iyi akşamlar kızlar kociş oturdu pc başına giremedim şimdi işe gitti rahat rahat giriyorum
iyi akşamlar canım, ben de diyorum nerde pericim:)
senin kocişin aşçı değilmiydi kuzum? bu saatte yemek mi yapcak:26::26:
canım benim sağol sen nasılsın ben iyiyim canım birşey istemiyor daha iştahımda yok hafif bulantılar var onun içinde limona tuz atıp yiyorum
Allah iyilik versin canm. ben de iyiym şükür.
bulantılar olmasa bebişin varlığını unutursunuz, biz de buradayız diye hatırlatıyor minikler:))
bu günler de geçecek canm inşallah
Çok kafanıza takmamaya çalışın arkadaşlar ben ne zamanki aman ne zaman olursa olsun dedim o ay hamile kaldım :)çoğu kişiden de bunu duyuyorum beyninizin ister istemez etkilediğini düşünüyorum o yüzden rahat olmaya çalışın.
sen neler yapıyorsun bakalım
ne yapayım canm ben de ev-iş arası mekik dokuyorum
bata az kaldı işte, 2012 bitmeden hayırlı haberi alsak diye umutla bekliyoruz..
ne zaman test yapayım pericimm:))
bu arada senin kontrolün ne zaman? her şey yolunda mı?
kayseride bi tane kadın doğum hastanesi vardı adı hüma mıydı yanlış hatırlamıyorsam, oraya mı gidiyorsun?
Manşallah topiğiniz kalabalık nasılsınız hepiniz bu arada ilk defa geldim ben:)))))) kendimi burda buldum nasıl oldu anlamadım:))))))
İyi geceler herkese. Bugün de dayanamadım adını söyledikleri bir doktora gittim ama pek kafam sarmadı açıkçası. 18 mm olmuş kese.İlk ultrason kağıdını aldık:) Haftaya gel dedi.Ama özele devam ederm sanırım.Çok kararsız kaldım kızlar ya.Özelde daha bişe demedi. Bu da haftaya kan tahlili falan yaparız dedi. Hayırlısı ben dikkat ediyorum yediğime içtiğime inş.Sorun olmaz. Hepimize sağlıklı bebekler diliyorum.
aslında daha kalabalığız ama arkadaşlarımız dinlenmeye çekildi sanırım aramızda 1 gün var bebişinin kalp atışını duydunmu canım ben pazartesi gitcemde
Slm evet bende şimdi dikkat ettim canım bir gün var aramızda:)) Dün gittim kalp atışını duydum:)) çokk güzel bir duyguyduu
evet yaa, insanın içine sokası geliyo:) çok seviyorum bebişleri yaa
canm ben bayağıdır istiyorum 2 sene olcak aralıkta da olmazsa....
hayırlısı...
sen herhangi bir şey kullandın mı canm? klomen falan?
korkma canım bol bol dua et birde fazla ağır işler yapma fazlda yorulup ayakta kalma keseyi gördüysen haftaya kalp atışını duymaya çağırmıştır canım bende geçen hafta gördüm keseyi pazartesi kalp atışını duycaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?