• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
cnm demekki kolay hamile kalabiliyorsun inşallah bu ay çook çalışın :17:bir dahaki aya hamiş olasınnn:49:aminn cümlemizeee..2013 ten umudum varr...13 rakamını da çok severim heee:32:

yok cnm aynen plansız şeyler hiiç bana göre değil..ben akrep burcuyum ve hayatım program benim..tabi Rabbim istediği sürece..işte bizim içinde böyle planlayıp her ay beklemek zor..onlar bu psikolojiyi yaşamadan kolay yoldan sahip oluyolar..ama bizim sınavımız böyle demekki..:31:
ben 5.5 yıl korundum ama pişman da değilim açıkçası..yaşım genç olsa daha da beklerdim ama artık 33 oluyorum:30:
psikoloji çook önemli..ben 3 yıl önce abimi kaybettim..o acıdan sonra psikolojimi düzeltmek için kendimle mücadele ettim..çok şükür kazanan ben oldum..acım içimde yanan bir ateş..hiç sönmeyecek ama artık bir bebiş istiyorum..içimde sevinç çiçekleri açtıracak:emir_bebek:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allahım size sabırlar versin, çok zordur eminim bende babamı kaybettim 6 yıl önce acısı ilk günki gibi duruo hep :(

ya sorma kolay hamile kalamam ben mümkün değil aslında 3-4 aydA bir adet oluyorum bu da yılda 3-4 kere yumurtlamak demek :))

ozaman yasmin düzenliyordu ya bırakınca herhalde yumurta zamanında patladı gittii :) kısmet diilmiş

yumurta destekleyici kullanıyorum bu 2.ayım bakalım hayırlısıyla gelsin istiyorum

ama kendimden çook uzun yıllarca bekleyenlerin ki olsun istiyorum, annem 7 yıl hasret çekmiş

Rabbim bekleyen herkesin kucağını en hayırlı evlatlarla doldursun inşallah

Son düzenleme:
ayşe bizim bat aynı gün.ama bende hiçç belirti yok anacım:26:bat geçmeden de test yapmıycam inat ettim:51:
Belirtim yoktu ama hamile kaldım diyenler var.O yüzden takılma yok diye.Belki sende fazla belirti olmayacak 9 ay boyunca.Belli mi olur?Ben de kendimce sebepler buluyorum bel ve kasık ağrıma.İdrarımda koyulaşma ve koku olmaya başladı.Tortu varmı ona nasıl bakacağım bilmiyorum:50: Üşütmedendir,az su içiyorum ondandır falan diye düşünüyorum artık...
kendimden bahsedeyim size

geçen ay karar verdim hamile kalmaya

en son adet tarihim 20.11.2012

ve şu an belim aağırıyor sanki adetn olacak gibi kasıklarınm ağırıyor

midem çok değil ama bulanıyor

bi üşüme geliyor bi ateş basıyor

20.12.2012 de hastaolmam gerekmiyor:)

sevgilerimle

Bulantı 5-6.haftalarda başlıyor.Kendini çok dinleme.İnşallah gelmez beklediğin gün...

kendimden bahsedeyim size

geçen ay karar verdim hamile kalmaya

en son adet tarihim 20.11.2012

ve şu an belim aağırıyor sanki adetn olacak gibi kasıklarınm ağırıyor

midem çok değil ama bulanıyor

bi üşüme geliyor bi ateş basıyor

20.12.2012 de hastaolmam gerekmiyor:)

sevgilerimle
ne güzel bahsetmişsin kız kendinden inşallah adet olmazsında bebeğin gelir

Belirtim yoktu ama hamile kaldım diyenler var.O yüzden takılma yok diye.Belki sende fazla belirti olmayacak 9 ay boyunca.Belli mi olur?Ben de kendimce sebepler buluyorum bel ve kasık ağrıma.İdrarımda koyulaşma ve koku olmaya başladı.Tortu varmı ona nasıl bakacağım bilmiyorum:50: Üşütmedendir,az su içiyorum ondandır falan diye düşünüyorum artık...

Bulantı 5-6.haftalarda başlıyor.Kendini çok dinleme.İnşallah gelmez beklediğin gün...

ayşe idrarını plastik bardağa koy öyle bak canım artık bi sakin ol ne kadar belirti aramaya başladın sen :20::20:

ayşe idrarını plastik bardağa koy öyle bak canım artık bi sakin ol ne kadar belirti aramaya başladın sen :20::20:

Yok belirtilere sebepler buluyorum Ebru..Onlara bakarak ümitlenmiyorum.Ama ne yalan söyleyim ateş beni umutlandırıyor.Onu yükseltip düşüremiyorum ya :9: Hemde uyanır uyanmaz olduğu için o ümit veriyor sadece bana.Diğerleri üşütmeden.Üşütmeden üşütmeden.Üşüyüğün tekiyim zaten.Sürekli üşürüm.Ondan....:52::52::52:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allahım size sabırlar versin, çok zordur eminim bende babamı kaybettim 6 yıl önce acısı ilk günki gibi duruo hep :(

ya sorma kolay hamile kalamam ben mümkün değil aslında 3-4 aydA bir adet oluyorum bu da yılda 3-4 kere yumurtlamak demek :))

ozaman yasmin düzenliyordu ya bırakınca herhalde yumurta zamanında patladı gittii :) kısmet diilmiş

yumurta destekleyici kullanıyorum bu 2.ayım bakalım hayırlısıyla gelsin istiyorum

ama kendimden çook uzun yıllarca bekleyenlerin ki olsun istiyorum, annem 7 yıl hasret çekmiş

Rabbim bekleyen herkesin kucağını en hayırlı evlatlarla doldursun inşallah
aminn cnmm.mekanları cennet olsunn..
Allah çok bekletmesin cnm..ama madem ilaç kullanıyorsun o yumoşlar bi güzel gelişir sen hiç merak etme..bu ay olmazsa öbür ay..umudumuz hiç bitmeyecek..ve birgün bizim de bebişimiz olacak..

takılmıyorum cnm valla rahatım şimdi..bakalım ne zaman kısmetse o zaman..millett aylarca regl oluyo da hamiş olduğunu anlamıyo..

Yok belirtilere sebepler buluyorum Ebru..Onlara bakarak ümitlenmiyorum.Ama ne yalan söyleyim ateş beni umutlandırıyor.Onu yükseltip düşüremiyorum ya :9: Hemde uyanır uyanmaz olduğu için o ümit veriyor sadece bana.Diğerleri üşütmeden.Üşütmeden üşütmeden.Üşüyüğün tekiyim zaten.Sürekli üşürüm.Ondan....:52::52::52:

canım inşallah müjdeli haberini alırız bu ay

canım inşallah müjdeli haberini alırız bu ay

İnşallah canımmm inaşşalllaaahhh....:16::16::16::16::16: Kendimi geçtim artık da eşimin yüzündeki o saklamaya çalıştığı üzgün ifade beni kahrediyor.Teselli edecek kelime bulamıyorum o an...Ölüm sessizliği sanki...Sonra hop başka bi konuya hızlı bi geçiş....Onu daha fazla yormak istemiyorum inan...:50:

bişii daha sormak istiyorum

ben ilk defa ateş takibi yapıyorum ne olması gerekiyor şimdi?

önce ateşimin düşüp sonra tavan yapması mı

yoksa önce yükselip,bi düşüş orda çatlama sonra tavan yapması mı

Son düzenleme:
bişii daha sormak istiyorum

ben ilk defa ateş takibi yapıyorum ne olması gerekiyor şimdi?

önce ateşimin düşüp sonra tavan yapması mı

yoksa önce yükselip,bi düşüş orda çatlama sonra tavan yapması mı

Ateşin normal giderken ani bi düşüşten sonra yükselmesi lazım.Hergün ölçmeye dikkat et.Ben gibi en önemli günü atlama.Zor oluyor belirsizlik.Sonra yüksek giderken ani bir düşüş daha olur tekrar yükselirse yerleşme demekmiş.Bende yeni öğrendim.Yumurtlamadan sonra 4-10 gün içinde oluyormuş bu.Benim 408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com tabloma bak..Ondan sonra ateşin hiç düşmemesi lazım.Yani 0.1 önemli değil de büyük bi düşüş olmamaıs lazım gebelik varsa..İnşallah ilk ve tek tablomuz olur bu ay....

Ateşin normal giderken ani bi düşüşten sonra yükselmesi lazım.Hergün ölçmeye dikkat et.Ben gibi en önemli günü atlama.Zor oluyor belirsizlik.Sonra yüksek giderken ani bir düşüş daha olur tekrar yükselirse yerleşme demekmiş.Bende yeni öğrendim.Yumurtlamadan sonra 4-10 gün içinde oluyormuş bu.Benim 408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com tabloma bak..Ondan sonra ateşin hiç düşmemesi lazım.Yani 0.1 önemli değil de büyük bi düşüş olmamaıs lazım gebelik varsa..İnşallah ilk ve tek tablomuz olur bu ay....

ayy tablonu çok beğendim inaşşalh ateşin böyle yüksek yüksek tepelerde devam eder :))

işin kötü yanı çatladıktan sonra öğrenion sanırım :)) o günü ve ertesi günü değerlendirdin değerlendirdin yoksa gitttiii :))

ben bide mikroskoplu ovulasyon testi aldım bu ay çok hazırlandım galiba :)))

ayy tablonu çok beğendim inaşşalh ateşin böyle yüksek yüksek tepelerde devam eder :))

işin kötü yanı çatladıktan sonra öğrenion sanırım :)) o günü ve ertesi günü değerlendirdin değerlendirdin yoksa gitttiii :))

ben bide mikroskoplu ovulasyon testi aldım bu ay çok hazırlandım galiba :)))
En güzelini yapmışsın.Ona da devam et..O en azından bikaç gün önceden koyulaşmaya başlıyor ya tedbirini alırsın..Tahmini yumurtlama günlerinde sabah çalışma daha kaliteli oluyormuş.Benimki tamamen tesadüftü.2 aralık sabahı çalıştık.(zaten o yüzden ölçemedim ateşi.unutmuşum:17:)Gerçi mikroskoplusu nasıl oluyor bilmiyorum ama sen yap öğren bize de anlat.Sabahları ilişkiye dikkat derim ben.

Kızlar size bişey soracağım.Çakşır otuydu sanırım sperm hareketliliği ve erkeklere cinsel destek yapan ot.Onu en az 3 hafta düzenli kullanın öyle sonuç alırsınız diye yazıyor nette.Şimdi ben hamile değilsem bi dahaki yumurtlamaya yetişmesi için eşime almam lazım otu bugün.Sizce başlayımmı?Sonra adam kudurmasın destek ala ala:52: İnciriydi,balıydı bi de kür eklenince düz duvara tırmandıracağım valla herifi.Sonra zaptedemeyeceğim valla:9:

Kızlar size bişey soracağım.Çakşır otuydu sanırım sperm hareketliliği ve erkeklere cinsel destek yapan ot.Onu en az 3 hafta düzenli kullanın öyle sonuç alırsınız diye yazıyor nette.Şimdi ben hamile değilsem bi dahaki yumurtlamaya yetişmesi için eşime almam lazım otu bugün.Sizce başlayımmı?Sonra adam kudurmasın destek ala ala:52: İnciriydi,balıydı bi de kür eklenince düz duvara tırmandıracağım valla herifi.Sonra zaptedemeyeceğim valla:9:

kız sen bittin valla adam canını okur senin o kadar şey yedirilirmi hiç:4::4:

hahahahh :))

eğer sonuçlar temizse gerek yook, test yaptırmadıysa da milyon tane kür çok gelir kulaklarından çıkıcak adamın spoşlar :))

mikroskoplu ovu. testine tükürüon kuruyunca bakıon kristalleşme başlamışsa çizgi çizgi geçiş dönemi, kristalleşme artmışsa pıtılıon demekmişiii :))

deneyeceğiz göreceğiz :))

Back