• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
SeLam kizlar nasilsiniz bakayım burda herkes Hamiş mi

canım konu ne bilmiyorum ama ağlama. kendini yıpratma. güzel düşün ki hayatına güzellikler gelsin. sıkıntılarında geçer kısa zamanda inşallah.
aslında hiç bişi yok anne olamamak sanırımmm

canlarr phia nerede ???
bu arada kızlar kan degerlerım
:nazar::nazar::nazar:
1,değerim 74,86
2,değerim 166,06

kızlarrrr nasıl suan??kızlae su ıkı ayda o kadar cok sey yasadım kı eskı kızoşlarbılır umıdınızı hıc yıtırmeyınnnnnn canlarımm:16::16::16:

ahh canım ovu testleriyle kafayı yemiştik hatırlıyormusun hep koyu çıkıyordu seninki rabbim gönlüne göre versin değerin çok ii bence phia 5 gün oldu heralde yok ortalarda

Hayırdır kuzum.Ne oldu sana....

Yorgun....Kocacık 3-4 saat sonra gelecek.Yemek yaptım,mutfak temizledim..Ama yemek yemeyi unutmuşum onu farkettim:1:

off canım off biz nezamn hamiş olcez yaaaaa daralıyorummmmm

ahh canım ovu testleriyle kafayı yemiştik hatırlıyormusun hep koyu çıkıyordu seninki rabbim gönlüne göre versin değerin çok ii bence phia 5 gün oldu heralde yok ortalarda

ahh cnm bnm hatırlamazmıyım yaaaaa nelerr yaşadık... aslında kötude olsa guzel paylaşımlardı bırbırbırımızlee burda hep destek oldunuz en zor zmnlarımdaa yıkımlarımda saolun canlarım yaaa:16::16::16:

canlarr phia nerede ???
bu arada kızlar kan degerlerım
:nazar::nazar::nazar:
1,değerim 74,86
2,değerim 166,06

kızlarrrr nasıl suan??kızlae su ıkı ayda o kadar cok sey yasadım kı eskı kızoşlarbılır umıdınızı hıc yıtırmeyınnnnnn canlarımm:16::16::16:

maşallah maşallah taze hamişimize nazar değmez inşallah:nazar::nazar::nazar:
canım ya sen bizim umudumuzsun...Allah ol dedikten sonra kim engel olabilir??
senin de yüzün güldü darısı başımıza inşallah canm
güzelim, bu arada bişey soracağım, tüp bebek tedavisinde hani hormon veriyolar ya sonuçta vücuda böyle aşırı bi şişme-kilo alma sorunu oluyor mu? sende oldu mu? veya vücudunda herhangi bi değişim yaşadın mı? merak ediyorum...

SeLam kizlar nasilsiniz bakayım burda herkes Hamiş mi
Nerdeeeee .Yani en azından ben değilim daha :31:

off canım off biz nezamn hamiş olcez yaaaaa daralıyorummmmm

Kız dur..Tadını çıkarmaya bak hayatın.Çiğ etten yapılmış şeyler ye,ketçap-mayoneze saldır,doya doya uyu...Nasılsa bunlar uzuuuunca bi süre yapamayacağız hamile olunca...Ben öyle yapıyorum...

Kız dur..Tadını çıkarmaya bak hayatın.Çiğ etten yapılmış şeyler ye,ketçap-mayoneze saldır,doya doya uyu...Nasılsa bunlar uzuuuunca bi süre yapamayacağız hamile olunca...Ben öyle yapıyorum...
aysemm yine güldürüdn beniiiiiii yaaa çiğ etmi yyiim gidim bi suşi yıyım modern olsun
:40:

ahh cnm bnm hatırlamazmıyım yaaaaa nelerr yaşadık... aslında kötude olsa guzel paylaşımlardı bırbırbırımızlee burda hep destek oldunuz en zor zmnlarımdaa yıkımlarımda saolun canlarım yaaa:16::16::16:
evet yaaa ne günlerdi be allah inş bebişlerimizi aldığımız günleride gösteriri onlarıda konuşuruz bu arda hangi merkezde yaptırdın maliyeti nekadr canım

bende anne olmak istiyorumm isyan etmiyorum ama içim yanıyor tuzlu yerde susarsınya su bulamazsın aynı öyleee:43:
:43::43::43:

ah canımm, seni o kadar iyi anlıyorum ki...
bu acının, bu duygunun tarifi yok...
yaşamayan bilemez, o yüzden seni çok ama çok iyi anlıyorum.
ama...
keşke elimizden bişey gelse...
dua ve sabır güzelim, dua ve sabır, dua ve sabır......Allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar ver hepimize...

Sabredin zamanı vardır herseyin inşallah en kısa zamanda göbişleriniz dolar sizde taşarsınız hersey gönlünüzde olsun ama sırrda de yapmayın kendinize

aysemm yine güldürüdn beniiiiiii yaaa çiğ etmi yyiim gidim bi suşi yıyım modern olsun
:40:

Kız isim sayamadım bi sürü gebe var.Canları çeker bulamazlar falan.Sarma içini çok severim mesela ben.Az önce yaparken,tırtıkladım kenarındanda..Sucuk,pastırma falan diyorum :17: Kimse görmez inşalah:26:

maşallah maşallah taze hamişimize nazar değmez inşallah:nazar::nazar::nazar:
canım ya sen bizim umudumuzsun...Allah ol dedikten sonra kim engel olabilir??
senin de yüzün güldü darısı başımıza inşallah canm
güzelim, bu arada bişey soracağım, tüp bebek tedavisinde hani hormon veriyolar ya sonuçta vücuda böyle aşırı bi şişme-kilo alma sorunu oluyor mu? sende oldu mu? veya vücudunda herhangi bi değişim yaşadın mı? merak ediyorum...

cansınız hepiniz hiçumudunuzu yıtırmeyın.. bana sızın normal yolla asla cocugunuz olamaz denilen hastanede bilerek isteyerek bthcg testimi orda yaptrdım ve orda guzl haberımı aldımm hersyın çaresı varr hiç merak etmeyınnn allah ol dedıkten sonra cok haklısın cnm kımse onune gecemıyorrr..amın cnm ıns nazar değmeden sağlıkla kucagıma alırım ve hamıs olanlarda sağlıkla bebısleırnı kucaklaırna alır bekleyenlerıde rabbım bekletmez tek duam bu.....cnm hormonlar en cok piskolojık olarak cok yıprattı o gobekten ıgneler flnn mahfoluodum ama dayandımm kesiğe bıle bakamayan ben kendıme ıgne yapıyordumdüşün şimdi ise vajınal jeller kullanıyorum oda hormon.kılo almadım cnm aksıne zayıfladımm iğne sürecinde çunkı ıgneler berbat yapıodu resmen bacaklarımı hısetmıodum kedı bacagı gıbı oluyordu sımdı ıgne bıraktım ıkı gundur jele gectım...ısın acıkcası kılo almadım cnm sağdce sıkıntıdanmıdır hormonlardanmıdır yuzumun tamamı isilik döktüü iş geçecek oda allhın ıznıyle ....

Kız isim sayamadım bi sürü gebe var.Canları çeker bulamazlar falan.Sarma içini çok severim mesela ben.Az önce yaparken,tırtıkladım kenarındanda..Sucuk,pastırma falan diyorum :17: Kimse görmez inşalah:26:

diğerleri görür mü bilmem ama tubilossh kesin görür :)
ondan kaçmaz:23::23::23:

cansınız hepiniz hiçumudunuzu yıtırmeyın.. bana sızın normal yolla asla cocugunuz olamaz denilen hastanede bilerek isteyerek bthcg testimi orda yaptrdım ve orda guzl haberımı aldımm hersyın çaresı varr hiç merak etmeyınnn allah ol dedıkten sonra cok haklısın cnm kımse onune gecemıyorrr..amın cnm ıns nazar değmeden sağlıkla kucagıma alırım ve hamıs olanlarda sağlıkla bebısleırnı kucaklaırna alır bekleyenlerıde rabbım bekletmez tek duam bu.....cnm hormonlar en cok piskolojık olarak cok yıprattı o gobekten ıgneler flnn mahfoluodum ama dayandımm kesiğe bıle bakamayan ben kendıme ıgne yapıyordumdüşün şimdi ise vajınal jeller kullanıyorum oda hormon.kılo almadım cnm aksıne zayıfladımm iğne sürecinde çunkı ıgneler berbat yapıodu resmen bacaklarımı hısetmıodum kedı bacagı gıbı oluyordu sımdı ıgne bıraktım ıkı gundur jele gectım...ısın acıkcası kılo almadım cnm sağdce sıkıntıdanmıdır hormonlardanmıdır yuzumun tamamı isilik döktüü iş geçecek oda allhın ıznıyle ....

canım benim duaların için çok sağol.
çektiğin sıkıntılara değdi ama dimiiiiiiiiiiii:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hepsini unuttun, unutturdu Rabbim,çok şükür...
canım sorduğum soruları da hep yanıtlıyorsun Allah razı olsun
Allahım güzel bir gebelik, kolay bir doğum, hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallah:16:

ah canımm, seni o kadar iyi anlıyorum ki...
bu acının, bu duygunun tarifi yok...
yaşamayan bilemez, o yüzden seni çok ama çok iyi anlıyorum.
ama...
keşke elimizden bişey gelse...
dua ve sabır güzelim, dua ve sabır, dua ve sabır......Allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar ver hepimize...

Sabredin zamanı vardır herseyin inşallah en kısa zamanda göbişleriniz dolar sizde taşarsınız hersey gönlünüzde olsun ama sırrda de yapmayın kendinize

inş kızlar bizde bigün yasıcaz benim bat yaklaşıyorya deliriyorum yine su günler geçmiyor ya sabredemiyorum elimizden duadan başka bişi gelmiyor çok sağolun destekleriniz için canlarım tubilış garanti görür amasuşiyi kimsesevmez bende hiç sevicemi sanmıyorum ıyyyyy

inş kızlar bizde bigün yasıcaz benim bat yaklaşıyorya deliriyorum yine su günler geçmiyor ya sabredemiyorum elimizden duadan başka bişi gelmiyor çok sağolun destekleriniz için canlarım tubilış garanti görür amasuşiyi kimsesevmez bende hiç sevicemi sanmıyorum ıyyyyy

inşallah canım inşallah..sabretmek gerçekten çok zor...çok ağır...Allahım güç kuvvet versin hepimize
bu arada bat ne zamandı sunbalım?

Back