- 13 Kasım 2012
- 301
- 6
- 48
cnm demekki kolay hamile kalabiliyorsun inşallah bu ay çook çalışın bir dahaki aya hamiş olasınnnaminn cümlemizeee..2013 ten umudum varr...13 rakamını da çok severim heee
yok cnm aynen plansız şeyler hiiç bana göre değil..ben akrep burcuyum ve hayatım program benim..tabi Rabbim istediği sürece..işte bizim içinde böyle planlayıp her ay beklemek zor..onlar bu psikolojiyi yaşamadan kolay yoldan sahip oluyolar..ama bizim sınavımız böyle demekki..
ben 5.5 yıl korundum ama pişman da değilim açıkçası..yaşım genç olsa daha da beklerdim ama artık 33 oluyorum
psikoloji çook önemli..ben 3 yıl önce abimi kaybettim..o acıdan sonra psikolojimi düzeltmek için kendimle mücadele ettim..çok şükür kazanan ben oldum..acım içimde yanan bir ateş..hiç sönmeyecek ama artık bir bebiş istiyorum..içimde sevinç çiçekleri açtıracak
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allahım size sabırlar versin, çok zordur eminim bende babamı kaybettim 6 yıl önce acısı ilk günki gibi duruo hep
ya sorma kolay hamile kalamam ben mümkün değil aslında 3-4 aydA bir adet oluyorum bu da yılda 3-4 kere yumurtlamak demek :))
ozaman yasmin düzenliyordu ya bırakınca herhalde yumurta zamanında patladı gittii :) kısmet diilmiş
yumurta destekleyici kullanıyorum bu 2.ayım bakalım hayırlısıyla gelsin istiyorum
ama kendimden çook uzun yıllarca bekleyenlerin ki olsun istiyorum, annem 7 yıl hasret çekmiş
Rabbim bekleyen herkesin kucağını en hayırlı evlatlarla doldursun inşallah
Son düzenleme: