormon tahlili yaptırıyorum. şubat 2012 den beri hormonlarım normal seviyede artık engel kalmadı diye sevinirken son gittiğimde dr. fsh hormonun yüksek dedi, bir de fsh çıktı..o da yumurtlama ile alakalı.....yumurtlama tembelliği varmış dediğine göre...
amaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn
yaz yaz bitmedi, eşimde de hafif hareketlilik problemi var. keçiboynuzu- havuç kürleriyle desteklemeye çalışıyoruz işte...
bütün bunlardan sonra hiç gebelik yaşamadım, hiç o çift çizgiyi görmedim, kasığım ağrımadı, göğüslerim sızlamadı, midem bulanmadı, başım dönmedi........
ama bol bol ağladım, boğazım düğümlendi, yüreğim sızladı..................
Kızlar iyi geceler.Biraz kitap okuyup uyusam iyi olacak sanırım.Hoşçakalın....
günaydın kızlaaarrrr ayy bi baktım listede adım yok hala inceden bi kasık agrısı acayipte akıntım var birazda baş agrısı başka belirtisi olan varmııı
günaydın kızlar ne yapıyorsunuz
kız şu testi yapta rahatla bari yada direk kan testi yaptır çıkarGünaydın Ebruu.Diğer topikte birinin bat bugünmüş dün yaptığı ovulasyon testi net 2 çizgi çıkmış.Onu merak edip araştırdım.Yukarıda paylaştıklarımı buldum.Evde 2 tane ovulasyon testi var.Haftaya bende deneyeceğim
Ya çıkmazsa kanda? :26:kız şu testi yapta rahatla bari yada direk kan testi yaptır çıkar
prolaktinin çok yükselmiş ama adenomun küçükmüş cnm inşallah ilaçla hallolur o.hem dostinex hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş haberin olsundün kuzenim söyledi onun arkadaşında da gençliğinden varmış.ilacı kullandığı için hyiç hamilelik sorunu yaşamamış..sen içini rahat tut vakti zamanı gelince herşeyyy bahane...amin canım inşallah hepimize...
seninki normal seviyede sayılır. benim prolaktin en son 1051 çıktı, ondan sonra dr. ilaçlı hipofiz emarı istedi. orda çıktı 4 mm boyutlarında bir adenom olduğu.
ben de dostinex kullanıyorum. endokrin dr. una her gittiğimde diyor ki hamile kaldığında ilacı bırakacaksın. ben de ilacı bir kutu yazdırıyorum belki diğer aya hamile kalırım bırakırım ilacı diye düşünerek ama...olmadı, hamile de kalamadım, ilacı da bırakamadım
cnm benim geçen ay 54 çıktı doktorum 15 gün sonra tekrar yaptır dedi..bu sefer 21 çıktı:26:anlam veremedik.anlık bi yükselişti sanırım.canım canımmm kıayamam rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sana allahım umudunu boşa çıkarmasın prolaktin genlde 100 ün üzerinde olunca hipofize bakıyorlar seninde bu kadar yüksekmiydi benim prolaktin 28 çıktı dostinex verdi banada çok önemli olmadığını düşünüyorum
mavera cnm Rabbim sabrımızı sınıyor işte..herşeyde öyle olmuyormu.biri bitmeden diğeri geliyor..dert biterse ömür bitermiş derler..inşallah gerek kalmaz güzelim
ben tabi tedavi gördüm. 4 kez klomen kullandım, 1 kez çatlatma iğnesi vurundum, 2 ay kadar önce rahim filmi çektirdim..şimdi sırada aşılama var.
ben bebek isteyeli 2 sene oldu diyorum ya, bu iki senenin 1 senesi aslında hormon tahlilleriyle geçti. benim prolaktin ve tsh hormonlarım yüksekti. ilaç kullanıyorum. tsh tiroitle alakalı zaten onun ilacını ömür boyu kullanacağım. prolaktin de süt hormonu. onun bazı sebepleri var ama benimkinin sebebi beyinde hipofiz denilen hormonları yöneten kısımda adenom(iyi huylu tümör) var. ilacı bıraktığım zaman tekrar yükseliyor ve bu hormonun yüksekliği gebeliğe engel oluyor. o yüzden ben 2 ayda bir kanda hormon tahlili yaptırıyorum. şubat 2012 den beri hormonlarım normal seviyede artık engel kalmadı diye sevinirken son gittiğimde dr. fsh hormonun yüksek dedi, bir de fsh çıktı..o da yumurtlama ile alakalı.....yumurtlama tembelliği varmış dediğine göre...
amaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn
yaz yaz bitmedi, eşimde de hafif hareketlilik problemi var. keçiboynuzu- havuç kürleriyle desteklemeye çalışıyoruz işte...
bütün bunlardan sonra hiç gebelik yaşamadım, hiç o çift çizgiyi görmedim, kasığım ağrımadı, göğüslerim sızlamadı, midem bulanmadı, başım dönmedi........
ama bol bol ağladım, boğazım düğümlendi, yüreğim sızladı..................
selam kizlar
bence illa cocuk olmadi olsun olsun diye israrci olmamak lazim
Allah hayirlisini nasip etsin
ben kendim icin dua ederken benm icin hayirli degilse olmasin diorum
ne biliyim hicbirsey illaki olmamali
arkadaşlar ben eylül ayında klomen kullandım ve o da geç adet olmaya sebeb olabiliyormuş..bu sebeble benim geçen ay 10 gün geçti ama sonra kırmızıları gördüm..bu ayda temkinli davranıp bata 8 aralık dedim.. şimdi sizde son adet tarihlerime bakar mısınız..
12 haziran da başladı 20 de bitti
8 temmuz-16 temmuz
13 ağustos-20 ağustos
24 eylül-
30 ekim-
31 kasım